Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner 98 15 11 82
Jeg elsker å skape en merverdi for mine kunder og når både selger og kjøper er fornøyde, kan du høre meg juble høyt på kontoret. Salgsprosessen skal være en nøye planlagt prosess hvor ingen ting skal være overlatt til tilfeldighetene. Etter å ha jobbet i snart 10 år som eiendomsmegler har jeg opparbeidet meg en bred kompetanse hva gjelder både faget eiendomsmegling, kvalitet og ikke minst salg.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Etter å ha snakket med flere meglere i forkant falt valget vårt på Stian. Velger dere Stian får dere en ærlig, hardtarbeidende og utrolig positiv type. Han leverte alt han lovet oss + litt til. Og det beste av alt er at Stian er en veldig hyggelig kar det er lett å snakke med og lett å like. Vi anbefaler Stian Sletten på det varmeste.

  Rune Schaug Jacobsen/Lise Vinje Steinslid (2020)
 • Stian er en utrolig dyktig eiendomsmegler.
  Han fulgte meg godt opp underveis i salgsprosessen og gjorde at jeg følte meg trygg som kunde.
  Vil gi Stian mine varmeste anbefalinger til fremtidige selgere!

  Markus Eide Knudsen (2020)
 • Vi er veldig fornøyd med Stian Sletten. . Både i forhold til klargjøring av boligsalget, selve salgsprosessen og ikke minst oppfølging underveis. Stian er en troverdig kar man kan stole på. Vi anbefaler han på det sterkeste.

  Anita Klimek Brynildsen og Øistein Smith-Strøm (2020)
 • Dette er tredje gang Stian selger en bolig for oss, og det av god grunn. Stian er en hardtarbeidende, dyktig og ikke minst hyggelig megler som står på helt til han er i mål. Vi er kjempe fornøyd og kommer garantert til å bruke Stian igjen.

  Suzanne Feste (2020)
 • Stian solgte leiligheten vår i sentrum i mars 2020, parallelt med at korona-epidemien snudde hverdagen for de fleste opp ned. Vi følte oss svært godt ivaretatt gjennom hele salgsprosessen, mens både restriksjoner og usikkerhet preget samfunnet ellers. Vi kan absolutt anbefale Stian som megler for andre som skal selge bolig.

  Pétur Magnason og Helene Hanøy (2020)
 • Jeg hadde egentlig bestemt meg for å bruke en annen megler, men etter første møtet med Stian ble jeg i tvil.
  Jeg har ikke angret et sekund på at jeg valgte han. Stian er svært profesjonell. Han stiller opp til alle døgnets tider og leverer i alle ledd. Han hadde privatvisninger til alle døgnets tider og solgte til en meget god pris.
  Stian tar det med et smil når jeg kunne velge å være litt pirkete med f.eks salgsoppgaven.
  Jeg var ikke helt fornøyd med utebildene som ble tatt første gangen, men det var null stress å ta nye, og de ble kjempefine.

  Du kommer ikke til å angre om du velger Stian som megler!
  Strålende fornøyd.

  Tone Sandstå (2020)
 • resten (15)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt