Stian Sletten

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner 98 15 11 82
Jeg elsker å skape en merverdi for mine kunder og når både selger og kjøper er fornøyde, kan du høre meg juble høyt på kontoret. Salgsprosessen skal være en nøye planlagt prosess hvor ingen ting skal være overlatt til tilfeldighetene. Etter å ha jobbet i snart 9 år som eiendomsmegler har jeg opparbeidet meg en bred kompetanse hva gjelder både faget eiendomsmegling, kvalitet og ikke minst salg.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Tusen takk til megler Stian Sletten for super hjelp og godt samarbeid når vi skulle selge vårt hus i Åsane våren 2019. Det er andre gang vi bruker Stian som megler og vi har vært like fornøyd med salg og samarbeid begge ganger, du er i trygge hender om du velger Stian som megler.

  Evelyn Almås (2019)
 • Brukte Stian hos KAPA, for salg av leilighet i September 2019. Dyktig megler som er meget behjelpelig. Veldig godt fornøyd. Anbefales!

  Kjell Roger Skarshaug (2019)
 • Fantastisk megler😊
  Han har full kontroll hele veien igjennom salget, og skulle det være noe er han tilgjengelig morning og kveld.
  Skal du selge anbefaler jeg Stian på det sterkeste😊

  Thomas Drange (2019)
 • Vi skulle selge boligen våres i Bjørndalsskogen. Vi kontaktet Stian Sletten etter anbefalninger av ett vennepar. Vi er utrolig fornøyd med hele salgsprosess han har utført. Alltid tilgjengelig hvis man skulle lure på ting, både for kundene og selger. Oppfølgingen har vært helt enestående. Vi kommer helt klart til å bruke Stian ved fremtidig salg, og kan sterkt anbefale andre å gjøre det samme.

  Michelle Berge Ellingsen Per Kristian Weum Knudsen (2019)
 • Jeg er svært godt fornøyd med å ha benyttet Stian Sletten som megler for salg av bolig i Bergen. Som kunde har jeg følt meg ivaretatt og prioritert gjennom salgsprosessen. Han er pro-aktiv, tilgjengelig og behagelig å forholde seg til. Det har vært en god opplevelse å benytte Stian som megler, - og jeg kan anbefale han på det varmeste til andre som planlegger salg av bolig!

  Ørjan Molstad Johansen (2019)
 • Stian gjorde en super jobb med salget av Svaneviksveien 74E. Vi ble godt informer til enhver tid, eg han var proaktiv i sin tilnærming til salget

  Trygve Mathiesen (2019)
 • resten (6)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt