Kristoffer Mjøs

Bolig er den største verdien folk flest har, så det er viktig at jobben jeg gjør alltid er 100%. Kompetanse, trygghet og tilgjengelighet er avgjørende. Jeg er født og oppvokst i Åsane, og bor fremdeles der, men salgsområdet mitt strekker seg over hele Bergen. Ellers er jeg glad i å stå på ski, og tar gjerne noen runder på golfbanen når solen skinner.
Kristoffer Mjøs Daglig leder Åsane / Partner / Fagansvarlig / Eiendomsmegler 48 88 84 06

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Da har jeg fått solgt min leilighet i Åsane og Kristoffer gjorde en strålende jobb.
  Han ga ikke opp og sto på helt til slutten.
  Jeg hadde full tillit til han i hele prosessen, noe han gjorde at det var enkelt for meg.
  Jeg kunne ikke valgt en bedre megler og er utrolig fornød med valget jeg gjorde.
  Kommunikasjon, tilbakemeldinger, positiv og målbevisst underveis. 10/10 får han av meg.
  Kan med hånden på hjerte anbefale Kristoffer til alle som ønsker selge boligen sin.

  Emily Ellefsen (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  I et tøffere marked har det vært betryggende å ha Kristoffer Mjøs som megler . En veldig dyktig megler som er profesjonell, engasjert, tilgjengelig og alltid positiv og imøtekommende. Markedsføringen av leiligheten var meget god, annonser og prospekt var meget bra utført. Kristoffer fulgte også tett opp potensielle kjøpere, som igjen førte til salg av leiligheten. Anbefales på det sterkeste.

  May Iren Kristoffersen (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Kaland & partners er å annbefale på det sterkeste, spesielt Kristoffer Mjøs profesjonell og dyktig.
  Han ble anbefalt av venner , angrer ikke på det valger og kan varmt anbefale han på det varmeste.

  Frode Andersen (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Vi engasjerte Kristoffer Mjøs hos Kaland & Partners , til å selge vår leilighet på Nesttun desember 2018. Etter noen tips fra han om noen endringer vi burde gjøre, ble disse utført og den ble lagt ut for salg.
  Visning søndag, salg mandag, til en pris vi var godt fornøyd med.
  Kristoffer er en profisjonell og ryddig megler vi trygt kan anbefale .

  Brynjulv Hovland (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Da jeg skulle selge bolig var jeg aldri i tvil om hvilke megler jeg skulle bruke. Kristoffer er profesjonell helt ut i fingerspissene, og for fjerde gang solgte han bolig for oss til over forventet pris. Jeg har kun positive erfaringer med Kristoffer, og kan trygt anbefale ham til alle som skal selge bolig!

  Lars Petter Jørgensen (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Selv etter 4 visninger uten bud var han like optimistisk på at dette skulle selges. Kan trygt anbefale Kristoffer som megler. Han ordnet jobben fra A til Å uten problemer.

  Fredrik Amundsen (2019)
 • resten (90)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt