• Yvonne Halvorsen

  Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

  91 84 29 72 / yh@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Leveringsklar! Flotte leiligheter med gode kvaliteter like ved Equinor og bybanen- ingen dokumentavgift

Sandslimarka 264, 5254 Sandsli

Prisantydning

fra 2 000 000,- til 2 880 000,-

Omkostninger

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Kommunenr.: 4601
Gårds/Bruksnr.: 116/277
Bolignr.: h0101
Bruksareal: 54 m²
Tomteareal: 25 645 m²
Felleskostnader: 4 145,-/mnd
BRL/Sameie: Sandsliflaten BRL
Org.nr. BRL/SE: 922710589
Meglers ref.nr.: 3199005

Dette er en komplett salgsoppgave inklusiv alle vedlegg, og inneholder all informasjon.

Sandslimarka 264
5254 Sandsli
Sandsliflaten BRL

Lekre borettslagsleiligheter under oppføring, med god planløsning og flotte kvaliteter.
Her får man fra 1-2 soverom, romslig stue/kjøkken, bad, entré og enten balkong eller overdekket uteplass. Leilighetene vil få BRA på 54,1-62,2 m2.
Stor bod i kjeller til hver leilighet.

Ingen dokumentavgift gjør leilighetene prisgunstige og lette å videreselge!
Borettslaget vil også få IN-ordning (muligheter for individuell nedbetaling av fellesgjeld) samt sikringsfond.
Standard
Det legges opp til meget flott og moderne standard. Leilighetene vil bli malt i lyse og moderne farger, og gjennomtenkte løsninger på innredning og kvaliteter.

Utvendig vil bygget delvis kles med tre- og platekledning, platekledningen vil være i varm hvitfarge for å harmonisere mot trekledningen.
Alle beslag vil være av natureloksert og/eller lakkert aluminium.

Innvendige vegger i leilighetene vil bestå av gipsvegger, noen vegger kan bli pusset og malt betong. Vegger males i varm hvitfarge.
Alle himlinger er også hvit (systemhimling).

Vinduer og dører kommer i trafikkgrå utførelse.

Lekre kjøkkeninnredninger fra Norema, med høy kvalitet.

Badene får fliser på gulv og vegger, 60x60 cm. Det er med spotter på bad.

Rekkverk på balkongene blir av varmgalvanisert stål, annet rekkverk (i trapperom) blir i lakkert stål.

Det vil bli lagt enstavsparkett på gulv.
Gulv fellesarealer i koksgrå utførelse, både flis og banebelegg samt epoxygulv.

Det leveres med 1stk. skap pr. sengeplass som er tegnet inn. Dette er stander hvit med hyller og hengestang. Størrelse ca. 1x2,1m.
Tomt/Eierform

Fellestomt

Parkering
Parkeringsplass kan kjøpes for kr 190 000,- i tillegg til kjøpesum.
Energimerking
Selger plikter å fremskaffe komplett energiattest innen overtakelse. Denne vil uten opphold oversendes kjøper.
Ansvarlig Megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
91 84 29 72
yh@kapa.no

Kaland & Partners
Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832 Bergen
Salgsoppgavedato

20.04.2020 11:52

Overtagelse
Overtagelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene. Overtagelse er estimert til 1.kvartal 2020. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse i budskjema.
Informasjon om borettslaget

Sandsliflaten BRL (org.nr. 922710589)

Selges «som den er» / «As-is» klausul

Eiendommen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre eiendommener i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Interessenter offordres til en grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med sakkyndig.

Beliggenhet
Sentral og attraktiv beliggenhet i et trivelig og etablert boligområde på Sandsli.

Området er svært barnevennlig med lekeplass og barnehage i umiddelbar nærhet, gangavstand til skole og flotte fritidsområder. I tillegg har Sandsli meget gode fritidstilbud for barn og unge med et godt utvalg av idrettsgrener (Gneist), samt oppgraderte fotballbaner, hall etc.

Kort avstand til dagligvarebutikk, Statoil bensinstasjon, apotek, legekontor, spisested, Biltema mm. Det er også gåavstand til store arbeidsplasser som Telenor, NextGentel, Statoil. En kort unna kjøretur vil du befinne deg på Lagunen storsenter med de fleste servicetilbud, Bergen sentrum ligger ca. 20 minutter unna med bil.

Flere turmuligheter i området med blant annet Skranevatnet, Arboretet og Botanisk hage, samt Storrinden. En kort kjøretur unna finner man også Hordnesskogen, Smøråsen og Fanafjellet for å nevne noen.

Bybanestoppet ligger like ved. Ellers gode bussforbindelser med bussholdeplass i nærheten av borettslaget.
Bebyggelsen
Området består av tilsvarende bebyggelse.
Adkomst
Fra Bergen sentrum kjør sørover mot Flesland, Kokstad og Sandsli. Følg 580 Flyplassvegen og ta av mot Sandsli, deretter til venstre i rundkjøring ved Kiwi. Følg veien forbi Sandsli vgs inn Sandslimarka, og følg nummerering til nr. 264.

Det vil skiltes med Kaland & Partners visningsskilt ved fellesvisninger.

Prisantydning

fra 2 000 000,- til 2 880 000,-

Lånevilkår fellesgjeld
Lånebeløp: kr. 15 610 000,-
Låneform: Annuitet
Rentesats p.t.: 2,5%
Effektiv rente: 2,540%(over lånets totale løpetid)
Løpetid: 30 år
Innfrielsesdato: 18.06.2049
Første forfall: 18.07.2019
Terminlengde: 1 mnd
Terminbeløp: kr 61 679,-
Avdragsbeløp: kr 29 604,-
Terminomkostninger: kr 60,- pr. termin
Forbrukerinformasjon om budgivning

Informasjonen er utarbeidet av Forbrukerombudet, Forbrukerrådet, Den Norske Advokatforening ved Eiendomsmeglingsgruppen, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Norges Eiendomsmeglerforbund, på grunnlag av blant annet forskrift om eiendomsmegling § 6-3 og § 6-4. Nedenfor gis en oversikt over de retningslinjer som forbrukermyndighetene og organisasjonene anbefaler benyttet ved budgivning på eiendommen. Avslutningsvis gis også en kort oversikt over de viktigste rettsreglene tilknyttet budgivning.

Gjennomføring av budgivning
 1. På forespørsel vil megler opplyse om aktuelle bud på eiendommen, herunder om relevante forbehold.
 2. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til oppdragsgiver. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger. Før formidling av bud til oppdragsgiver skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Med skriftlige bud menes også elektroniske meldinger som e-post og SMS når informasjonen i disse er tilgjengelige også i ettertiden.
 3. Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/ bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.
 4. Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der oppdragsgiver er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12:00 første virkedag etter sist annonserte visning. Etter denne fristen bør budgivere ikke sette en kortere frist enn at megler har mulighet til, så langt det er nødvendig, å orientere oppdragsgiver, budgivere og øvrige interessenter om bud og forbehold. Det bør ikke gis bud som diskriminerer eller utelukker andre budgivere. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte som sikrer oppdragsgiver og interessenter et tilstrekkelig grunnlag for sine handlingsvalg, vil megler fraråde budgiver å stille slik en frist.
 5. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor oppdragsgiveren, når budet er gitt innenfor fristene i punkt 4.
 6. Megleren skal så langt det er nødvendig og mulig holde budgiverne skriftlig orientert om nye og høyere bud og eventuelle forbehold. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.
 7. Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.
 8. Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.
Fremgangsmåte ved budgivning
 1. Benytt “Gi bud”-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
 2. Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
 3. Bekret at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
 4. Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekretelse) når ditt bud er registrert.
 5. Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
 6. Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

Viktig informasjon om salgs- og betalingsvilkår mv.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, jf. Avhendingslovens § 3-10 (Kjøpslovens § 20), gjerne sammen med sakkyndig. Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse, jf. Avhendings-lovens § 3-9. Dette betyr bl.a. at det kun foreligger en mangel når:

 • Kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
 • Videre kan det foreligge en mangel når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, eller når tomtearealet er vesentlig mindre enn oppgitt. Kjøpesum og alle omkostninger skal være innbetalt til meglerens klientkonto før overtagelse.

De fleste selgere tegner i dag boligselgerforsikring for sitt ansvar etter avhendingsloven av 3. juli 1992 nr. 93 og/eller kjøpsrettslige ansvar etter gjeldende lovgivning for salg av andels-/aksjeleiligheter. Forsikringene gjelder i 5 år fra overtakelsestidspunktet. Forsikringssum er begrenset oppad til kr 5.000.000,-. Selgers egenerklæring er vedlagt denne salgsoppgaven. Dersom De ikke har mottatt disse vedleggene, vennligst ta kontakt med vårt kontor.

Viktige avtalerettslige forhold:
 1. Det eksisterer ingen angrerett ved salg/kjøp av fast eiendom.
 2. Når et bud er innsendt til megler og han har formidlet innholdet i budet til selger (slik at selger har fått kunnskap om budet), kan budet ikke kalles tilbake. Budet er da bindende for budgiver frem til akseptfristens utløp, med mindre budet før denne tid avslås av selger eller budgiver får melding om at eiendommen er solgt til en annen (man bør derfor ikke gi bud på flere eiendommer samtidig dersom man ikke ønsker å kjøpe flere enn en eiendom).
 3. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
 4. Når en aksept av et bud har kommet frem til budgiver innen akseptfristens utløp er det inngått en bindende avtale.
 5. Husk at også et eventuelt bud fra selger til kjøpet (såkalte «motbud»), avtalerettslig er et bindende tilbud som medfører at det foreligger en avtale om salg av eiendommen dersom budet i rett tid aksepteres av kjøper.
Budgivning

I alle oppdrag inngått etter 1.1.2014 (i forbrukerforhold) skal budrunden avvikles skriftlig. Dette betyr at følgende skal skje skriftlig:

 • bud og budforhøyelser
 • mottaksbekreftelse fra megler til budgiver
 • selgers aksept, avslag og motbud

Som kunde hos Kaland & Partners medfører dette en ny portalløsning som blir tilgjengelig for alle våre kunder. Denne løsningen heter TryggBudgivning.no, og benytter både BankID og 2-veis SMS kommunikasjon for å forenkle etterlevelse av forskriftsendringen. Løsningen er utviklet og driftet av Websystemer AS. For mer info se : www.tryggbudgivning.no

Boliger

Bolig Soverom Etg. P-rom BRA Prisant.
H0101 1 1 54.1 Solgt
H0102 2 1 59.8 Solgt
H0103 2 1 58.6 Solgt
H0104 2 1 59.9 Solgt
H0105 1 1 57.3 Solgt
H0201 2 2 62.2 Solgt
H0202 2 2 59.8 Solgt
H0203 2 2 58.6 Solgt
H0204 2 2 59.9 Solgt
H0205 1 2 57.3 Solgt
H0301 2 3 62.2 2 480 000,-
H0302 2 3 59.8 2 480 000,-
H0303 2 3 58.6 2 360 000,-
H0304 2 3 59.9 2 400 000,-
H0305 1 3 57.3 2 320 000,-
H0401 2 4 62.2 2 800 000,-
H0402 2 4 59.8 2 800 000,-
H0403 2 4 58.6 2 640 000,-
H0404 2 4 59.9 Solgt
H0405 1 4 57.3 2 400 000,-
H0501 2 5 62.2 2 880 000,-
H0502 2 5 59.8 2 880 000,-
H0503 2 5 58.6 2 800 000,-
H0504 2 5 59.9 2 720 000,-
H0505 1 5 57.3 2 480 000,-