Håvard Lundgren

Eiendomsmeglerfullmektig 93 85 27 32
Boligsalg og kjøp er den største investeringen til folk flest. Derfor er det viktig å velge en megler som ivaretar begge parters interesser under prosessen. Velger du meg får du en megler som gir 100% og ikke overlater noe til tilfeldighetene. Det aller viktigste for meg er at vi sammen skaper et godt resultat, og at både selger og kjøper er fornøyde. Jeg er oppvokst i Åsane, bor på Sotra og er godt kjent over store deler av Bergen og Omegn. Jeg sitter på vårt nyåpnede kontor i Åsane og er klar for å møte flere kunder.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Da vi skulle selge leiligheten vår på Sotra, var vi aldri i tvil om hvilken megler vi ville ha. Håvard solgte hytten vår i 2019. En mer positiv ung mann skal du lete lenge etter. Han er profesjonelle, engasjert og alltid tilgjengelig. En megler som virkelig gir alt for at du skal bli fornøyd. Leiligheten ble solgt etter bare 3 uker. Håvard er en topp megler, ung og engasjert. Vi anbefaler han på det varmeste. Takk for samarbeidet 😀 - Hilde og Ørjan

  Ørjan Tvedte og Hilde Blomgren (2020)
 • Vi er meget fornøyde med Håvard, han var tilgjengelig både før, under og etter salget og har bistått oss i prosessen med tydelig engasjement hele veien. Vi anbefaler Håvard Lundgren på det varmeste.

  Andris Opdal og Kine Stokke (2020)
 • Hyggelig samarbeid i forbindelse av salg av Lensmannsholmen. God dialog og informasjon under prosessen. Håvard er en veldig positiv og løsnings orientert person, noe som vi føler var nyttig under salget. Et veldig hyggelig og proffesjonelt utført salg med god dialog mellom megler og selger. Fint utført oppdrag med godt resultat.

  Inna og Haakon Magnussen (2020)
 • Før salget hadde eg anbudsrunde av meglere i nærområdet, der Kaland og Partner kom desidert best ut på totalpris. Selv om prisen alene ikke var avgjørende hvem eg kom til å velge, følte eg at Håvard Lundgren var den megleren som ville strekke seg lengst for å yte service for å gjennomføre salget. Og det må eg si, makan til hans service har eg aldri opplevd. Alle utfordringer under salgsprosessen har blitt løst uansett hvilken tid det var på døgnet. I et elles så stramt bolig-marked oppnådde eg prisrekord i borettslaget og boligen ble solgt for 320 000,- over prisantydning. Salgs-resultatet gjenspeiler uten tvil hvordan boligen ble fremstilt av Håvard Lundgren og hans team.
  Eiendomsmegler Håvard Lundgren vil eg anbefale til mine venner og samarbeidspartnere, og eg kommer garantert til å benytte han igjen.
  Takk!

  Gunnar Lie (2020)
 • Vi valgte Håvard som vår megler da vi solgte vår leilighet. Vi har aldri solgt bolig før, men hele prosessen ble mye bedre og lettere enn forventet med Håvard i ryggen. Han er en megler som gjør jobben raskt, smidig og han ligger alltid i forkant. Hele veien har Håvard vist oss at han ønsker mer enn å selge bolig, han ønsker fornøyde kunder - noe vi så absolutt er. Han har vært en god støttespiller og han strekker seg langt for kundene sine. Dersom vi selger igjen, kommer vi uten tvil til å velge Håvard!

  Dennis Sætersdal (2020)
 • Mine varmeste anbefalinger!!
  Jeg skulle selge min første bolig, det tok nøyaktig 19 dager fra signert kontrakt til solgt leilighet.
  Den effektiviteten, innstillingen og ikke minst tilgjengeligheten på denne mannen er upåklagelig.
  Håvard er en megler som genuint er interessert i å hjelpe deg å selge boligen! Han bruker tid, han bruker fornuft og han er tilstede i oppdraget.
  I ett hav av meglere fikk jeg den beste!
  Tusen takk for samarbeidet.

  Guro Smette (2020)
 • resten (6)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt