Dino Urukalo

Eiendomsmegler / Partner 48 88 84 58
Jeg gir alltid alt jeg har og litt til for å ivareta mine kunders interesser. Service, trygghet og tilgjengelighet er viktige stikkord i mitt arbeid. Jeg er oppvokst på Sandsli, så jeg er aller best kjent i Ytrebygda og bydelene rundt, men jeg står klar til å selge bruktbolig i hele Bergen og omegn. På fritiden er jeg glad i å reise og oppleve nye kulturer sammen med venner og familie.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Veldig fornøyd med Dino som megler. Alltid tilgjengelig og hyggelig. Fikk solgt leiligheten min raskt takket være han. Han er engasjert, imøtekommende og dyktig.

  May Tone Sandvik (2021)
 • Dino er en hyggelig, hardtarbeidende og dyktig megler. Han er svært tilgjengelig, og tar alltid telefonen, selv om det er godt utenfor arbeidstid. På tross av et vanskelig boligmarked mot slutten av året, klarte Dino å få solgt leiligheten. Vil anbefale Dino videre.

  Anders T (2020)
 • Veldig fornøyd med Dino som megler! Alltid tilgjengelig, hyggelig og veldig profesjonell. Selv om boligmarkedet er tøffere for tiden så gikk salgsprosessen veldig bra. Anbefaler Dino som megler på det sterkeste!

  Joar Birkelid (2020)
 • Dino leverer som forventet. Alltid tilgjengelig som en megler skal være. Han er en meget ryddig og skikkelig person. Naturligvis ett pluss at oppnådd salgpris var over prisantydning.

  Magne Aunebakk (2020)
 • Dino er en positiv, omsorgsfull,ryddig,behagelig og meget dyktig megler. Han har full kontroll, og gjorde det ytterste for at vi som kunde skulle bli fornøyd. Vi følte oss meget godt ivaretatt.

  Astrid Tonnem (2020)
 • Dino er en meget flink megler og et arbeidsjern som står på fra morgen til kveld.
  Jeg har brukt han flere ganger til salg av bolig og han leverer førsteklasses arbeid hver gang.
  Kan anbefales høyt til andre som søker en dyktig eiendomsmegler som man kan stole på, og som gir full oppfølging under hele prosessen.

  10/10

  Petter Frotvedt (2020)
 • resten (74)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt