Stian Sletten2019-03-13T15:51:40+02:00

Stian Sletten

Jeg elsker å skape en merverdi for mine kunder og når både selger og kjøper er fornøyde, kan du høre meg juble høyt på kontoret. Salgsprosessen skal være en nøye planlagt prosess hvor ingen ting skal være overlatt til tilfeldighetene. Etter å ha jobbet i snart 9 år som eiendomsmegler har jeg opparbeidet meg en bred kompetanse hva gjelder både faget eiendomsmegling, kvalitet og ikke minst salg.
Stian Sletten Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner 98 15 11 82

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Tusen takk til megler Stian Sletten for super hjelp og godt samarbeid når vi skulle selge vårt hus i Åsane våren 2019. Det er andre gang vi bruker Stian som megler og vi har vært like fornøyd med salg og samarbeid begge ganger, du er i trygge hender om du velger Stian som megler.

  Evelyn Almås (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Fantastisk megler😊
  Han har full kontroll hele veien igjennom salget, og skulle det være noe er han tilgjengelig morning og kveld.
  Skal du selge anbefaler jeg Stian på det sterkeste😊

  Thomas Drange (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Vi skulle selge boligen våres i Bjørndalsskogen. Vi kontaktet Stian Sletten etter anbefalninger av ett vennepar. Vi er utrolig fornøyd med hele salgsprosess han har utført. Alltid tilgjengelig hvis man skulle lure på ting, både for kundene og selger. Oppfølgingen har vært helt enestående. Vi kommer helt klart til å bruke Stian ved fremtidig salg, og kan sterkt anbefale andre å gjøre det samme.

  Michelle Berge Ellingsen Per Kristian Weum Knudsen (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Jeg er svært godt fornøyd med å ha benyttet Stian Sletten som megler for salg av bolig i Bergen. Som kunde har jeg følt meg ivaretatt og prioritert gjennom salgsprosessen. Han er pro-aktiv, tilgjengelig og behagelig å forholde seg til. Det har vært en god opplevelse å benytte Stian som megler, - og jeg kan anbefale han på det varmeste til andre som planlegger salg av bolig!

  Ørjan Molstad Johansen (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Stian gjorde en super jobb med salget av Svaneviksveien 74E. Vi ble godt informer til enhver tid, eg han var proaktiv i sin tilnærming til salget

  Trygve Mathiesen (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Stian Sletten er en svært dyktig og dedikert megler. Han legger ned masse tid for at prosessen med boligsalg skal gå så bra som mulig. Han stiller selv på privatvisninger og tar seg av alt med salget ( ingen assistenter). Stian er pliktoppfyllende , svært hyggelig, gir ærlige svar og råd og følger ekstremt godt opp. Han ringer tilbake til alle døgnets tider etter kort tid. Jeg kan ikke få fullrost han nok og anbefaler han på det sterkeste.

  Anders Aarvold (2019)
 • resten (4)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt
 • Professor Arentz` gate 4

  Bergen-Sentrum

  2 680 000

  37m²
 • Marmorneset 14

  Bergen-Fana

  8 500 000

  309m²
 • Fageråsveien 20

  Bergen-Sentrum

  4 750 000

  122m²