Håvard Lundgren

Eiendomsmeglerfullmektig 93 85 27 32
Boligsalg og kjøp er den største investeringen til folk flest. Derfor er det viktig å velge en megler som ivaretar begge parters interesser under prosessen. Velger du meg får du en megler som gir 100% og ikke overlater noe til tilfeldighetene. Det aller viktigste for meg er at vi sammen skaper et godt resultat, og at både selger og kjøper er fornøyde. Jeg er oppvokst i Åsane, bor på Sotra og er godt kjent over store deler av Bergen og Omegn. Jeg sitter på vårt nyåpnede kontor i Åsane og er klar for å møte flere kunder.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Jeg hadde 6 meglere jeg skulle velge mellom. Håvard skilte seg ut med sine gode egenskaper. Han er en veldig positiv og behagelig person. Han er definitivt til å stole på, har et glimt i øyet og humoren på plass.
  Han ser deg og ivaretar deg på beste måte gjennom hele prosessen!
  Jeg kan bare gi ham mine beste anbefalinger! Tusen takk for din tilstedeværelse og lykke til videre, Håvard!

  Nina Rognli (2021)
 • Denne gangen hadde vi bestemt oss for å snakke med 3 meglere før vi bestemte oss, men Håvard kom inn i stuen vår som en frisk bris, så vi glemte de 2 andre megleren og gikk for han. Og vi har ikke angret en eneste dag. Han er den absolutt beste megleren vi har hatt med å gjøre og han han leverer akkurat det han lover og enda litt mer. Aldri vanskelig å få tak i og hjelper til med det meste. Hele samarbeidet endte med tidenes prisrekord i nabolaget, så dette er absolutt en megler å velge. Du får den beste med deg på laget.

  Annie E. van Rijnbach og Jan Ivan van Rijnbach Engstrøm (2021)
 • Vi snakket med flere meglere når vi bestemte oss for å selge vår leilighet.
  Valget falt på Håvard på grunn av hans åpenhet og ambisjon.
  Håvard er en flink, pålitelig og engasjert megler som virkelig kan anbefales.
  Han er alltid tilgjengelig når du trenger han og står på for at du du skal bli fornøyd med salget av din bolig.

  Maria Foss og Richard Schive (2020)
 • Veldig fornøyd med Håvard! Vi tok kontakt til han i begynnelsen på juni, og i begynnelsen av september var huset vårt solgt.
  En dyktig, ærlig og realistisk megler som imøtekommer kunden sine ønsker og behov!
  Vi anbefaler ham på det sterkeste!
  Takk for hjelpen, Håvard, dette var bare helt topp!

  Elisabeth Sigaard/Alf Haugland (2020)
 • Første møte med Håvard Lundgren gav tryggheit og tillit.
  Gjennom heile prosessen har eg følt meg ivareteken på ein stødig og venleg måte. Alltid tilgjengeleg og blid, med glimt i auga. Salet vart gjennomført etter første visning ved ein godt utført bodrunde.

  Gunnlaug Skålheim (2020)
 • Kaland & Partners markerte seg som den mest profesjonelle og interessante megleren etter en anbudsprosess blant flere meglere om hvem som skulle hjelpe meg å selge hytten min på Kvamskogen. Håvard er ung, men profesjonell til fingerspissene. Han er hele tiden en engasjert og positiv pådriver, tilgjengelig 24/7, og han praktiserer ryddige og effektive rutiner. Jeg er veldig godt fornøyd med hele prosessen, fra vår første kontakt via markedsføring og visning frem til selve salget, som endte så godt som jeg bare kunne håpe. Takk for et inspirerende og fruktbart samarbeid!
  Hilsen Knut Angerman

  Knut Angerman (2020)
 • resten (20)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt