Amalie Bakken

Eiendomsmeglerfullmektig 98 21 17 27
Jeg er en faglig sterk og engasjert megler som ikke overlater noe til tilfeldighetene. Jeg setter alltid kundene mine i fokus og tenker kvalitet gjennom hele prosessen. Mine kunder skal vite at de får en profesjonell meglertjeneste der alt blir gjort for å sikre markedets beste pris på en trygg og effektiv måte. Jeg skal være en investering, og er genuint opptatt av å yte det lille ekstra – hver gang.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Amalie er behagelig, profesjonell og på, uten å være pågående. Svarer kapt på alle våre spørsmål, og imponerte oss på visningsdag og bud runde. Har også gode samarbeidspartnere som gjør att hele pakken blir flott. Det igjen tiltrekker seg kjøpere, og med god oppfølging av Amalie ble huset solgt, dagen etter visning, og til en pris vi ikke hadde drømt om. Kan gi henne våre aller beste anbefalinger.

  Beate Kalstad Hernes (2021)
 • Samarbeidet godt med Amalie ved salg av leilighet.
  Amalie var flink til å informere oss underveis, er også veldig tilgjengelig på tlf/Mail.. Vi hadde som mål å få solgt på første visning og det klarte vi. Veldig fornøyd med Amalie og kan trygt anbefale henne videre.

  Einar Hansen (2021)
 • Imøtekommende og profesjonell fra A til Å. Vi er godt fornøyd med Amalie.

  Petter Thorgersen (2021)
 • Takker for fantastisk utført jobb av Amalie, stylister og fotograf. Vi er kjempefornøyde med jobben som ble utført og prisen vi til slutt fikk for leiligheten.😃👍

  Maria Holmberg og Per Vidar Staff (2021)
 • Svært hjelpsom megler som alltid er tilgjengelig for spørsmål. Hun hadde flinke samarbeidspartnere og fikk salgsprosessen til å passe perfekt til min kalender. God opplevelse for førstegangsselger!

  Line Båserud (2021)
 • Til den det måtte gjelde

  Da jeg vurderte å selge leiligheten fikk jeg tilbud fra 3 meglere, noen, påsto de, med over 10 års erfaring i området. Jeg valgte Amalie fordi hun hadde tro på verdien til eiendommen og fordi jeg følte at hun ønsket å prioritere mine ønsker som kunde i stedet for å kanskje spille litt mer "safe" og sikre seg en salg (inntrykket jeg fikk dra de andre). Også Amalie har vært ærlig og professionelt, tilgjengelig og fleksibel. Hadde jeg hatt flere eiendommer, ville jeg ha tatt kontakt med hun igjen.
  Med vennlig hilsen,
  Gerard

  Gerard Bonet Ruiz (2021)
 • resten (12)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt