Dino Urukalo

Jeg gir alltid alt jeg har og litt til for å ivareta mine kunders interesser. Service, trygghet og tilgjengelighet er viktige stikkord i mitt arbeid. Jeg er oppvokst på Sandsli, så jeg er aller best kjent i Ytrebygda og bydelene rundt, men jeg står klar til å selge bruktbolig i hele Bergen og omegn. På fritiden er jeg glad i å reise og oppleve nye kulturer sammen med venner og familie.
Dino Urukalo Eiendomsmegler / Partner 48 88 84 58

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Kjempefornøyd med service, salgssummen, og ikkje minst tiden det tok å få solgt. Kommer til å anbefale dere til alle eg snakker med!

  Torgils Rekve (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Vi er kjempefornøyd med Dino som megler.
  Han er hyggelig, engasjert og alltid tilgjengelig. Han virker genuint interessert i å gi en god kundeopplevelse. Han var veldig inkluderende i hele prosessen, og fikk solgt etter første visning i et tregt marked.
  Kan anbefale Dino på det sterkeste! Finnes ikke en mer hardtarbeidende megler enn han.

  Petter Frotvedt og Kristine Pedersen Fjeld (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Vi har gjort bolighandel med Dino, 2 ganger som selger og 1 gang som kjøper. Her får du en megler som er virkelig dyktig. Han tar seg tid, følger opp, er ærlig og oppriktig i alt han gjør, og er tilgjengelig nærmest når som helst for det du måtte lure på i prosessen. Det har gitt oss en trygghet og ro i salgsprosessene, som vi opplever som unik. Også som kjøper følte vi oss svært godt ivaretatt. Sammenlignet med andre megleraktører vi har erfaring med fra tildligere, vil vi på det varmeste anbefale Dino!

  Endre Juvik og Marit I. Hafslund (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Ypperlig service og oppfølging. Megler med stil, sjarm og høflighet. Meget fornøyd!

  Astrid Sunde Faye (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  God oppfølging ,kjapt salg. Da er alt som det skal være med megler. Bra arbeid.

  Terje Kartveit (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Dino er en fantastisk flink megler og en veldig behagelig person å ha med å gjøre. Noe jeg setter veldig pris på i et samarbeid.

  Han var engasjert, tilgjengelig og inkluderende i prosessen og skilte seg spesielt ut i budrunden der han gjorde en ekstremt god jobb med å få gang i budgiverne samtidig som han holdt meg oppdatert hele veien fram til mål.

  Jeg vurderte å finne en rimeligere megler i begynnelsen, men er glad i ettertid at jeg valgte Dino som megler siden jobben han gjorde resulterte i å selge leiligheten 395 000 over prisantydning.

  Vil absolutt anbefale videre!

  Timian Kalgraff (2018)
 • resten (39)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt