Stian Sletten

Daglig leder Fana / Partner / Eiendomsmegler MNEF 98 15 11 82
Jeg elsker å skape en merverdi for mine kunder og når både selger og kjøper er fornøyde, kan du høre meg juble høyt på kontoret. Salgsprosessen skal være en nøye planlagt prosess hvor ingen ting skal være overlatt til tilfeldighetene. Etter å ha jobbet i snart 10 år som eiendomsmegler har jeg opparbeidet meg en bred kompetanse hva gjelder både faget eiendomsmegling, kvalitet og ikke minst salg.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Etter å ha snakket med flere meglere i forkant falt valget vårt på Stian. Velger dere Stian får dere en ærlig, hardtarbeidende og utrolig positiv type. Han leverte alt han lovet oss + litt til. Og det beste av alt er at Stian er en veldig hyggelig kar det er lett å snakke med og lett å like. Vi anbefaler Stian Sletten på det varmeste.

  Rune Schaug Jacobsen/Lise Vinje Steinslid (2020)
 • Det har vært en stor glede å ha Stian Sletten som megler.I startfasen var jeg utrygg og skeptisk til å få solgt min eldre enebolig. Men da kom Stian inn som tillitsvekkende,dyktig, behagelig, ærlig og omsorgsfull. Stian er en fantastisk megler som har gjort sitt aller ytterste for meg som skulle selge. Jeg ble fulgt opp på en veldig god måte, fra start til slutt. Stian var tilgjengelig hele tiden, immøtekommende , hjelpsom,med gode råd og alltid til å stole på. Han gjorde en kjempe god jobb i forbindelse med salget. Jeg er veldig glad for at jeg valgte Stian og vil anbefale ham på det varmeste. Tusen takk Stian.

  Grete Kjellevold (2020)
 • Stian er en utrolig dyktig eiendomsmegler.
  Han fulgte meg godt opp underveis i salgsprosessen og gjorde at jeg følte meg trygg som kunde.
  Vil gi Stian mine varmeste anbefalinger til fremtidige selgere!

  Markus Eide Knudsen (2020)
 • Vi er veldig fornøyd med Stian Sletten. . Både i forhold til klargjøring av boligsalget, selve salgsprosessen og ikke minst oppfølging underveis. Stian er en troverdig kar man kan stole på. Vi anbefaler han på det sterkeste.

  Anita Klimek Brynildsen og Øistein Smith-Strøm (2020)
 • Dette er tredje gang Stian selger en bolig for oss, og det av god grunn. Stian er en hardtarbeidende, dyktig og ikke minst hyggelig megler som står på helt til han er i mål. Vi er kjempe fornøyd og kommer garantert til å bruke Stian igjen.

  Suzanne Feste (2020)
 • Veldig fornøyd med den jobben Stian Sletten gjorde i forbindelse med salg av leiligheten min. Han er dyktig, pålitelig, ryddig og akkurat passe pågående. Jeg vil varmt anbefale å bruke ham som megler!

  Eli Nilsen (2020)
 • resten (18)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt