Anniken Johnsen

Eiendomsmegler / Jurist / Partner 48 88 84 85
Mitt mål er først og fremst å innfri både selgers og kjøpers forventinger! Salgsprosessen skal være en positiv opplevelse, og som megler sørger jeg for at prosessen er tillitsskapende og effektiv. Du skal alltid føle deg trygg når du har valgt meg til å selge hjemmet ditt! Jeg trives godt både på fjellet og midt i kjernen av verdens vakreste by, omringet av familie og gode venner.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Anniken hjalp oss med å selge huset vårt på Nesttun. I forkant av salget kontaktet vi ulike meglere slik at vi kunne velge den vi like best, og valget falt på Anniken. Det angret vi ikke på! Anniken er svært profesjonell og veldig hyggelig. Hun svarte kjapt når vi hadde spørsmål, og vi følte at salgsprosessen var i trygge hender. Huset ble solgt etter første visning, og det er vi selvsagt veldig godt fornøyd med. Vi kan trygt anbefale Anniken til andre som skal selge boligen sin!

  Kristine Solberg og Mårten Jacobsen (2019)
 • Veldig fornøyd! Profesjonell, dyktig og imøtekommende. Salget gikk strålende!

  Erlend og Cecilie Lund Grønner (2019)
 • Kjempefornøyd med Anniken som megler, anbefales!!!

  Ann Merete Arntsen (2019)
 • Gjorde jobben, fikk solgt etter første visning til tross for få besøkende!

  Anette Haukeland Fonnes og Sølve Solheim (2019)
 • Anniken var helt topp. Kjøpte og solgte med henne som megler. Selv om hun har mange prosjekter på gang, fikk vi alltid følelsen av at våres salg var det viktigste. Veldig god hjelp, veiledning og oppfølging underveis. Meget god fremstilling av eiendommen, noe som gav mange treff på annonsen. Anbefales.

  Sølve Solheim (2019)
 • Anniken hjalp oss å selge leiligheten vår i ett litt trått marked og var løsningsorientert og positiv gjennom hele salgsperioden. Anniken var hele veien flink til å komme med anbefalinger og innspill, og bidro til at prosessen gikk sømløst. Fikk også god hjelp av Anniken til en e-takst på den nye boligen vi hadde kjøpt.

  Lars Wågø (2019)
 • resten (24)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt