Dino Urukalo

Eiendomsmegler / Partner 48 88 84 58
Jeg gir alltid alt jeg har og litt til for å ivareta mine kunders interesser. Service, trygghet og tilgjengelighet er viktige stikkord i mitt arbeid. Jeg er oppvokst på Sandsli, så jeg er aller best kjent i Ytrebygda og bydelene rundt, men jeg står klar til å selge bruktbolig i hele Bergen og omegn. På fritiden er jeg glad i å reise og oppleve nye kulturer sammen med venner og familie.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Dino er en hyggelig, hardtarbeidende og dyktig megler. Han er svært tilgjengelig, og tar alltid telefonen, selv om det er godt utenfor arbeidstid. På tross av et vanskelig boligmarked mot slutten av året, klarte Dino å få solgt leiligheten. Vil anbefale Dino videre.

  Anders T (2020)
 • Veldig fornøyd med Dino som megler! Alltid tilgjengelig, hyggelig og veldig profesjonell. Selv om boligmarkedet er tøffere for tiden så gikk salgsprosessen veldig bra. Anbefaler Dino som megler på det sterkeste!

  Joar Birkelid (2020)
 • Dino leverer som forventet. Alltid tilgjengelig som en megler skal være. Han er en meget ryddig og skikkelig person. Naturligvis ett pluss at oppnådd salgpris var over prisantydning.

  Magne Aunebakk (2020)
 • Dino er en positiv, omsorgsfull,ryddig,behagelig og meget dyktig megler. Han har full kontroll, og gjorde det ytterste for at vi som kunde skulle bli fornøyd. Vi følte oss meget godt ivaretatt.

  Astrid Tonnem (2020)
 • Dino er en meget flink megler og et arbeidsjern som står på fra morgen til kveld.
  Jeg har brukt han flere ganger til salg av bolig og han leverer førsteklasses arbeid hver gang.
  Kan anbefales høyt til andre som søker en dyktig eiendomsmegler som man kan stole på, og som gir full oppfølging under hele prosessen.

  10/10

  Petter Frotvedt (2020)
 • Fra jeg tok kontakt med Dino tok det under 1 mnd før leiligheten min var solgt. Han fikk bilder, tilstandsrapport og prospekt gjort, og fra den ble lagt ut, gikk det 1 uke før leiligheten var solgt. Alt dette i fellesferien!

  Jeg trengte en megler som kunne håndtere det kjapt og effektivt, uten at jeg trengte å gjøre mye selv.
  Dino leverte på alle områder. Han holdt meg oppdatert hele veien og fikk solgt etter første visning til en pris jeg er fornøyd med.

  Trenger du en megler du kan stole på og som får jobben gjort effektivt og smertefritt, ta kontakt med Dino!

  Ole Knudsen (2020)
 • resten (73)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt