Kristoffer Mjøs2019-05-19T22:58:16+00:00

Kristoffer Mjøs

Bolig er den største verdien folk flest har, så det er viktig at jobben jeg gjør alltid er 100%. Kompetanse, trygghet og tilgjengelighet er avgjørende. Jeg er født og oppvokst i Åsane, og bor fremdeles der, men salgsområdet mitt strekker seg over hele Bergen. Ellers er jeg glad i å stå på ski, og tar gjerne noen runder på golfbanen når solen skinner.
Kristoffer Mjøs Eiendomsmegler 48 88 84 06

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Vi engasjerte Kristoffer Mjøs hos Kaland & Partners , til å selge vår leilighet på Nesttun desember 2018. Etter noen tips fra han om noen endringer vi burde gjøre, ble disse utført og den ble lagt ut for salg.
  Visning søndag, salg mandag, til en pris vi var godt fornøyd med.
  Kristoffer er en profisjonell og ryddig megler vi trygt kan anbefale .

  Brynjulv Hovland (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Da jeg skulle selge bolig var jeg aldri i tvil om hvilke megler jeg skulle bruke. Kristoffer er profesjonell helt ut i fingerspissene, og for fjerde gang solgte han bolig for oss til over forventet pris. Jeg har kun positive erfaringer med Kristoffer, og kan trygt anbefale ham til alle som skal selge bolig!

  Lars Petter Jørgensen (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Selv etter 4 visninger uten bud var han like optimistisk på at dette skulle selges. Kan trygt anbefale Kristoffer som megler. Han ordnet jobben fra A til Å uten problemer.

  Fredrik Amundsen (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Kristoffer har varit toppen och med ett glatt leende hela tiden , snabb att återkoppla till oss, om vilka frågor som helst. Vi kan varmt rekommendera Kristoffer

  Alf Mikkelsen (2018)
 • 5 av 5 stjerner

  Anbefaler Kristoffer på det varmeste. Rask, effektiv og alltid tilgjengelig dersom det skulle være noe. Kristoffer rykket ut på 30 minutts varsel på privatvisning en søndag og huset ble solgt mandagen etter. I et litt tøffere marked har det vært betryggende å ha Kristoffer som megler, med sin profesjonalitet og gode humør .

  Frida Dybedal (2018)
 • 5 av 5 stjerner

  Salget av leiligheten vår gikk knirkefritt med Kristoffer som megler. Han var alltid tilgjengelig for oss. Vi opplevde å være trygge og godt ivaretatt.

  Anne Lelienhof (2018)
 • resten (86)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt