Silje Joramo

Det viktigste for meg er en ryddig og systematisk prosess for alle parter gjennom hele salgsprosessen. Jeg er spesielt opptatt av at markedsføringen skal gi en god og oversiktlig presentasjon av boligen. Hver bolig er unik og fortjener å skinne! På fritiden elsker jeg å utfordre meg selv med ulike treningsformer og nye reisemål, og å tilbringe tid med de som står meg nærmest.
Silje Joramo Eiendomsmegler / Saksbehandler 48 88 84 55

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Selling my apartment with Silje was an absolute pleasure and I have no regrets choosing Kalland & Partners, but more specifically, Silje! She is genuinely one of the most focused and hard working individuals I have ever met, always fast to respond to any queries I had and she went out of her way to make the whole process as easy as possible for me from start to finish. Her positive attitude, friendly nature and passion for the job is extremely reassuring and gave me complete confidence that I was always "in safe hands". With all this in mind and after achieving asking price in a difficult market, I have only praise for Silje and I can strongly recommend her to anyone!

  Neil Robertson (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Silje har fra første stund vært helt fantastisk. Det var helt tilfeldig at hun var den første megleren vi møtte på, men det var full klaff fra første "Hei" og det gjorde at vi ikke var i tvil om at vi ville velge henne. Hun har vist seg utrolig profesjonell med et stort engasjement for det hun driver med. Hun har stilt opp og svart (veldig tålmodig) på alle våre spørsmål. Hjulpet oss på alle mulige måter for at salget skulle gå så smertefritt som mulig. Hun er en utadvendt, smilende og positiv megler som også liker en god spøk. Vi har allerede anbefalt henne til venner som skal selge bolig, og vi har også booket henne på vårt neste salg allerede om et halvt år. Dette er en dame på vei opp og fram, vår absolutte favorittmegler.

  Hanne Kleiven (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Jeg hadde en veldig god opplevelse av Silje joramo som megler for min bolig. Hun var blid og veldig pliktoppfyllende , det var også veldig lett å kommunisere med hun. Hun viste også stort engasjement for å få solgt boligen. Hun var også lett å få tak i om det var noe jeg lurte på. Alt i alt veldig fornøyd med hun som megleren min.

  Marius Grung (2017)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt