Anniken Johnsen

Eiendomsmegler / Jurist / Partner 48 88 84 85
Mitt mål er først og fremst å innfri både selgers og kjøpers forventinger! Salgsprosessen skal være en positiv opplevelse, og som megler sørger jeg for at prosessen er tillitsskapende og effektiv. Du skal alltid føle deg trygg når du har valgt meg til å selge hjemmet ditt! Jeg trives godt både på fjellet og midt i kjernen av verdens vakreste by, omringet av familie og gode venner.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Anniken er faglig dyktig. Hun er positiv; har godt humør og er lett å samarbeide med. Hun følger selger opp før; under og etter salgsprosessen. Vi kan varmt anbefale henne😊

  Anne Brith & Thomas Jørn Hanssen (2020)
 • Anniken hjalp meg med å selge leiligheten min, og det gikk strålende. Hun er ambisiøs, energisk, positivt innstilt, ryddig og profesjonell. Jeg ville definitivt valgt Anniken igjen neste gang jeg skal selge bolig.

  Fornøyd kunde (2020)
 • Valget av megler har vi vært svært fornøyd med. Anniken er en pålitelig, seriøs, dyktig, detaljfokusert, profesjonell og inspirerende person. Vi hadde uten tvil valgt henne igjen! Hun anbefales på det varmeste.

  Fornøyd kunde (2020)
 • Hyggelig og imøtekommende, og også svært profesjonell. God informasjon og oppfølging gjennom hele prosessen. Opptatt av detaljer, noe som resulterte i en svært god presentasjon av leiligheten - og, kanskje viktigst av alt: vi oppnådde en pris vi var godt fornøyde med. Ville uten tvil benyttet Anniken igjen.

  Turid og Per Espen Akselsen (2020)
 • Jeg er kjempe glad for at jeg valgte Anniken som megler! Hun er veldig dyktig og er en utrolig hyggelig og imøtekommende person. Anbefales på det sterkeste!

  Anne Lise Arnesen (2020)
 • Blid, hyggelig og profesjonell megler. Prosessen var ryddig og vi oppnådde en god og realistisk pris for min leilighet. Jeg hadde en del spørsmål og Anniken var alltid tilgjengelig for meg. Anbefaler Anniken på det sterkeste!

  Kristine Andersen (2020)
 • resten (32)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt