Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler / Salgsleder 41 36 03 56
Mitt hovedfokus som Eiendomsmegler er å skape en merverdi for mine kunder. God rådgiving, oppfølging og fokus på kvalitet sørger jeg for at mine kunder sitter igjen med en god opplevelse av prosessen. Etter 7 år i bransjen har jeg opparbeidet en bred kompetanse, god lokalkunnskap og et stort nettverk.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Charlotte er profesjonell og kompetent. Hun har vært lett tilgjengelig og hjelpsom gjennom hele salgsprosessen. Anbefales!

  Alexander Merkesdal (2020)
 • Vi er veldig godt nøgde med Charlotte som meglar. Ho møtte oss på ein offensiv, profesjonell og motiverande måte, og ho var samtidig tillitsvekkande og seriøs. Vi fekk gode råd og tips frå ein erfaren meglar. Undervegs hadde vi god kommunikasjon og effektiv oppfølging og framdrift. Resultatet vart strålande. Vi gir Charlotte våre beste skussmål!

  Steinar Hunskår (2020)
 • Utrolig dyktig megler. Charlotte gjør et grundig arbeid, og holder alltid ord. Kan anbefales på det sterkeste.

  Espen Sjørhun Klingenberg (2020)
 • Svært flink gjennom hele prosessen. Lyttet på hennes råd, noe som gjorde at leiligheten ble solgt godt over prisantydningen. Jeg anbefaler Charlotte på det sterkeste!

  Branka Vojnovic (2020)
 • Vi er veldig fornøyd med innsatsen Charlotte har gjort, for et kjapt, effektivt og suksessfylt salg. Vi kom til henne med kort frist for når objektet måtte på markedet, og hun kastet seg rundt for å innfri våre behov. Vi takker Charlotte for forståelse, innsikt og god gjennomførelse, og vil ikke nøle med å bruke henne igjen.

  Marie Hultgren Sjøstrøm (2020)
 • Det var veldig fint å jobbe med Charlotte. Ho er tillitsvekkande, imøtekomande, jordnær og hyggeleg. Salet tok lenger tid enn nokon av oss nok hadde venta, men Charlotte held motivasjonen oppe, arrangerte ekstra visningar og fekk oss i mål. Eg kan trygt anbefale Charlotte som meklar.

  Silje Egge (2020)
 • resten (41)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt