Svenn-Erik Bendiksen

Eiendomsmeglerfullmektig 48 88 84 04
Mitt mål er at mine kunder skal være mine beste ambassadører. Dette gir meg topp motivasjon og engasjement. Jeg er ydmyk og har stor respekt for at kjøp og salg av bolig er en viktig avgjørelse. Derfor er min salgsprosess nøye planlagt, og ingenting skal være overlatt til tilfeldighetene. Når oppdraget er utført, skal du aldri være i tvil om at du valgte riktig megler. Jeg er alltid klar for å prestere på topp, og sammen skal vi oppnå høyest mulig pris for din bolig!

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Å Kjøpe leilighet der Svenn-Erik var megler var en god opplevelse fra vi kom på visning til vi signerte under på kontrakten. Han besvarte alle våre henvendelser umiddelbart, og var hjelpsom under hele prosessen. Vi har ingenting å utsette på noe og er alt i alt meget fornøyde :-)
  Vi kan gi våre beste anbefalinger til Svenn-Erik.

  Jørgen Mellingen (2019)
 • Kunne ikke vært mer fornøyd. Fra første møte var Svenn-Erik klar på hans plan for å få best mulig pris. Han holdt tak i alle prosesser og hadde uvurderlige innspill ift styling og fremgangsmåte. Ingenting ble overlatt til tilfeldighetene og han var med på fotografering for best mulig resultat. Anbefales på det sterkeste.

  Jens Christian Rathke (2019)
 • Salg av enebolig.
  Mitt inntrykk av Svenn-Erik er kun positivt. Fikk alltid konstruktive svar med gang. 5 stjerner fra meg.
  Blid og engasjert.

  Mona Myking (2019)
 • Er veldig fornøyd med salget av min far sin leilighet. Fikk god info hele veien. Salget gikk raskt, og til en pris som vi er fornøyd med. Anbefaler gjerne Svein-Erik til andre.

  Ole Kjellevold (2019)
 • Svenn-Erik solgte vår leilighet, og vi er SUPERFORNØYD.
  Han gav oss et godt og hyggelig førsteinntrykk og han har geleidet oss gjennom salgs-prosessen fra A til Å på en trygg og god måte. Han har stor faglig dyktighet, er alltid tilgjengelig og gav oss oppdatering og rådgivning fortløpende. Vi fikk gode styling tips og han sørget for at vi fikk de beste bildene til prospektet.
  Vi er svært takknemlige og vil absolutt anbefale Svenn-Erik på det sterkeste.

  Hilsen Aud-Oddny og Einar (2019)

  Aud-Oddny Tvinnereim og Einar Fjeldheim (2019)
 • Jeg brukte Svenn-Erik ved salg av min bolig. Salget gikk over all forventning, og takket være
  Svenn-Erik stod salget til prisrekord i bygget! Jeg følte meg ivaretatt og trygg i prosessen.
  Han er positiv, effektiv, løsningsorientert og god på kommunikasjon. I tillegg er han opptatt av å få til et hyggelig samarbeid, er alltid tilgjengelig og er veldig flink til å følge opp.
  Jeg hadde i utgangspunktet en annen megler, men byttet til Svenn-Erik fordi han tilbydde en bedre totalpakke samt fremstod som ærlig, hjelpsom og en hardtarbeidende megler. Alt i alt er jeg veldig fornøyd! Ville jeg anbefalt Svenn-Erik videre til venner og familie? JA!

  Caroline Myrland (2019)
 • resten (5)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt