Stian Sletten

Daglig leder Fana / Partner / Eiendomsmegler MNEF 98 15 11 82
Jeg elsker å skape en merverdi for mine kunder og når både selger og kjøper er fornøyde, kan du høre meg juble høyt på kontoret. Salgsprosessen skal være en nøye planlagt prosess hvor ingen ting skal være overlatt til tilfeldighetene. Etter å ha jobbet i snart 10 år som eiendomsmegler har jeg opparbeidet meg en bred kompetanse hva gjelder både faget eiendomsmegling, kvalitet og ikke minst salg.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Veldig fornøyd med meglers ryddige prosess og engasjement fra åpnings møte til kontrakts møte. derfor vil vi med glede anbefale han for andre potensielle husselgere hvis det dukker prosjekter.

  Kjell Bjarne Markussen (5253)
 • Fantastisk bra opplevelse , tusen takk for innsatsen din Stian! Du er helt rå! Dette var utrolig gøy og ikke minst at leiligheten gikk langt over takst pga gode beslutninger og en dritbra plan! Gleder meg til neste salg av leilighet, da er du den første vi ringer :)

  Irene Ellingsen (2021)
 • Stian kan trygt anbefales til å selge din bolig. Fikk meg trygt gjennom prosessen og hadde troen hele tiden.. var flink til å gi tilbakemeldinger fra potensielle kjøpere og holdt meg underrettet hele tiden. Kommer til å bruke Stian igjen dersom jeg skal selge en gang i framtiden,

  Camilla Hordnes (2021)
 • Veldig fornøyd med Stian. Leiligheten hadde lagt ute for salg i flere måneder da det var på tide å prøve en ny megler. Jeg hadde fått anbefalinger fra bekjente om Stian, og forventningene jeg hadde til han stod i stil med det han leverte! Leiligheten ble solgt rimelig fort etter at han tok over oppgaven. Han er en veldig profesjonell og imøtekommen megler som alltid er tilgjengelig og som får jobben gjort! Han er lett å snakke med hvis det er noe som er uklart, og jeg liker at han er så folkelig. Man føler at man har kjent han lenge etter bare en samtale, og det settes pris på! Tryggheten kommer med en gang, og man får fort tillit til at denne mannen gjør jobben sin på en ordentlig måte.

  Fredrik Flatholm (2021)
 • Etter å ha hatt flere meglere på befaring, falt valget vårt på Stian. Vi er ikke i tvil om at vi valgte rett. Stian er trygg, tilgjengelig, og tvers igjennom en helt rå megler. Vi vil anbefale Stian på det varmeste. Takker for et kanonsalg! Du blir den første vi ringer om vi en gang skal selge i fremtiden.

  Christer Yndestad Stiansen og Tone Tolleshaug Reigstad (2021)
 • Vi er utrolig godt fornøyd med jobben Stian Sletten gjorde i forbindelse med salget av vår rekkehusleilighet.
  Hans ekspertise over selve salgsprosessen og hans lokalkunnskaper var til uvurderlig hjelp, og som gjorde at vi som kunde kunne føle oss trygge.
  Han yter en service langt over det som vi hadde både trodd og håpet på.
  Vi vil på det sterkeste anbefale han til fremtidige selgere.
  Tusen takk, Stian!

  Kjetil Johansen og Maria Omsland (2021)
 • resten (26)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt