• Trude Gunnlaugsson-Gravdal

  Daglig leder Vestkanten
  Jurist / Megler / Partner

  48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

BUD MOTTATT- Flott enderekkehus m/GARASJE – loft + kjeller – flere biloppstillingsplasser – pent kjøkken og bad

Rogges vei 28, 5155 Bønes

SOLGT

Rogges vei 28
5155 Bønes


Velholdt enderekkehus som går over 3 plan, bygget i 1969.
Garasje i underetasjen.
Boligen inneholder:

Underetasje: Kjellerstue, bod og garasje.
1.etasje: Entrè/ gang, 2 soverom, trappegang, bad, vaskerom og kott.
2.etasje: Stue og kjøkken med utgang til en sørvendt balkong på 6,4m².
Standard
Kaland & Partners v/Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere flotte Rogges vei 28. Dette er et velholdt enderekkehus over 3 plan med integrert garasje i underetasjen. Her kommer man seg tørrskodd til og fra bilen med direkte adkomst fra kjellerstue i undertetasjen. Idyllisk beliggenhet med kort vei til lokal strand, Kyrkjetangen, Gamlehaugen, Langeskogen og ikke minst Bønes gårdsbutikk. Kort vei også til sentrum med både buss og sykkel.

-1 minutts gange til bussholdeplass
- solrike utearealer
- barnevennlig hage
- Kort og bilfri gangavstand til Bønes og Fjellsdalen skole, samt flere barnehager
- Lekkert og helfliset bad
- Lyst og pent kjøkken
- Alle vinduer, bortsett fra det store vinduet i stuen ble byttet i 2007
- Fiber fra Telenor med uttak i stue
- Integrert garasje på 21,1m² i underetasjen
- Det er flere naboer som har laget soverom i u.etg og på loft. Eier bruker pr dags dato disponibelt rom i underetasjen som gjesterom. Vi gjør oppmerksom på at om slik bruk skal bli formelt godkjent, kreves det søknad om bruksendring til Bergen kommune.

Boligen innehar forøvrig følgende kvaliteter:

Lys og pen stue beliggende i 2.etasje. God plass til sofagruppe og spisebord. Store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Parkett på gulv og malt platekledning/ betong på vegger samt takplater i himling med innfelte spotlights. Stuen har et areal på 29,1m². Fra stuen er det adkomst den herlige balkongen på 6,4m². Deler av balkongen og mindre deler av fasade ble malt i 2019. Balkongen er oppført i betong og belagt med skiferheller. Dør med glassfelt mellom stue-kjøkken.

Pent kjøkken på 13,3m² som ble oppgradert i 2009. Kjøkkeninnredningen er fra Ikea med profilerte fronter. To overskap med glassfronter. Keramiske fliser over laminert benkeplate. Følgende hvitevarer er integrert: Stekeovn, platetopp med induksjon og mikrobølgeovn. Her er stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Keramiske fliser på gulv med varmekabler og malt platekledning på vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights. Egen spiseplass ved kjøkkenvindu. Det er foretatt kontroll med fuktindikator av takstmann, og det ble ikke registrert fuktverdier i kjøkkenbenken eller på gulv.

I boligens 1. etasje ligger 2 soverom. Begge soverom har parkett på gulv og innfelte spotlights i himling. Soverommene har arealer på 14,5m² og 6,1m². Det største soverommet er innredet som hovedsoverom med plass til dobbelseng. God plass til oppbevaring av tøy i garderobeskap.

Boligens bad ligger i denne etasjen. Badet er 4,4m² og ble oppgradert i 2008. Badet er helfliset med varmekabler i gulv og innfelte spotlights i himling. Her er servant med møblement/ speil og belysning, vegghengt toalett, dusjhjørne og dusjgarnityr. Det er foretatt kontroll med fuktindikator av takstmann, og det ble ikke registrert unormale fuktverdier i utsatte områder.

Praktisk med eget vaskerom. Vaskerommet har et areal på 1,3 m². Keramiske fliser på gulv og malt platekledning på vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights. Her er utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Det er også her foretatt kontroll med fuktindikator og det ble ikke registrert unormale fuktverdier i utatte områder.

Dør med glassfelt mellom entrè/ gang-trappegang. Innbydende entrè som har keramiske fliser på gulv med varmekabler og malt platekledning på vegger. Her er plass til å henge fra seg yttertøy. Trapp med lukkede trinn leder ned til underetasjen og trapp med lukkede trinn leder opp til 2. etasje. Varmepumpe montert i trapp. Entrè/ gang har et areal på 10,9m².

I boligens underetasje er det en bod til oppbevaring på 4,2m², integrert garasje på 21,1m² og kjellerstue som er innredet til arbeidssrom/ kjellerstue. Rommet har et areal på 16,3m². Her er keramiske fliser på gulv med varmekabler og malt platekledning/ betong på vegger. Ståldør mellom gang-garasje i underetasjen. Rom i underetasje står på opprinnelige bygningstegninger som disponibelt rom, men er i dag innredet og benyttet som kjellerstue. Godkjenning knyttet til dette er ikke omsøkt Bergen kommune.

Godt med lagringsplass i boligen, stor bod i kjeller, kott i 1. etasje og stort loft med god takhøyde.

Velkommen på visning for å la deg begeistre av denne flotte og innholdsrike boligen.

Denne boligen er KAPAklarert, dette innebærer at takstmann har utført tilstandsrapport og at selger har tegnet boligselgerforsikring. Se for øvrig egen informasjonsside vedr KAPAklarert bolig. Det vises til vedlagte tilstandsrapport for teknisk beskrivelse og vurdering av boligen.

Se også vedlagt nabolagsprofil for avstand til skoler, barnehager, kafeer og diverse andre servicetilbud.
Byggeår

1969

Tomt/Eierform

Eiet tomt

Parkering
Parkering i egen garasje med tilkomst fra kjellerstue. Biloppstillingsplass til 4 biler på egen eiendom ved inngangsparti. Ellers mulighet for parkering langs muren på andre siden av veien for garasjen.
Arealbeskrivelse

Underetasje: Kjellerrom/gang. 1. etasje: Entrè/ gang, to soverom, trappegang, bad og vaskerom. 2.etasje: Stue og kjøkken.

Oppvarming
El. oppvarming:
-Varmepumpe i trapp.
-Varmekabler i kjellerstuen, entrè/ gang og bad 1. etasje og kjøkken i 2.etasje.
Energimerking
Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger
Ansvarlig Megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
48 88 84 01
tgg@kapa.no

Kaland & Partners
Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881 Bergen
Salgsoppgavedato

12.03.2020 11:11

Byggemåte
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/ grov pukk på fjell. Grunnmur/ såle/ fundament av betong. Ytterveggene er utført i murkonstruksjoner, pusset og malt. Saltak. Konstruksjon av taksperrer. Taksperrer er tekket med sutak, lekter og betongtakstein. Renner og nedløp i plast og aluminium. Beslag/ takhetter i aluminium/ stål.
For en mer utfyllende bygningsmessig beskrivelse av eiendommen se vedlagt boligsalgsrapport utført av Kristoffer Bjerk Hansen.
Diverse
Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt å melde fra til Økokrim om ev. mistenkelige transaksjoner.

Våren 2015 ble oljetank tømt og sanert av Oljeservice, deretter fylt igjen med pukk/ grus. Tanken er nedgravd med tillatelse fra Bergen Brannvesen.

Fiber fra Telenor (Canal Digital). Uttak i stue.

Alle vinduer bortsett fra det store vinduet i stuen ble byttet i 2007.

Deler av altan og mindre deler av fasade vil bli malt i 2019. Resten av fasade malt i 2013.

Medlemsskap i veilag. Dette koster ca kr 700,- pr år. Dette inkluderer brøyting og salting av felles vei.

Rom i underetasje står på opprinnelige bygningstegninger som disponibelt rom, men er i dag innredet og benyttet som kjellerstue. Godkjenning knyttet til dette er ikke omsøkt Bergen kommune.
Overtagelse
Overtagelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse i budskjema.
Offentlige planer/konsesjonsplikt
Boligen ligger i et område regulert til bebyggelse og anlegg. Reguleringsbestemmelser kan besiktiges hos megler.
Kommuneplan og reguleringsplaner kan sees på Bergen kommune sine hjemmesider: www.bergen.kommune.no eller ved henvendelse til megler.

Berøringsgrad
Berøringsgrad refereres her til prosentvis geometrisk dekning av eiendommen. I enkelte tilfeller vil også arealplaner som kun
tangerer eiendommen vises i utlistingen. Beregningen av berøringsgrad nedenfor er gjort ut fra et eiendomsareal på 434,7 m².
Reguleringsplaner på grunnen

Planid Type Plannavn Saksnr Status Ikrafttrådt Berøringsgrad
3200000 30 FYLLINGSDALEN. RV 556
STRAUMEVEGEN
- 3 19.05.1976 31,8 %

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom
Planid Type Plannavn Saksnr Ikrafttrådt
3200002 31 FYLLINGSDALEN. RV 556 STRAUMEVEGEN, ENDRING - 27.06.1980
4200003 31 FYLLINGSDALEN. BØNES PLANOMRÅDE 1, ENDRING TRACE FOR
ADKOMSTVEI
- 24.09.1980
OBS! Flere planendringer kan ev. også ha relevans til eiendommen, - sjekk punktrepresentasjon i kartet og planarkivsystem.

Kommune(del)plan(er)
Planid Plannavn Saksnr Ikrafttrådt Berøringsgrad
60910000 BERGEN. KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2010 - 2021 200817958 24.04.2013 100,0 %

Arealformål i kommuneplanen
Planid Arealformål (kode - forklaring) Arealstatus Berøringsgrad
60910000 1001 - Bebyggelse og anlegg jfr. bestemmelser og retningslinjer Nåværende 100,0 %

Hensynssoner i kommuneplanen
Rød støysone
Planid Sonenr Beskrivelse Forklaring Berøringsgrad
60910000 21 Vei støy - Rød sone Rød sone iht. T-1442 jfr. bestemmelsene § 27.1.1 og § 13 28,4 %

Gul støysone
Planid Sonenr Beskrivelse Forklaring Berøringsgrad
60910000 28 Vei støy - gul sone Gul sone iht. T-1442 jfr. bestemmelsene § 27.1.1 og § 13 71,6 %

Planer i nærheten av eiendommen
Arealplaner i avstand nærmere enn 100 meter fra eiendommens yttergrense.
Planid Type Plannavn Saksnr Status Ikrafttrådt
4200000 30 FYLLINGSDALEN. BØNES, PLANOMRÅDE 1 - 3 12.10.1979
30360000 30 FYLLINGSDALEN. GNR 20 BNR 5, BØNESHOLMEN - 3 05.03.1959
Forklaring status:
3 - Endelig vedtatt arealplan

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen
Godkjente byggesaker i avstand nærmere enn 100 meter fra eiendommens yttergrense.
Gnr/Bnr Bygningsnr Endring Bygningstype Status Dato Saksnr
20/368 139420993 Garasjeuthus anneks til bolig Bygning godkjent for
riving/brenning
15.07.2016 -
20/37 139420187 Garasjeuthus anneks til bolig Bygning godkjent for
riving/brenning
28.04.2009 -
20/569 300437332 Garasjeuthus anneks til bolig Igangsettingstillatelse 19.05.2014 201414486

Konsesjon og odel: Det er ikke knyttet odel eller konsesjonsplikt til eiendommen.
Selges «som den er» / «As-is» klausul

Eiendommen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre eiendommener i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Interessenter offordres til en grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med sakkyndig.

Beliggenhet
Boligen har en svært sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde på Bønes.

Nærområdet anses som svært barnevennlig med flere barnehager i nærhet, som blant annet Våkleivbrotet barnehage, Centerhagen barnehage, Bønes barnehage og Bønestoppen barnehage.

Fra eiendommen har man kort vei til Bønes skole som boliger sogner til. Skolen er svært populær og man har også her ett stort fritidstilbud for barn ved Bøneshallen med sine aktivitetstilbud.  I nærheten har man også Fjellsdalen skole, som er en anerkjent barneskole av nyere dato som er kjent for sitt gode miljø, samt barnevennlige beliggenhet skjermet for biltrafikk. Her har man også Bønes racketsenter med både innvendige ballbaner og utvendige tennisbaner.

Nærmeste butikk er Coop Extra som ligger like ved Bønes skole. Denne ligger innenfor ca.15 minutters gangavstand. Super praktisk også med Spar butikken på Bønes Senter. Spar butikken er kjent for sitt personale som yter topp service til sine kunder og som også er anerkjent for sin gode kjøttvaredisk. Bønes senter innehar også frisør og interiør/hobbybutikk. Bunnpris (tidligere RIMI) med post i butikk ligger også i nærheten.

Flott turterreng like ved. Tursti opp Løvstakken ligger innen ca. 15 minutters gange. På en flott sommersdag bruker man ca. 45 min til toppen, evt. 25 minutter til første fjelltopp Gullsteinen. Bønesparken ligger like før og her har man grusede turstier og ballbane. Kort vei også til populært friluftsområde ved Kyrkjetangen. Her har man en meget populær badeplass som er godt tilrettelagt med stupebrett, benker og bord m.m.

Videre ligger Langegården samt Bønes gård med sine mange kortreiste delikatesser også i boligens nærområde. På Langegården finner man også dyr av forskjellig slag, en total lykke for de minste! Fra Langegården er det videre kort vei til Gamlehaugen, som er en nasjonaleiendom med offentlig park, museum og kongebolig for Vestlandet. Dette er klart en av Bergens stoltheter, og Gamlehaugen er en yndet samlingsplass for grilling og bading på sommerstid.

For øvrig har Bønes en svært sentral beliggenhet med rundt en 10 minutters kjøretur til Bergen sentrum samt rundt 10 minutters kjøretur i motsatt retning til Kokstad og Flesland. Store kjøpesentre som Oasen i Fyllingsdalen samt Lagunen ligger også en kort kjøretur fra eiendommen. Med den nye strekningen i Knappetunnelen som går fra Varden til Tennebekk i Loddefjord har man også fått kortere kjørevei til blant annet Vestkanten Senter, Sotra og Askøy.

Bønes er virkelig i vinden og plassen å bo på - kanskje det blir Bønesboer av nettopp deg?
Bebyggelsen
Området er hovedsaklig bebygd med flermannsboliger, rekkehus og eneboliger.
Adkomst
Fra Bergen Sentrum følger man Fjøsangerveien mot Fjøsanger. Ved veiskillet like før Fjøsanger tar man av mot Paradis, og holder så til høyre inn på Straumeveien. Følg Straumeveien til avkjørsel skiltet med Kyrkjetangen til venstre, og ta deretter første til venstre inn Rogges vei.
Følg nummeranvisning til nummer 28.
Det vil bli godt skiltet med Kaland og Partners visningsskilt på felles visningsdager.

Forbrukerinformasjon om budgivning

Informasjonen er utarbeidet av Forbrukerombudet, Forbrukerrådet, Den Norske Advokatforening ved Eiendomsmeglingsgruppen, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Norges Eiendomsmeglerforbund, på grunnlag av blant annet forskrift om eiendomsmegling § 6-3 og § 6-4. Nedenfor gis en oversikt over de retningslinjer som forbrukermyndighetene og organisasjonene anbefaler benyttet ved budgivning på eiendommen. Avslutningsvis gis også en kort oversikt over de viktigste rettsreglene tilknyttet budgivning.

Gjennomføring av budgivning
 1. På forespørsel vil megler opplyse om aktuelle bud på eiendommen, herunder om relevante forbehold.
 2. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til oppdragsgiver. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger. Før formidling av bud til oppdragsgiver skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Med skriftlige bud menes også elektroniske meldinger som e-post og SMS når informasjonen i disse er tilgjengelige også i ettertiden.
 3. Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/ bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.
 4. Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der oppdragsgiver er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12:00 første virkedag etter sist annonserte visning. Etter denne fristen bør budgivere ikke sette en kortere frist enn at megler har mulighet til, så langt det er nødvendig, å orientere oppdragsgiver, budgivere og øvrige interessenter om bud og forbehold. Det bør ikke gis bud som diskriminerer eller utelukker andre budgivere. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte som sikrer oppdragsgiver og interessenter et tilstrekkelig grunnlag for sine handlingsvalg, vil megler fraråde budgiver å stille slik en frist.
 5. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor oppdragsgiveren, når budet er gitt innenfor fristene i punkt 4.
 6. Megleren skal så langt det er nødvendig og mulig holde budgiverne skriftlig orientert om nye og høyere bud og eventuelle forbehold. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.
 7. Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.
 8. Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.
Fremgangsmåte ved budgivning
 1. Benytt “Gi bud”-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
 2. Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
 3. Bekret at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
 4. Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekretelse) når ditt bud er registrert.
 5. Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
 6. Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

Viktig informasjon om salgs- og betalingsvilkår mv.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, jf. Avhendingslovens § 3-10 (Kjøpslovens § 20), gjerne sammen med sakkyndig. Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse, jf. Avhendings-lovens § 3-9. Dette betyr bl.a. at det kun foreligger en mangel når:

 • Kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
 • Videre kan det foreligge en mangel når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, eller når tomtearealet er vesentlig mindre enn oppgitt. Kjøpesum og alle omkostninger skal være innbetalt til meglerens klientkonto før overtagelse.

De fleste selgere tegner i dag boligselgerforsikring for sitt ansvar etter avhendingsloven av 3. juli 1992 nr. 93 og/eller kjøpsrettslige ansvar etter gjeldende lovgivning for salg av andels-/aksjeleiligheter. Forsikringene gjelder i 5 år fra overtakelsestidspunktet. Forsikringssum er begrenset oppad til kr 5.000.000,-. Selgers egenerklæring er vedlagt denne salgsoppgaven. Dersom De ikke har mottatt disse vedleggene, vennligst ta kontakt med vårt kontor.

Viktige avtalerettslige forhold:
 1. Det eksisterer ingen angrerett ved salg/kjøp av fast eiendom.
 2. Når et bud er innsendt til megler og han har formidlet innholdet i budet til selger (slik at selger har fått kunnskap om budet), kan budet ikke kalles tilbake. Budet er da bindende for budgiver frem til akseptfristens utløp, med mindre budet før denne tid avslås av selger eller budgiver får melding om at eiendommen er solgt til en annen (man bør derfor ikke gi bud på flere eiendommer samtidig dersom man ikke ønsker å kjøpe flere enn en eiendom).
 3. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
 4. Når en aksept av et bud har kommet frem til budgiver innen akseptfristens utløp er det inngått en bindende avtale.
 5. Husk at også et eventuelt bud fra selger til kjøpet (såkalte «motbud»), avtalerettslig er et bindende tilbud som medfører at det foreligger en avtale om salg av eiendommen dersom budet i rett tid aksepteres av kjøper.
Budgivning

I alle oppdrag inngått etter 1.1.2014 (i forbrukerforhold) skal budrunden avvikles skriftlig. Dette betyr at følgende skal skje skriftlig:

 • bud og budforhøyelser
 • mottaksbekreftelse fra megler til budgiver
 • selgers aksept, avslag og motbud

Som kunde hos Kaland & Partners medfører dette en ny portalløsning som blir tilgjengelig for alle våre kunder. Denne løsningen heter TryggBudgivning.no, og benytter både BankID og 2-veis SMS kommunikasjon for å forenkle etterlevelse av forskriftsendringen. Løsningen er utviklet og driftet av Websystemer AS. For mer info se : www.tryggbudgivning.no