Thea Edland2019-04-03T09:58:03+02:00

Thea Edland

Det viktigste for meg er fornøyde kunder. Dette oppnår jeg ved å alltid være tilgjengelig og fleksibel, med et stort fokus på service. Jeg er full av energi, pågangsmot og begeistring – og dette skinner i gjennom både på jobb og i fritiden. Dersom du ønsker en megler med et stort smil og smittende latter, som sørger for at du blir ivaretatt og føler deg trygg gjennom hele prosessen – da er det meg du skal kontakte!
Thea Edland Eiendomsmeglerfullmektig 90 58 50 10

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Flott, rask og effektiv hjelp, svært tilgjengelig!

  Anne Veddeng (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Altid tilgjengeleg . Meget dyktig og hjelpsom

  Runar Svavarsson (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Vi har hatt en meget forekommende og presis saksbehandler. Hun har ikke bare svart tilfredsstillende på alle våre henvendelser, men best av alt er at vi føler at hun er proaktiv i den forstand at alt har ligget til rette/forberedt når spørsmål/saker har dukket opp.
  Jeg gir sjeldent full skår på kritikk, men denne gangen fant jeg ikke noe som kunne trekke ned.
  (Det kan jo nesten virke urealistisk, men ment fra min side).

  Brit og Erik Amundsen (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Meget ryddig prosess, hvor jeg måtte gjøre minst mulig. Var usikker på hvor omfattende dette var da det er første gang jeg selger bolig. Mine arbeidsoppgaver underveis ble godt forklart underveis slik at jeg ikke stusset på noe og det gikk fort unna.

  Thea har i tillegg vist et godt og smittende humør og fremstått ærlig. I et par valg underveis, hvor mange meglere kanskje kunne valgt å være litt tilbakeholden med opplysninger har hun ment at det beste er å legge alt på bordet før spørsmålene kom. Noe som er ganske sikker på ga budgiverne en trygghetsfølelse.

  Eneste negative å melde (for min del, i motsetning til Kaland&Partners sin del;)) er at jeg tror kanskje jeg betaler litt dyrt.. Når jeg har vært på visninger og sett i prospekt hva meglerne der får for oppdragene er det litt andre summer / % provisjon.

  Ronny Hetlebakke (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Jeg er veldig fornøyd med hele salgsprosessen. Megleren har fort organisert privat visning og har vært i tett kontakt med meg etterpå.

  Marija Kirjanova (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Når jeg skulle selge min første bolig var jeg veldig usikker hvilken megler jeg skulle bruke. Valget falt til slutt på Thea Edland, og det har jeg ikke angret et sekund på. Thea kan sakene sine, stiller alltid til avtalt tid, er tilgjengelig på telefon 24/7 og har generell levert fantastisk på alle plan. Er du usikker på hvilken megler du skal velge, anbefaler jeg Thea Edland på det sterkeste! Takk for samarbeidet Thea, du hører fra meg neste gang jeg skal selge! :)

  Emil Eriksen (2019)
 • resten (10)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt
 • Inndalsveien 11

  Bergen-Sentrum

  SOLGT

  57m²
 • Wolffs gate 14

  Bergen-Sentrum

  SOLGT

  42m²
 • Nye Sædalsveien 147D

  Bergen-Landås

  2 980 000

  74m²