Anniken Johnsen

Eiendomsmegler / Jurist / Partner 48 88 84 85
Mitt mål er først og fremst å innfri både selgers og kjøpers forventinger! Salgsprosessen skal være en positiv opplevelse, og som megler sørger jeg for at prosessen er tillitsskapende og effektiv. Du skal alltid føle deg trygg når du har valgt meg til å selge hjemmet ditt! Jeg trives godt både på fjellet og midt i kjernen av verdens vakreste by, omringet av familie og gode venner.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Hyggelig og imøtekommende, og også svært profesjonell. God informasjon og oppfølging gjennom hele prosessen. Opptatt av detaljer, noe som resulterte i en svært god presentasjon av leiligheten - og, kanskje viktigst av alt: vi oppnådde en pris vi var godt fornøyde med. Ville uten tvil benyttet Anniken igjen.

  Turid og Per Espen Akselsen (2020)
 • Jeg er kjempe glad for at jeg valgte Anniken som megler! Hun er veldig dyktig og er en utrolig hyggelig og imøtekommende person. Anbefales på det sterkeste!

  Anne Lise Arnesen (2020)
 • Blid, hyggelig og profesjonell megler. Prosessen var ryddig og vi oppnådde en god og realistisk pris for min leilighet. Jeg hadde en del spørsmål og Anniken var alltid tilgjengelig for meg. Anbefaler Anniken på det sterkeste!

  Kristine Andersen (2020)
 • Anniken hjalp oss med å selge huset vårt på Nesttun. I forkant av salget kontaktet vi ulike meglere slik at vi kunne velge den vi like best, og valget falt på Anniken. Det angret vi ikke på! Anniken er svært profesjonell og veldig hyggelig. Hun svarte kjapt når vi hadde spørsmål, og vi følte at salgsprosessen var i trygge hender. Huset ble solgt etter første visning, og det er vi selvsagt veldig godt fornøyd med. Vi kan trygt anbefale Anniken til andre som skal selge boligen sin!

  Kristine Solberg og Mårten Jacobsen (2019)
 • Veldig fornøyd! Profesjonell, dyktig og imøtekommende. Salget gikk strålende!

  Erlend og Cecilie Lund Grønner (2019)
 • Kjempefornøyd med Anniken som megler, anbefales!!!

  Ann Merete Arntsen (2019)
 • resten (27)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt