Håvard Lundgren

Eiendomsmeglerfullmektig 93 85 27 32
Boligsalg og kjøp er den største investeringen til folk flest. Derfor er det viktig å velge en megler som ivaretar begge parters interesser under prosessen. Velger du meg får du en megler som gir 100% og ikke overlater noe til tilfeldighetene. Det aller viktigste for meg er at vi sammen skaper et godt resultat, og at både selger og kjøper er fornøyde. Jeg er oppvokst i Åsane, bor på Sotra og er godt kjent over store deler av Bergen og Omegn. Jeg sitter på vårt nyåpnede kontor i Åsane og er klar for å møte flere kunder.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Veldig fornøyd med Håvard! Vi tok kontakt til han i begynnelsen på juni, og i begynnelsen av september var huset vårt solgt.
  En dyktig, ærlig og realistisk megler som imøtekommer kunden sine ønsker og behov!
  Vi anbefaler ham på det sterkeste!
  Takk for hjelpen, Håvard, dette var bare helt topp!

  Elisabeth Sigaard/Alf Haugland (2020)
 • Første møte med Håvard Lundgren gav tryggheit og tillit.
  Gjennom heile prosessen har eg følt meg ivareteken på ein stødig og venleg måte. Alltid tilgjengeleg og blid, med glimt i auga. Salet vart gjennomført etter første visning ved ein godt utført bodrunde.

  Gunnlaug Skålheim (2020)
 • Kaland & Partners markerte seg som den mest profesjonelle og interessante megleren etter en anbudsprosess blant flere meglere om hvem som skulle hjelpe meg å selge hytten min på Kvamskogen. Håvard er ung, men profesjonell til fingerspissene. Han er hele tiden en engasjert og positiv pådriver, tilgjengelig 24/7, og han praktiserer ryddige og effektive rutiner. Jeg er veldig godt fornøyd med hele prosessen, fra vår første kontakt via markedsføring og visning frem til selve salget, som endte så godt som jeg bare kunne håpe. Takk for et inspirerende og fruktbart samarbeid!
  Hilsen Knut Angerman

  Knut Angerman (2020)
 • Håvard er en megler vi fikk umiddelbart tillitt til. Han har fremstått veldig ryddig i begge prosessene våre, både da vi kjøpte leilighet og ved salg av vårt hus. Han er utpreget hyggelig og imøtekommende, følger opp alt han har lovet og er entusiastisk og "påmeldt». Vi kjøpte og solgte i et forrykende tempo, og Håvard var tett på oss hele veien.
  Vi vil ikke nøle med å anbefale ham til våre venner og bekjente

  Stine Hofstad / Arie-Jan Tukker (2020)
 • Vi er veldig fornøyd med megler. Han holdt oss hele tiden oppdatert på informasjon om prosessen. Han var høflig og profesjonell og ivrig på å gjøre en god jobb for oss. En god selger.

  Anette/Ole Johannes Skarbø (2020)
 • Jeg traff Håvard da jeg var på en visning. Han var kunnskapsrik, og forståelsesfull på denne visningen. Da jeg selv skulle selge var Håvard en av dem jeg kontaktet, og med sin hyggelige personlighet også den jeg valgte. Han er spesielt dyktig på oppfølging. Han er nytenkende, kreativ og er en dyktig megler som ivaretar sin kunde meget godt. Han er rask og effektiv og tar seg alltid tid til meg. Salget mitt ble gjennomført profesjonelt, raskt og smertefritt. Kan absolutt anbefale Håvard.

  Kari Helen Thomsen (2020)
 • resten (15)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt