• Kristoffer Mjøs

  Daglig leder Åsane / Partner / Fagansvarlig / Eiendomsmegler

  48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Meget pen 3-roms eierleilighet med gode kvaliteter – fast garasjeplass – trappefri adkomst – like ved Horisont

Myrdalsvegen 40D, 5130 Nyborg

SOLGT

Myrdalsvegen 40D
5130 Nyborg
Sameiet Elvebredden 2

Romslig og flott 3-roms eierleilighet med god planløsning.
Inneholder: Entré, bad/vaskerom, to soverom, garderobe (bod), stue og kjøkken.
Det medfølger fast garasjeplass med heisadkomst til leilighetens etasjeplan.
Tilhørende bod på 5,2 kvm i kjeller.
Standard
Kaland & Partners har gleden av å presentere denne flotte leiligheten i Myrdalsvegen 40D, like ved Horisont. Leiligheten ligger i et nytt boligfelt hvor dette bygget ble ferdigstilt i 2017. Her bor du i et rolig område, men likevel midt i hjertet av Åsane med alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet! Leiligheten har enkel, trappefri adkomst med heis fra garasjeanlegget. En fast garasjeplass medfølger leiligheten hvor det også vil være mulig å installere ladepunkt for elbil. I garasjeanlegget er det også stor felles sykkelbod samt egen kjellerbod på 5,2 kvm.

Når du kommer inn i leiligheten, blir du først møtt av en romslig entré/gang med plass til yttertøyet. Videre fører gangen oss inn til stuen. Porttelefon er plassert her. Stilrent og moderne med parkett på gulv og ellers slette malte flater. To av veggene er malt i en flott mørk farge som står i kontrast til de ellers lyse overflatene. Det er mange store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys. Fra stue er det også utgang til egen terrasse på 13 kvm.

Stue og kjøkken er i åpen løsning med plass til både sofagruppe og spisebord. Praktisk barløsning på kjøkkenet. Kjøkken fra HTH med slette hvite fronter, laminat benkeplate med stål vaskekum og plater på vegg over benkeplate. Det er integrert induksjon platetopp, komfyr og oppvaskmaskin.

Leilighetens bad/vaskerom har inngang fra gangen. Badet fremstår som pent og moderne med mørke fliser på gulv, hvite veggfliser og hvitmalt tak med innfelte spotlights. Vannbåren varme i gulv. Praktisk med innfellbare dusjvegger i glass. Røropplegg for vaskemaskin på badet. Inneholder: vegghengt toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, innfelt speil, dusjdører i klart glass, dusjgarnityr montert på veggen, opplegg for vaskemaskin, avtrekk i taket.

Det er to soverom i boligen. Hovedsoverommet ligger innenfor stuen. Moderne løsning med to innganger til soverommet. Fra soverommet er det inngang videre til bod/garderobe på 3 kvm. Soverom nr. 2 har inngang fra gangen. Romslig soverom med god plass til seng og garderobeskap. Begge soverom har parkett på gulv.

Det medfølger en bod i byggets kjeller på 5,2 kvm samt felles sykkelbod. Her er også garasjeplassen som medfølger leiligheten.

Alt i alt er dette en meget innbydende og romslig leilighet som vil imøtekomme de fleste ønsker og krav.

Denne boligen er KAPAklarert, dette innebærer at takstmann har utført tilstandsrapport og at selger har tegnet boligselgerforsikring. Se for øvrig egen informasjonsside vedr KAPAklarert bolig. Det vises til vedlagte tilstandsrapport for teknisk beskrivelse og vurdering av boligen.
Byggeår

2017

Tomt/Eierform

Eiet tomt

Parkering
Det medfølger en fast garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjeller. Trappefri adkomst til leiligheten med heis fra garasjeanlegget. Det er mulighet for å installere ladepunkt for el-bil i garasjen.
Arealbeskrivelse

Entré, bad/vaskerom, to soverom, garderobe, stue og kjøkken.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme på badet, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, viftekonvektor.
Energimerking
Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger
Ansvarlig Megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
48 88 84 06
km@kapa.no

Kaland & Partners
Åsane Eiendomsmegling AS
Kollåsen 1
Kollåsen 1
5116 Ulset
Salgsoppgavedato

19.12.2019 11:10

Byggemåte
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp/folie eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen.
Tilstandsgrader: I denne rapport er det i hovedsak satt tilstandsgrad 0 og 1 på alle bygningsdeler som er vurdert. Det er ikke satt tilstandsgrad 2 eller 3 på noen punkter. Se forøvrig vedlagt tilstandsrapport for teknisk beskrivelse og vurdering av eiendommen.
Diverse
Grunnet en feil på annen seksjon ved seksjonering har årsmøtet gitt samtrykke til at eiendommen reseksjoneres. Ny nevner i brøk vil da bli 2268.
Overtagelse
Overtagelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse i budskjema.
Informasjon om borettslaget

Sameiet Elvebredden 2 (org.nr. 920196926)

Offentlige planer/konsesjonsplikt
Reguleringsplan på grunn:
Planid: 18190000. Plannavn:Åsane. Gnr 188 bnr 11 m.fl. og gnr 189 bnr 6 m.fl., Åsane senterområde s3
Ikrafttrådt: 23.01.2012
Formål: Bolig (66,2 %), lekeplass (26,1 %) samt grønnstruktur, gang/sykkelvei og torg.
Formål for plan under grunn: Garasjeanlegg

Eiendommen er avsatt til senterområde iht. kommundelplan for Åsane sentrale deler med planid 9930000, ikrafttrådt 18.09.2006. Eiendommen er avsatt til sentrumsformål og grønnstruktur iht. kommuneplanens arealdel 2018-2030 med planid 65270000, ikrafttrådt 19.06.2019.

Det er mye byggeaktivitet i området med oppføring av flere nye boligprosjekter. Komplett liste med planinformasjon, planer og godkjente tiltak i nærheten følger vedlagt i prospektet.

Se også vedlagte kart som viser skisser over byggemeldte bygg. Reguleringskart og bestemmelser kan sees hos megler.

Konsesjon og odel: Det er ikke knyttet odel eller konsesjonsplikt til eiendommen.
Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

Selges «som den er» / «As-is» klausul

Eiendommen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre eiendommener i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Interessenter offordres til en grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med sakkyndig.

Beliggenhet
Boligen har en meget sentral beliggenhet like bak Horisont, midt i hjertet av Åsane. Det er umiddelbar nærhet til kjøpesenteret Horisont som tilbyr de fleste servicetilbud i form av dagligvare, restauranter, treningssenter og andre butikker. Boligen ligger i 1. etasje og har trappefri adkomst fra garasjen via heis.

Ellers er det kort vei til blant annet Åsane Storsenter og Myrdal med vestlandshallen og en rekke fotballbaner. Flotte turområder finnes det også her. "Arena Nord" er under bygging og skal bli ett nytt idrettsarena i området, like ved Vestlandshallen. Arenaen skal inneholde en flerbrukshall med tre håndballflater, der to av de kan gjøres om til en stor konkurranse hall med tribune. Det vil komme en stor turnhall, klatrehall, ishall med hockey- og curlingbaner, squash baner samt ny fotballstadion. (se informasjon om dette på asanefotball.no). Åsane skal også få nytt kulturhus som skal bygges sammen med ny videregående skole. Dette bygges nå i området mellom Åsanehallen og Vestlandshallen.

Nærmeste busstopp ligger 2-3 minutters gange fra boligen, hvor buss nr. 4 tar deg til sentrum på ca. 20 minutter. Skulle det være behov for andre busslinjer er Åsane Bussterminal kort vei unna.

Ca. 12 minutters kjøring til Bergen Sentrum med bil.

Glimrende bolig og beliggenhet for dem som ønsker en enkel hverdag. Her har en alt en behøver i meget nær rekkevidde.
Bebyggelsen
Området består hovedsakelig av blokkbebyggelse og handlesenter/næringsbygg.
Adkomst
Fra sentrum følger man E16/E39 mot Åsane. Deretter tar man av til Åsane senter og kjører mot Horisont kjøpesenter. Boligen ligger like bak Horisont shoppingsenter. Når du går ut fra Horisont handlesenter, følg veien på venstre side av vaskehallen og rett fram til du får nr. 40 D på høyre venstre hånd. Det vil bli skiltet med Kaland & Partners visningsskilt ved annonserte visninger.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

Forbrukerinformasjon om budgivning

Informasjonen er utarbeidet av Forbrukerombudet, Forbrukerrådet, Den Norske Advokatforening ved Eiendomsmeglingsgruppen, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Norges Eiendomsmeglerforbund, på grunnlag av blant annet forskrift om eiendomsmegling § 6-3 og § 6-4. Nedenfor gis en oversikt over de retningslinjer som forbrukermyndighetene og organisasjonene anbefaler benyttet ved budgivning på eiendommen. Avslutningsvis gis også en kort oversikt over de viktigste rettsreglene tilknyttet budgivning.

Gjennomføring av budgivning
 1. På forespørsel vil megler opplyse om aktuelle bud på eiendommen, herunder om relevante forbehold.
 2. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til oppdragsgiver. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger. Før formidling av bud til oppdragsgiver skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Med skriftlige bud menes også elektroniske meldinger som e-post og SMS når informasjonen i disse er tilgjengelige også i ettertiden.
 3. Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/ bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.
 4. Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der oppdragsgiver er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12:00 første virkedag etter sist annonserte visning. Etter denne fristen bør budgivere ikke sette en kortere frist enn at megler har mulighet til, så langt det er nødvendig, å orientere oppdragsgiver, budgivere og øvrige interessenter om bud og forbehold. Det bør ikke gis bud som diskriminerer eller utelukker andre budgivere. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte som sikrer oppdragsgiver og interessenter et tilstrekkelig grunnlag for sine handlingsvalg, vil megler fraråde budgiver å stille slik en frist.
 5. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor oppdragsgiveren, når budet er gitt innenfor fristene i punkt 4.
 6. Megleren skal så langt det er nødvendig og mulig holde budgiverne skriftlig orientert om nye og høyere bud og eventuelle forbehold. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.
 7. Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.
 8. Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.
Fremgangsmåte ved budgivning
 1. Benytt “Gi bud”-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
 2. Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
 3. Bekret at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
 4. Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekretelse) når ditt bud er registrert.
 5. Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
 6. Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

Viktig informasjon om salgs- og betalingsvilkår mv.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, jf. Avhendingslovens § 3-10 (Kjøpslovens § 20), gjerne sammen med sakkyndig. Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse, jf. Avhendings-lovens § 3-9. Dette betyr bl.a. at det kun foreligger en mangel når:

 • Kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
 • Videre kan det foreligge en mangel når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, eller når tomtearealet er vesentlig mindre enn oppgitt. Kjøpesum og alle omkostninger skal være innbetalt til meglerens klientkonto før overtagelse.

De fleste selgere tegner i dag boligselgerforsikring for sitt ansvar etter avhendingsloven av 3. juli 1992 nr. 93 og/eller kjøpsrettslige ansvar etter gjeldende lovgivning for salg av andels-/aksjeleiligheter. Forsikringene gjelder i 5 år fra overtakelsestidspunktet. Forsikringssum er begrenset oppad til kr 5.000.000,-. Selgers egenerklæring er vedlagt denne salgsoppgaven. Dersom De ikke har mottatt disse vedleggene, vennligst ta kontakt med vårt kontor.

Viktige avtalerettslige forhold:
 1. Det eksisterer ingen angrerett ved salg/kjøp av fast eiendom.
 2. Når et bud er innsendt til megler og han har formidlet innholdet i budet til selger (slik at selger har fått kunnskap om budet), kan budet ikke kalles tilbake. Budet er da bindende for budgiver frem til akseptfristens utløp, med mindre budet før denne tid avslås av selger eller budgiver får melding om at eiendommen er solgt til en annen (man bør derfor ikke gi bud på flere eiendommer samtidig dersom man ikke ønsker å kjøpe flere enn en eiendom).
 3. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
 4. Når en aksept av et bud har kommet frem til budgiver innen akseptfristens utløp er det inngått en bindende avtale.
 5. Husk at også et eventuelt bud fra selger til kjøpet (såkalte «motbud»), avtalerettslig er et bindende tilbud som medfører at det foreligger en avtale om salg av eiendommen dersom budet i rett tid aksepteres av kjøper.
Budgivning

I alle oppdrag inngått etter 1.1.2014 (i forbrukerforhold) skal budrunden avvikles skriftlig. Dette betyr at følgende skal skje skriftlig:

 • bud og budforhøyelser
 • mottaksbekreftelse fra megler til budgiver
 • selgers aksept, avslag og motbud

Som kunde hos Kaland & Partners medfører dette en ny portalløsning som blir tilgjengelig for alle våre kunder. Denne løsningen heter TryggBudgivning.no, og benytter både BankID og 2-veis SMS kommunikasjon for å forenkle etterlevelse av forskriftsendringen. Løsningen er utviklet og driftet av Websystemer AS. For mer info se : www.tryggbudgivning.no

Ingen vedlegg