Thea Edland

Eiendomsmeglerfullmektig 90 58 50 10
Det viktigste for meg er fornøyde kunder. Dette oppnår jeg ved å alltid være tilgjengelig og fleksibel, med et stort fokus på service. Jeg er full av energi, pågangsmot og begeistring – og dette skinner i gjennom både på jobb og i fritiden. Dersom du ønsker en megler med et stort smil og smittende latter, som sørger for at du blir ivaretatt og føler deg trygg gjennom hele prosessen – da er det meg du skal kontakte!

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Vi er veldig fornøyd med at vi valgte Thea Edland som vår megler. Hun gav oss trygghet i salgsprosessen gjennom sin profesjonalitet og sitt gode humør.

  Maria Therese Hage og Anders Elsrud Hultgreen (2019)
 • Veldig fornøyd med å ha Thea Edland som megler. Hun var helt super å samarbeide med, og var til veldig stor hjelp hele tiden; fra visning til leiligheten var kjøpt. Føltes naturlig og lett å ta kontakt med henne underveis, fordi hun alltid var så vennlig og forståelsesfull. En fantastisk megler og person!

  Synnøve Galtug (2019)
 • Flott, rask og effektiv hjelp, svært tilgjengelig!

  Anne Veddeng (2019)
 • Altid tilgjengeleg . Meget dyktig og hjelpsom

  Runar Svavarsson (2019)
 • Vi har hatt en meget forekommende og presis saksbehandler. Hun har ikke bare svart tilfredsstillende på alle våre henvendelser, men best av alt er at vi føler at hun er proaktiv i den forstand at alt har ligget til rette/forberedt når spørsmål/saker har dukket opp.
  Jeg gir sjeldent full skår på kritikk, men denne gangen fant jeg ikke noe som kunne trekke ned.
  (Det kan jo nesten virke urealistisk, men ment fra min side).

  Brit og Erik Amundsen (2019)
 • Meget ryddig prosess, hvor jeg måtte gjøre minst mulig. Var usikker på hvor omfattende dette var da det er første gang jeg selger bolig. Mine arbeidsoppgaver underveis ble godt forklart underveis slik at jeg ikke stusset på noe og det gikk fort unna. Thea har i tillegg vist et godt og smittende humør og fremstått ærlig. I et par valg underveis, hvor mange meglere kanskje kunne valgt å være litt tilbakeholden med opplysninger har hun ment at det beste er å legge alt på bordet før spørsmålene kom. Noe som er ganske sikker på gi budgiverne en trygghetsfølelse.

  Ronny Hetlebakke (2019)
 • resten (13)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt
 • Lille Damsgårdsveien 34

  Bergen-Vest

  2 050 000

  48m²