Amalie Bakken

Eiendomsmeglerfullmektig 98 21 17 27
Jeg er en faglig sterk og engasjert megler som ikke overlater noe til tilfeldighetene. Jeg setter alltid kundene mine i fokus og tenker kvalitet gjennom hele prosessen. Mine kunder skal vite at de får en profesjonell meglertjeneste der alt blir gjort for å sikre markedets beste pris på en trygg og effektiv måte. Jeg skal være en investering, og er genuint opptatt av å yte det lille ekstra – hver gang.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort i hele salgsprosessen. Ting ble følgt opp og utført når det skulle. Kommer til å anbefale henne videre til de vi kjenner.

  Trond Gilleshammer (2020)
 • Svært samvittighetsfull og lydhør. Dyktig og effektiv. Alt har gått på skinner. Dette var en god opplevelse! Anbefales!

  Bjørg Sletten (2020)
 • Kjempefint og ryddig salg, Amalie svarer alltids på telefonen når det er noe og svarer på mail nesten alltids innen 1 time.

  Virkelig en megler som kan sitt stykke arbeid,

  Garantert av jeg vil bruke Amalie bakken fra Kaland & Partners igjen med senere anledning.

  Hilsen fornøyd kunde.

  Julian Saltskar (2020)
 • Kjapt og effektivt gjennomført. Hadde "dårlig" tid og Amalie fikk skikkelig fortgang i sakene. Hun er strukturert, har tall og statistikk som backer opp det hun sier og stiller godt forberedt. Kjapp å svare på alle spørsmål jeg som førstegangsselger hadde. Dyktig!

  Mia Høgi (2020)
 • Veldig god erfaring med Amaile som eiendomsmegler ved salg av vår bolig. Trygg i meglerrollen, profesjonell i fremtreden og rask til å svare. Vi kan trygt anbefale andre å bruke Amalie som eiendomsmegler.

  Ketil Mæland-Johansen og Silje Mæland (2020)
 • Profesjonell og hjelpsom megler. Alltid tilgjengelig og løsningsorientert! Hun har valgt dyktige og profesjonelle samarbeidspartnere.. Vi kan anbefale henne på det varmeste!

  Bård Mellin Olsen (2020)
 • resten (4)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt