Morten Lie

Jeg opptrer alltid ryddig ovenfor både kjøper og selger og for meg er service er en utrolig viktig faktor. Min portefølje består i hovedsak av eneboliger, men jeg selger også mye leiligheter/ rekkehus og har prisrekord i flere borettslag i Bergensområdet. På fritiden liker jeg å dykke, spille poker eller brettspill med venner, samt at jeg nok er en av de mest fotballinteresserte i Kaland & Partners.
Morten Lie Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner 48 88 84 10

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Når vi skulle selge vår leilighet på Straume, falt valget igjen på Morten. Forrige gang vi solgte var vi svært fornøyd med Morten, og var ikke i tvil om at han skulle få dette oppdraget også. Morten opptrer på en svært profesjonell måte, både ovenfor oss som oppdragsgivere, og potensielle kunder. Han stiller gladelig opp på ekstravisninger når det var nødvendig, og han gav oss oppdatert informasjon under hele prosessen. Morten gav oss hele tiden gode råd, både før og under salgsprosessen. Han er svært god på å se an markedet, og har en egen evne til å forutse potensielle bedre bud enn de som var kommet. Han rådet oss til å vente når første potensielle bud kom, og det lønnet seg. Vi endte med å få solgt til ønsket pris innen rimelig tid. En stor takk til Morten for vel utført oppdrag. Vi kan varmt anbefale Morten til venner og bekjente som skal selge!

  Martin Knappskog (2018)
 • 5 av 5 stjerner

  Vi har vært veldig fornøyd med Morten Lie som megler.
  Han sto på fra dag en og vi fikk prisen vi ønsket for vår bolig.
  Han er hyggelig, rask og alltid lett og få tak i. Han var informerende og hjalp oss under hele prosessen. Vi kunne ikke blitt mer fornøyd med valg av megler og anbefaler han gjerne videre :)

  Marte Monsen og Niklas Vike (2018)
 • 5 av 5 stjerner

  Morten er en hyggelig og blid megler, hjelpsom, og ikke minst profesjonell i jobben. Kommer til å anbefale ham hvis noen skal selge bolig.
  Takk for god hjelp, Morten.

  Grete Hylland (2018)
 • 5 av 5 stjerner

  Selv om det gikk trått i starten, var Morten alltid positiv - og stod på

  Fornøyd kunde (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Morten Lie er en super megler. Han sto på fra dag en og vi fikk prisen vi ønsket for vår bolig. Han var super hyggelig, rask og alltid lett og få tak i på alle døgnets tider. Han var informerende og hjalp oss under hele prosessen som førstegangs selger av bolig. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med mitt valg av megler. Skal jeg selge igjen, så er det Morten som får jobben uten tvil. Her trenger du ikke engste deg, Morten tar godt vare på deg og dine interesser.

  Fornøyd kunde (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Vi har bare positive ting å si ang. salget av boligen.En meget blid og hyggelig selger.Var også utrolig profesjonell.Fikk veldig god informasjon ang.fremdrift og mange gode tips ang.salget. Kan anbefale Morten på det varmeste.

  anne lise bjørsvik  (2017)
 • resten (68)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt