Dino Urukalo

Eiendomsmegler / Partner 48 88 84 58
Jeg gir alltid alt jeg har og litt til for å ivareta mine kunders interesser. Service, trygghet og tilgjengelighet er viktige stikkord i mitt arbeid. Jeg er oppvokst på Sandsli, så jeg er aller best kjent i Ytrebygda og bydelene rundt, men jeg står klar til å selge bruktbolig i hele Bergen og omegn. På fritiden er jeg glad i å reise og oppleve nye kulturer sammen med venner og familie.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Dino er absolutt en megler å anbefale! Hadde stålkontroll, la leiligheten ut for salg tidligere enn planlagt. Jeg merket at boligmarkedet var vanskelig, men Dino sto på og solgte leiligheten fra den var på markedet til den ble solgt tok det bare 2 uker!!

  Linn H Førland (2019)
 • Dino er en hyggelig, kunnskapsrik og en engasjerende megler som skaper tillit til kjøper. Han har utført flere oppdrag for meg, alle med gode resultater.

  Rolf Henning Rød (2019)
 • Kjempefornøyd med service, salgssummen, og ikkje minst tiden det tok å få solgt. Kommer til å anbefale dere til alle eg snakker med!

  Torgils Rekve (2019)
 • Vi er kjempefornøyd med Dino som megler.
  Han er hyggelig, engasjert og alltid tilgjengelig. Han virker genuint interessert i å gi en god kundeopplevelse. Han var veldig inkluderende i hele prosessen, og fikk solgt etter første visning i et tregt marked.
  Kan anbefale Dino på det sterkeste! Finnes ikke en mer hardtarbeidende megler enn han.

  Petter Frotvedt og Kristine Pedersen Fjeld (2019)
 • Vi har gjort bolighandel med Dino, 2 ganger som selger og 1 gang som kjøper. Her får du en megler som er virkelig dyktig. Han tar seg tid, følger opp, er ærlig og oppriktig i alt han gjør, og er tilgjengelig nærmest når som helst for det du måtte lure på i prosessen. Det har gitt oss en trygghet og ro i salgsprosessene, som vi opplever som unik. Også som kjøper følte vi oss svært godt ivaretatt. Sammenlignet med andre megleraktører vi har erfaring med fra tildligere, vil vi på det varmeste anbefale Dino!

  Endre Juvik og Marit I. Hafslund (2019)
 • Ypperlig service og oppfølging. Megler med stil, sjarm og høflighet. Meget fornøyd!

  Astrid Sunde Faye (2019)
 • resten (43)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt