Anniken Johnsen2019-03-13T15:54:35+02:00

Anniken Johnsen

Mitt mål er først og fremst å innfri både selgers og kjøpers forventinger! Salgsprosessen skal være en positiv opplevelse, og som megler sørger jeg for at prosessen er tillitsskapende og effektiv. Du skal alltid føle deg trygg når du har valgt meg til å selge hjemmet ditt! Jeg trives godt både på fjellet og midt i kjernen av verdens vakreste by, omringet av familie og gode venner.
Anniken Johnsen Eiendomsmegler / Jurist / Partner 48 88 84 85

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Anbefaler Anniken til alle som trenger megler. Hun gjorde en fantastisk jobb med salget av vår leilighet og hjalp oss med alt vi trengte helt ned til de små detaljene. Vi har følt oss trygg gjennom hele prosessen, og Anniken hadde full kontroll. Leiligheten ble solgt dagen etter visning, over prisantydning. Lignende leiligheter i nabolaget lå ute i flere måneder i samme periode.
  Er du usikker på hvilken megler du skal velge, velg Anniken.

  Hanne Vindenes Valkner (2018)
 • 5 av 5 stjerner

  Anniken har vert helt eksemplarisk gjennom denne prosessen! I en tid som har vert litt seig salgsmessig følte jeg meg godt ivaretatt og Anniken jobbet alltid hardt for å gjøre det beste ut av salget. Jeg følte ho tok seg tid til å forstå mine ønsker som selger og etterkomme dette! Jeg vil varmt anbefale andre å benytte seg av Anniken som eiendomsmegler!

  Alexandra Sæle Sæbø (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Fantastisk hyggelig og dyktig megler. Sto på til alle døgnets tider. Var stor fornøyd og vet hvem jeg skulle brukt om det er behov for det. Anbefales på det varmeste.

  Jannike iversen (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Anniken har gjort en kjempejobb med å selge boligen vår! Hun er fantastisk flink på styling og fikk virkelig vist frem boligen fra sin beste side. Fotografen som ble brukt var også veldig dyktig, og vi fikk fantastisk flotte bilder i annonsen. Anniken er profesjonell, proaktiv og står på hele veien, og er veldig lett å forholde seg til. Hun svarer på henvendelser til alle døgnets tider (noe vi overhodet ikke forventet), og er flink til å følge opp hele prosessen. Hun vet akkurat hvordan en bolig må fremstå for å skille seg ut både i annonsen og på visning. Hun har også et svært vinnende vesen, og skiller seg klart ut fra andre meglere vi har møtt. Boligen vår ble solgt etter første visning, 200 000 kr over prisantydning. Anbefaler Anniken på det sterkeste :)

  Veronica Engelsen & James Dean (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Fantastisk

  Helge Fykse (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Flittig og effektiv megler. Fylte opp rundt salget på en meget tilfredsstillende og ryddig måte.

  Hanne Østlid (2017)
 • resten (18)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt