Anniken Johnsen

Mitt mål er først og fremst å innfri både selgers og kjøpers forventinger! Salgsprosessen skal være en positiv opplevelse, og som megler sørger jeg for at prosessen er tillitsskapende og effektiv. Du skal alltid føle deg trygg når du har valgt meg til å selge hjemmet ditt! Jeg trives godt både på fjellet og midt i kjernen av verdens vakreste by, omringet av familie og gode venner.
Anniken Johnsen Eiendomsmegler / Jurist / Partner 48 88 84 85

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Anniken hjalp oss med å selge huset vårt på Nesttun. I forkant av salget kontaktet vi ulike meglere slik at vi kunne velge den vi like best, og valget falt på Anniken. Det angret vi ikke på! Anniken er svært profesjonell og veldig hyggelig. Hun svarte kjapt når vi hadde spørsmål, og vi følte at salgsprosessen var i trygge hender. Huset ble solgt etter første visning, og det er vi selvsagt veldig godt fornøyd med. Vi kan trygt anbefale Anniken til andre som skal selge boligen sin!

  Kristine Solberg og Mårten Jacobsen (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Veldig fornøyd! Profesjonell, dyktig og imøtekommende. Salget gikk strålende!

  Erlend og Cecilie Lund Grønner (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Kjempefornøyd med Anniken som megler, anbefales!!!

  Ann Merete Arntsen (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Gjorde jobben, fikk solgt etter første visning til tross for få besøkende!

  Anette Haukeland Fonnes og Sølve Solheim (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Anniken var helt topp. Kjøpte og solgte med henne som megler. Selv om hun har mange prosjekter på gang, fikk vi alltid følelsen av at våres salg var det viktigste. Veldig god hjelp, veiledning og oppfølging underveis. Meget god fremstilling av eiendommen, noe som gav mange treff på annonsen. Anbefales.

  Sølve Solheim (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Anbefaler Anniken til alle som trenger megler. Hun gjorde en fantastisk jobb med salget av vår leilighet og hjalp oss med alt vi trengte helt ned til de små detaljene. Vi har følt oss trygg gjennom hele prosessen, og Anniken hadde full kontroll. Leiligheten ble solgt dagen etter visning, over prisantydning. Lignende leiligheter i nabolaget lå ute i flere måneder i samme periode.
  Er du usikker på hvilken megler du skal velge, velg Anniken.

  Hanne Vindenes Valkner (2018)
 • resten (23)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt