Anniken Johnsen

Eiendomsmegler / Jurist / Partner / Salgsleder 48 88 84 85
Mitt mål er først og fremst å innfri både selgers og kjøpers forventinger! Salgsprosessen skal være en positiv opplevelse, og som megler sørger jeg for at prosessen er tillitsskapende og effektiv. Du skal alltid føle deg trygg når du har valgt meg til å selge hjemmet ditt! Jeg trives godt både på fjellet og midt i kjernen av verdens vakreste by, omringet av familie og gode venner.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Anniken er faglig dyktig. Hun er positiv; har godt humør og er lett å samarbeide med. Hun følger selger opp før; under og etter salgsprosessen. Vi kan varmt anbefale henne😊

  Anne Brith & Thomas Jørn Hanssen (2020)
 • Anniken hjalp meg med å selge leiligheten min, og det gikk strålende. Hun er ambisiøs, energisk, positivt innstilt, ryddig og profesjonell. Jeg ville definitivt valgt Anniken igjen neste gang jeg skal selge bolig.

  Fornøyd kunde (2020)
 • Valget av megler har vi vært svært fornøyd med. Anniken er en pålitelig, seriøs, dyktig, detaljfokusert, profesjonell og inspirerende person. Vi hadde uten tvil valgt henne igjen! Hun anbefales på det varmeste.

  Fornøyd kunde (2020)
 • Vi er veldig fornøyd med jobben Anniken gjorde for oss da vi solgte huset vårt i september 2020. Hun har et lyst og lett humør, stort pågangsmot og engasjement for oss. Hun gjorde en grundig jobb. Vi vil absolutt anbefale henne som megler dersom man planlegger salg av bolig.

  Lars Einar Tveit (2020)
 • Med Anniken på laget så har du en mindre bekymring oppi alt stresset det er med å selge, planlegge flytting og flytte! Anniken brenner virkelig for jobben sin, og gjør alt hun kan for å sørge for at boligen blir solgt. Kan virkelig anbefale å samarbeide med denne frøkna videre, du kommer ikke til å angre! ;)

  Eirin (2020)
 • Hun gjorde en super jobb. Jeg var veldig fornøyd!

  Mvh

  May Britt Jensen

  May Britt Jensen (2020)
 • resten (37)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt