Tommy Kaland

Det viktigste for meg er å vite at jeg har gitt 100% for kunden. I løpet av 16 år har jeg solgt over 1 600 eiendommer. Selv om jeg selger mye store eneboliger og næringseiendom, synes jeg det er minst like gøy å selge små og rimelige leiligheter. Jeg elsker å være utendørs. Ved siden av familie er jakt og fiske min store lidenskap.
Tommy Kaland Partner / Megler MNEF 92 80 64 87

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Tommy Kaland anbefales på det varmeste. Hele prosessen fra begynnelse til solgt leilighet opplevdes som trygg, profesjonell og generelt meget bra. Det var oppfølging 24/7 gjennom hele prosessen, og Tommy Kaland kom med flere gode råd.

  Jorunn Opheim  (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  God og profesjonell oppfølging gjennom hele prosessen, og tilgjengelig for å svare på alt jeg hadde av spørsmål underveis og i etterkant av salget. Kan trygt anbefales!

  Fornøyd kunde (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Tommy Kaland er en meget dyktig, erfaren og profesjonell megler. Under hele salgsprosessen ga han det lille ekstra og løste alle uforutsette momenter på den beste måte! Dette gjorde at jeg følte meg ivaretatt og trygg og hadde full tillit.

  Fornøyd kunde (2016)
 • 5 av 5 stjerner

  Tommy Kaland er nok blandt de beste meglerne i Bergen. En erfaren ringrev som kjenner gamet men også like sulten som om han skulle kommet rett ut fra BI ;-) Det settes spesielt pris på kort responstid, både morgen og kveld. Glimrende oppfølging.

  Thomas Taklo  (2016)
 • 5 av 5 stjerner

  Vi valgte Tommy Kaland og Kapa & Partners til å selge denne leiligheten på grunn av hans lange erfaring og gode rykte. Vi ønsket en tung og dyktig megler. Vi solgte her en nyoppusset og nylig seksjonert leilighet, dermed ville vi ha den beste kompetansen og hjelpen.

  Fornøyd kunde (2016)
 • 5 av 5 stjerner

  Tommy gjorde nok en gang en meget god jobb for oss. Han er profesjonell, etterrettelig og kunnskapsrik. Hele prosessen og saksbehandlingen er strømlinjeformet og effektiv.

  Fornøyd kunde (2016)
 • resten (51)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt