Julian Galtung Hasti

Som megler er det viktig å være tilgjengelig, positiv og innstilt på å gjøre en best mulig jobb for kunden. Min oppgave er å sørge for at du føler deg ivaretatt og trygg til en hver tid. Jeg selger alt fra små leiligheter til store hus, og på fritiden prøver jeg å få tid til basketball, brasiliansk ju jitsu og fjellturer.
Julian Galtung Hasti Eiendomsmegler 48 03 42 77

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Kjempefornøyd med jobben Julian gjorde i forbindelse med salg av leiligheten min. Han tok av seg alt, fra A til Å, og gjorde det enkelt for meg å gjennomføre mitt aller første boligsalg. Den fantastiske jobben med styling av leiligheten må også nevnes, og selvfølgelig det at han gjennom hele salgsprosessen har vært tilgjengelig for spørsmål og råd både, dag og natt. Kommer garantert til å bruke Julian neste gang jeg skal selge bolig.

  Fornøyd kunde (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Når jeg skulle selge bolig for første gang var Julian en av fire meglere som ble vurdert. Han markerte seg tidlig i prosessen som positiv, energirik og veldig profesionell, allerede før befaring fremhevet Julian seg, han var rask å svare og veldig imøtekommende og positiv. Under intervjuet levde han definitivt opp til førsteinntrykket, han tok seg god tid til å gå igjennom leiligheten, se at ting så greit ut for så så komme med en verdivurdering. Faktisk var Julian den eneste som ikke på forhånd hadde allerede gjort seg opp en mening om verdien, det synes jeg var profesjonelt. Valget av Julian falt ene og alene på hannes utadvente personlighet og profesionelle holdning. Selv om andre meglere også ga veldig gode inntrykk og i noen tilfeller priset seg lavere, sa magefølelsen min at Julian er den riktige megleren å velge, han hadde det lille ekstra i en bransje som har mange dyktige. Allerede på befaring utarbeidet vi en tidsplan, denne ble revidert ved inngått avtale og allerede dagen etterpå var Julian ingang, han ville ha detaljene, papirene, informasjonen han trengte, det han ikke kunne få fra meg, hentet han raskt selv inn fra andre. Det gikk ikke mange dagene før takstmannen etterfulgt av fotograf stod på døren. Hele veien hadde Julian kontroll og pushet fremmover. Han jobbet for å holde timeplanen og sett tilbake på den så viser det seg at den er fulgt til så og si punkt og prikke. Julian er lett å forstå, han går ikke rundt grøten. Han er ærlig og han er alltid positiv. Totalt sett kan jeg ikke annet enn å anbefale Julian, han gjør det man betaler en eiendomsmegler for å gjøre. Sikre en profesionell, ryddig og smidig prosess i en boligtransaksjon.

  Fornøyd kunde (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Veldig fornøyd med Julian som eiendomsmegler. Han solgte en leilighet for meg som var et oppussingsobjekt. Han ordnet med alt som skulle gjøres i forbindelse med visning og salg. Han hadde flere privatvisninger før hovedvisningen, noe jeg synes var verdifullt. Han er kreativ og løsninsorientert og velvillig på alle måter. Han gjorde sitt ytterste til at det ble en ryddig og ordentilig prosess. Jeg kan trygt anbefale han som megler.

  Fornøyd kunde (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Ekstremt fornøyd med Julian og har ingen problemer med å anbefale han. Hele prosessen startet med at jeg hadde bestemt meg for en annen megler og ga beskjed jeg ikke trengte møte flere før jeg bestemte med. Julian ringte tilbake 2 min senere og overbeviste meg i løpet av 1 min at det ikke skader å høre på hva han har å si. Alt endte opp med at vi signete avtalen før han gikk ut døren. I prosessen etter, har alt gått knirkefritt. Alt som skal skje før salg følger planen so mer laget på forhånd. Vi ble enig om en pris jeg ikke trodde jeg kom til å få. Underveis kom lignende leiligheter til salgs LANGT under min prisantydning. Jeg mistet motet og lurte på om vi skulle trekke leiligheten, Julian overbeviste meg igjen om at det var lurt å gjennomføre salget nå. Allerede under visning klarer Julian å innhente et bud jeg var villig til å akseptere. Dagen etter presset Julian opp godt over prisen vi hadde satt oss som et hårete mål. Alt i alt er jeg særdeles fornøyd med prosessen og resultatet Julian klarte å oppnå. Jeg har ingen problem med å anbefale Julian til andre.

  Tommy Hagen  (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Veldig fornøyd med Julian! Tilgjengelig døgne rundt og fikk oss til å føle oss trygg gjennom hele prosessen. Kan ikke bli bedre!

  veronica hjertvik  (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Julian solgte leilegheita vår i Birkevegen på eit tidspunkt då veldig få gjekk på visning og mange strevde med å få solgt. I denne situasjonen var Julian positiv, trygg og roleg. Han hjalp oss med realistiske forventningar, samstundes som han anstrengte seg 100% for at presentasjonen og visninga skulle bli best mogeleg. Julian solgte leilegheita vår på første visning, godt over det vi hadde forventa å få. Vi hadde valgt han på nytt og kan anbefale han til alle! Janne og Egil Anders

  Fornøyd kunde (2016)
 • resten (16)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt