Marcel Vågenes Loftås

Eiendomsmegler 94 48 90 22
Mitt hovedfokus er alltid at du som kunde skal være fornøyd. Det oppnår jeg med å kombinere 6 års erfaring med «stå-på-vilje», godt humør og tilgjengelighet. Jeg er alltid på og holder kundene mine grundig oppdatert på når, hva og hvordan salget skal gjennomføres. En velprøvd og perfeksjonert salgsprosess tilpasset deg, er nøkkelen til suksess. Dersom du ønsker en megler med en gjennomtenkt strategi og et godt humør, som sørger for at du blir i varetatt og fulgt opp igjennom hele prosessen, er det meg du skal velge!

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Da vi skulle selge leiligheten vår høsten 2019 falt valg av megler på Marcel. Han er en person det er lett å like, og vi hadde god kjemi fra første møte. Han var engasjert, godt forberedt og ambisiøs på våre vegne. Ved å komme med ærlige og konstruktive tilbakemeldinger sørget han for at vi gjorde de nødvendige forberedelsene i boligen for å oppnå en salgspris vi senere kunne være tilfreds med. Prosessen med å legge leiligheten for salg og visning gikk svært kjapt, mye pga Marcels fleksibilitet og gode evne til planlegging. Han var alltid tilgjengelig ved behov, og kom med alle nødvendige oppdateringer underveis. Vi ble veldig fornøyd med annonseringen samt senere oppfølging av interessenter. Det gikk kun 3 uker fra vi valgte Marcel som megler til vi solgte over takst etter første visning. Alt i alt er vi veldig fornøyd med både salget og vårt valg av megler! Ved å velge Marcel får man en svært tilgjengelig megler som ivaretar selger på en profesjonell og behagelig måte gjennom hele salgsprosessen.

  Elisabeth Fjelltveit og Øystein Hoff (2019)
 • Marcel Vågenes var vår megler når vi solgte huset vårt over takst ved første visning i oktober 2018. Marcel var 100% tilstede gjennom hele salgsprosessen. Han hadde kontroll på alt og stressnivået som naturlig kommer med flytting ble værende på et lavt nivå. Marcel var tilgjengelig og de få gangene han ikke tok telefonen kom det melding om at han straks ringte tilbake. Han var imøtekommende og forståelsesfull samtidig som han med konstruktiv kritikk oppfordret oss til små endringer som gjorde huset enda mer attraktiv for salg. Hele salgsprosessen føltes ryddig og vi var også veldig fornøyd med fotograf og takstmann som Marcel valgte. Dette speiler seg igjen i fornøyde kjøpere som forteller oss at de er fornøyd med huset og følte seg ivaretatt. Marcel gjorde ikke bare dette. Han har også gitt tips og veiledning når vi nå står ovenfor utfordringer med vårt eget boligkjøp. Han følger med andre ord opp kundene sine. Marcel er definitivt vår megler om vi velger å gå gjennom denne prosessen i fremtiden.

  Lise Genius (2018)
 • Høsten 2018 skulle jeg selge min leilighet på Laksevåg, valget av megler falt på Marcel Vågenes. Han er gjennom sin utstråling og profesjonalitet en utmerket megler. Under alle faser i prosessen var Marcel tilstede og løsningsorientert. Gjennom hele prosessen følte jeg at Marcel alltid var et steg foran i planleggingen og dette ga meg en ro rundt salget. Noe som var meget viktig for meg var at Marcel sa sin mening og argumenterte for denne, dette hjalp meg til å ta bedre beslutninger da det var jeg som selger som hadde det siste ordet. Jeg måtte aldri jage etter informasjon, var det noe jeg lurte på hadde alltid Marcel svaret i andre enden av telefonen. Presentasjonen av leiligheten på alle plattformer var god og dette skapte flere interessenter. Marcel var også med ved overtakelse av leiligheten noe som gjenspeiler profesjonalitet og godt håndverk i faget. Marcel er en dedikert megler som gjør det lille ekstra. Et eksempel på dette jeg har lyst til å trekke frem som gjenspeiler Marcel som både megler og person er. Under salgsprossen opplevede å måtte tilbringe mye tid på sykehus med nær familie. Marcel tilpasset sin informasjon til skriftlig og gjorde seg tilgjengelig i de periodene jeg hadde tid til å snakke. Marcel tok seg også av trivielle ting som vanning av planter og klargjøring av leilighet. I det tøffe markedet som rådet i Bergen i slutten av 2018, greide Marcel å få til en budrunde og pris som jeg var meget fornøyd med. Jeg vil på det sterkeste anbefale Marcel som megler.

  Sondre R. Køhn (2018)
 • Vi brukte Marcel til å selge leiligheten vår i Bergen. Prossessen startet i august 2018 og leiligheten var solgt i oktober. Marcel gjorde en utmerket jobb og var veldig behjelpelig utover det man kan forvente fra en megler. Han møtte opp i god tid før bildetaking og hjalp oss med å få leiligheten til å fremstå fin på bildene. Dette gjaldt både dagsbildene og kveldsbildene. Han er punktlig og fremstår meget profesjonell i sitt yrke. Leiligheten ble solgt over taks og det var Marcel sin fortjeneste etter min mening. Han hadde en meget god salgstrategi og er veldig talefør.

  Erik Johan Schau (2018)
 • Jeg er veldig fornøyd med Marcel som megler. Han hadde god tilstedeværelse igjennom hele salgsprosessen, fra første møte til budrunden var ferdig. Jeg syns han presenterte leiligheten min på en god måte, han inkluderte meg i avgjørelser og sto på for å kunne gjøre salget best mulig. Takket være Marcel fikk jeg solgt til over prisantydning på første visning. Jeg vil absolutt anbefale Marcel videre til andre.

  Trine Garnes (2018)
 • Marcel er en engasjert megler, og en jordnær og hyggelig type som det e veldig lett å få tillit til. Han var lett tilgjengelig gjennom hele prosessen, og hjalp oss det lille ekstra for å gjøre klart til salg. Og viktigst av alt; han sørget for et salg vi var svært fornøyd med!

  Hildegunn Vikøyr (2018)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt