Thomas Oen

Målet mitt som eiendomsmegler er fornøyde kunder. Jeg er en engasjert og energisk person som går «all in» i det jeg gjør. Det betyr at du som kunde får en påskrudd eiendomsmegler som jobber knallhard for å selge din eiendom til høyest mulig pris. Jeg elsker å jobbe med mennesker og som eiendomsmegler får jeg gleden av å møte utrolig mange forskjellige og interessante folk.
Thomas Oen Eiendomsmeglerfullmektig 98 09 73 02

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Vi har hatt en engasjerte megler som var med på å løfte prisen på huset til noe vi ikke trodde var mulig. De var til stede både på privat-visninger og hovedvisning. Vi er veldig fornøyde med en så kjapp og effektiv prosess

  Frode Torsvik (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Jeg er så fornøyd med valg av megler, og i særdeleshet at Thomas ble med på laget. Som nyutdannet har han en ekstra driv, og det fikk han virkelig vist da han klarte å få solgt boligen min til prisantydning, og det i et vanskelig marked og ute i Øygarden. Han drives av salget, og å gjøre både kjøper og selger fornøyd. Jeg er så takknemlig og glad for at jeg valgte KAPA til salg av min bolig. Tusen takk!

  Ada Emilie Persent (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Presenterte eiendommen vår på en profesjonell og god måte. Positiv, blid, løsningsorientert og tilgjengelig. God service!

  Signe Schütt (2019)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt