Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Jeg har jobbet 12 år som megler og er partner i Kaland & Partners. Jeg er utdannet jurist og selger alle typer boliger i alle prisklasser. Jeg elsker jobben min og er brennende engasjert i kundene mine og boligene jeg selger. Min største styrke er nok presentasjon av boligen, tillit hos kunder og ikke minst tilgjengeligheten og tilstedeværelsen for alle mine kunder.
Trude Gunnlaugsson-Gravdal Daglig leder Vestkanten
Jurist / Megler / Partner
48 88 84 01

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Vi har både kjøpt, og solgt eiendommer med Trude som eiendomsmegler. Vi er veldig fornøyde! Samarbeidet føltes trygt og profesjonelt fra første dag. Hun hadde god kunnskap, var troverdig, hyggelig, effektiv og positiv. Hun fulgte oss opp 100 prosent. Kan ikke få en bedre megler. Trude er en megler jeg absolutt vil anbefale.

  Arunas og Ernesta Stankus (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Vi hadde prøvd å selge huset vårt gjennom en annen megler i seks måneder før vi byttet til Kapa og Trude. Vi opplevde Trude som svært engasjert, og hun kom med gode innspill til hvordan kunne presentere boligen på best mulig vis. Huset ble solgt etter første visning!

  Bjarte og Maria Vågenes (2018)
 • 5 av 5 stjerner

  Vi følte oss godt ivaretatt av Trude som fulgte oss opp tett fra A til Å. Laget fremdriftsplan, satt datoer, kom med innspill på hvordan bilder skulle bli tatt, innredningstips og lyssetting. Vi følte hun fikk leiligheten vår til å vise seg fra sin beste side. Vi kan anbefale Trude som megler til alle vi kjenner uten problemer, vil sannsynligvis gjøre det også.

  Hun fikk en veldig god pris for leiligheten vår i et marked som er litt tregt, hun fikk faktisk kjøpere til å by over seg selv for å unngå at leilighet skulle bli tatt på forkjøpsrett og det er ingen enkel oppgave.

  Eirik Teige (2018)
 • 5 av 5 stjerner

  Positiv. Kreativ og hjelpsom i alle faser av salget.

  Flink til å holde "motet" oppe hos selger. Flink med tilbakemeldinger.

  Alltid tilgjengelig når det var behov for det.

  Gunnar og Hildegunn Knudsen (2018)
 • 5 av 5 stjerner

  Om jeg kunne gitt mer enn 5 stjerner, hadde jeg gjort det!
  Dette er tredje gangen Trude selger for meg, og hun gjør alltid en fantastisk jobb. Hun står på, svarer kjapt på spørsmål og er så enkel å forhold seg til og til å stole på!

  Tonje Nesslin (2018)
 • 5 av 5 stjerner

  En meget dyktig og koselig megler.
  God oppfølging i hele prosessen.
  Holdt alt hun lovet hele veien.
  Kan appsolutt anbefales.

  Mette Teighler (2018)
 • resten (122)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt