Stian Sletten2019-03-13T15:51:40+00:00

Stian Sletten

Jeg elsker å skape en merverdi for mine kunder og når både selger og kjøper er fornøyde, kan du høre meg juble høyt på kontoret. Salgsprosessen skal være en nøye planlagt prosess hvor ingen ting skal være overlatt til tilfeldighetene. Etter å ha jobbet i snart 9 år som eiendomsmegler har jeg opparbeidet meg en bred kompetanse hva gjelder både faget eiendomsmegling, kvalitet og ikke minst salg.
Stian Sletten Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner 98 15 11 82

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Vi skulle selge boligen våres i Bjørndalsskogen. Vi kontaktet Stian Sletten etter anbefalninger av ett vennepar. Vi er utrolig fornøyd med hele salgsprosess han har utført. Alltid tilgjengelig hvis man skulle lure på ting, både for kundene og selger. Oppfølgingen har vært helt enestående. Vi kommer helt klart til å bruke Stian ved fremtidig salg, og kan sterkt anbefale andre å gjøre det samme.

  Michelle Berge Ellingsen Per Kristian Weum Knudsen (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Vi er veldig fornøyd med jobben Stian gjorde for oss! Alltid positiv og løsningsorientert. Salget gikk kjapt og effektivt! Totalt sett vil vi derfor anbefale Stian dersom noen skal selge boligen sin i fremtiden!

  Per Marius Frantzen (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  For en fest! Anbefales på det sterkeste å sette Stian på saken om du skal selge - for en jobb, for et samarbeid og for en oppfølging! Tusen takk.

  Lill Charlott Skulstad (2018)
 • 5 av 5 stjerner

  Takk til meglerkongen Stian Sletten. Salget gikk i boks etter første visning, og vi er strålende fornøyd! Stian står på døgnet rundt, gir gode råd og følger opp langt utover det som kan forventes. Det spiller ingen rolle om markedet er uforutsigbart, på topp eller bunn, Stian yter sitt aller ypperste uansett! Skal du selge bolig BØR han kontaktes!

  Fredrik Larsen (2018)
 • 5 av 5 stjerner

  Må få rettet en stor takk til en megler med prestasjoner av ypperste kvalitet. Stian Sletten har fått leiligheten vår solgt på første visning. Visningsdag med storm stopper ikke en førsteklasses megler som absolutt kan anbefales videre til alle som skal selge hus/leilighet/hytte! Han kan sikkert klare å selge sand i Sahara om det er noen som trenger å få det gjort!

  Tommy og Guro Sandven (2017)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt
 • Knøsesmauet 21

  Bergen-Sentrum

  1 980 000

  27m²