Sara Sofie Landro2019-02-24T11:58:39+00:00

Sara Sofie Landro

Jeg forbereder meg godt før visningsdagen. De som kommer på visning har ofte mange spørsmål. Jeg forbereder meg slik at alle skal føle seg velkommen og det er en selvfølge at kjøper skal få svar på sine spørsmål. Slik får man en trygg interessent, og forhåpentligvis en aktiv budgiver! Jeg er utdannet jurist og er opptatt av en trygg prosess, for både kjøper og selger!
Sara Sofie Landro Eiendomsmegler / Jurist 48 40 02 36

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Når jeg for første gang skulle selge bolig hadde jeg behov for mye info, gode råd og en trygg salgsprosess. Jeg trengte ikke bare en megler, men en støttespiller. Sara gav meg alt dette og mer!! Gjennom gode råd og detaljfokus ble boligen min vist fra sin beste side og solgt allerede etter første visning i et ellers meget tregt marked på Sotra. Helg er ingen hindring for Sara! Budrundene ble gjennomført helgen etter visning med salg kl 23:00 søndag. Sara har vært tilgjengelig 24/7 for både meg og våre intressenter både før, under og etter salget. Dette ekstra giret tror jeg er faktoren som skal til for å få gjennomført et godt salg! Så ønsker du en trygg salgsprosess, en effektiv og tilgjengelig støttespiller så anbefaler jeg Sara på det sterkeste

  May-Iren Dale (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Sara er profesjonell til fingerspissene. Vi har solgt flere boliger tidligere, men har aldri opplevd et så knirkefritt samarbeid. Hun er alltid tilgjengelig, proaktiv og på tilbudssiden. Hun gav oss mange gode råd i klargjøringsprosessen, og svarte umiddelbart på alle spørsmål vi hadde underveis. Hun sendte oss en svært dyktig fotograf som tok flotte, stemningsfulle bilder. Sara setter seg godt inn i boligen og nærområdet, og er opptatt av å vite absolutt alt en kjøper kan finne på å spørre om. Hun er veldig rutinert og vet godt hvor man skal sette inn "det lille ekstra" for å oppnå et best mulig resultat. I et tilsynelatende tregt marked fikk vi solgt huset vårt dagen etter første visning til hele 520.000kr over prisantydning! Vi er svært glad for at vi valgte Sara som eiendomsmegler, og kan med trygghet anbefale henne til både familie, venner, kjente og ukjente.

  Karina og Rudi H. Årland (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Gir god forklaring og beskrivelse av hvordan prosessen vil foregå ved salg av leiligheten. Følger tett opp i hele prosessen og er tilgjengelig fra start til slutt. Veldig fornøyd!

  Kristine Stølen (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Jeg brukte Sara hos Kaland & Partner som min megler for salg av leilighet med meget godt resultat og er veldig fornøyd med det. Sara er veldig profesjonell i sitt arbeide, hun er effektiv, kreativ og alltid positiv. Leilighet min ble solgt over takst i ett marked hvor prisene var på vei ned. Jeg kan anbefale Sara som megler på det sterkeste.

  Lars Ramstad (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Sara står på for deg ! Hun går "all in" og gjør det som skal til for å få en best mulig pris på boligen...selv om det kun er èn som byr ;-) Hun er tilgjengelig, fleksibel og kreativ. Hun er rett og slett helt super !

  Stig-Erik Halvorsen  (2016)
 • 5 av 5 stjerner

  Sara Sofie Landro har gjort en strålende jobb med hussalget mitt! Kvikk, våken og "på" både sent og tidlig. Ryddig, rask og direkte. Kunnskapsrik og oppriktig interessert i å gjøre den beste jobben. Jeg har følt at meg og mine interesser er blitt ivaretatt hele veien - og har samtidig vært absolutt trygg på at megler har gjort sitt aller beste, hele tiden. Til fremtidige boligtransaksjoner vil Sara Sofie stå øverst på listen og jeg vil også anbefale henne varmt til de som vurderer å selge sin bolig.

  Irene Telle Forland  (2016)
 • resten (12)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt