Andreas Tveit

Daglig leder Fana / Partner / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF 48 88 84 28
Jeg er opptatt av å skape gode relasjoner med mine kunder. De skal vite at jeg er engasjert, faglig dyktig og brenner for yrket mitt. Jeg selger alle typer bruktbolig, og er opptatt av at kunden skal merke en forskjell ved å velge nettopp meg som sin megler. Når jeg har fri liker jeg å stå på ski og spille golf, og ikke minst liker jeg å reise.  

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • God og profesjonell oppfølging gjennom hele prosessen, og tilgjengelig for å svare på alt jeg hadde av spørsmål underveis og i etterkant av salget. Kan trygt anbefales!

  Fornøyd kunde (2017)
 • Vi var veldig fornøyd med den jobben Andras Tveit gjorde angående salget av vår leilighet. Han fremstod profesjonell fra første møte. Tillitsfull, rolig og troverdig.. Veldig flink til å gåi tilbakemelding under hele prosessen. Jeg kommer til å anbefale han til andre potensielle aktører som ønsker å selge sin bolig.

  Per Ellingsen  (2016)
 • I forbindelse med salg av min leilighet valgte jeg å benytte meg av eiendomsmegler Andreas Tveit hos Kaland & Partners. Etter at oppdraget nå er ferdig og salget er fullført, kan jeg prise meg lykkelig for mitt valg av eiendomsmegler. Andreas har fremstått på en ekstremt profesjonell og ryddig måte i hele prosessen. God og kontinuerlig kommunikasjon med selger, gode råd, tips og en tvers gjennom strøken presentasjon av leiligheten. Dette gjorde salgsprosessen til en meget tilfredsstillende affære med fullt hus på visning, samt salgssum langt over takst og prisantydning. Gjennom hele prosessen har Andreas vist en ekstremt god orden og oversikt der ingenting er overlatt til tilfeldighetene for å tilfredsstille selger. Jeg benytter muligheten til å gi Andreas mine sterkeste anbefalinger for alle andre, og for min egen del er der ingen tvil om at han også skal benyttes ved salgsoppdrag i fremtiden

  Øyvind Ottesen  (2015)
 • Da vi skulle selge en leilighet i Bragesvei på Nesttun, kontaktet vi Kaland & Partners for å forestå salget. De hadde tatt seg av salget da vi kjøpte leiligheten, og det var bakgrunnen for at de ble valgt også denne gangen. Andreas Tveit ble "vår" megler og vi er veldig godt fornøyd med den hjelpen som vi fikk. Vi har under hele salgsprossen opplevd Andreas Tveit som svært ryddig. Informasjonen før prosessen med salget ble satt i gang, var god. Vi ble gjort kjent med de ulike mulighetene for å annonsere salget, og vi fikk stipulert en tidslinje for fremdriften for prosessen. Andreas Tveit var lett å komme i kontakt med under selve salgsprosessen, både pr. e-post og pr. telefon. Han holdt oss dessuten jevnlig oppdatert. I kontrakten om mekleroppdraget inngikk 3 visninger som mekler skulle ta seg av. Vi var innstilt på å måtte "trå til" med dette, men var likevel glad for å slippe å måtte bruke av fritiden vår. Med Andreas Tveits innsats ble leiligheten vår solgt raskt. Han ordnet også greit med papirer for kontraktsmøtet. Vi er veldig fornøyd med måten han håndterte oppdraget vårt. Vi anbefaler han gjerne til andre.

  Linda Moen  (2015)
 • I forbindelse med salg av tomten min valgte jeg å benytte meg av eiendomsmegler Andreas Tveit hos Kaland og Partners. Etter at oppdraget nå er ferdig og salget er fullført, kan jeg prise meg lykkelig for mitt valg av eiendomsmegler. Andreas har fremstått på en ekstremt profesjonell og ryddig måte i hele prosessen. God og kontinuerlig kommunikasjon med selger i tillegg til gode råd og tips. Dette gjorde salgsprosessen til en meget tilfredsstillende affære. Andreas forsikret meg om at tomten ville bli solgt, men at det kan ta lenger tid om man sammenligner med en leilighet/hus. Det gikk lang tid før noen viste interesse, men når det endelig var noen som syntes den så interessant ut gikk det veldig fort. Jeg benytter muligheten til å gi Andreas mine sterkeste anbefalinger for alle andre, og for min egen del er der ingen tvil om at han også skal benyttes ved salgsoppdrag i fremtiden.

  Kari Kvale  (2015)
 • Tusen takk for hjelp med salg av huset vårt. Det ble utført raskt, praktisk, tydelig og veldig proft, dette er noe du virkelig kan! Veldig hyggelig å samarbeide med deg! Vi er strålende fornøyd begge to! :)

  Fornøyd kunde (2014)
 • resten (13)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt