Yvonne Halvorsen

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner 91 84 29 72
Produktet jeg leverer skal til enhver tid være av god faglig kvalitet. Kundene skal alltid oppleve meg som pålitelig, effektiv og fleksibel - og med godt humør! Jeg selger både prosjekterte boliger og bruktboliger. Utenom jobb er jeg glad i å stå på ski, reise, trene og treffe venner.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Yvonne solgte min leilighet i vår, og jeg må få gi henne følgende skussmål: Å selge fra en annen sted av landet har sine utfordringer, og jeg var nok en "krevende kunde" sånn sett. Yvonne gjorde imidlertid alt så mye enklere: Hun holdt kontakt med leietaker i forkant av fotografering, taksering og visning, og var således en trygghet gjennom hele salgsprosessen. Hun ga gode råd underveis, var alltid tilgjengelig hvis det var noe og fulgte alltid opp. Yvonne leverte service og oppfølgning langt over hva jeg hadde forventet på forhånd, og jeg kan ikke gjøre annet enn å anbefale henne på det varmeste.

  Fornøyd kunde (2015)
 • Yvonne har vært en fantastisk megler fra befaring til boligen ble solgt. Hun har vært tilgjengelig og kommet med gode forslag under hele salget. Dette gjorde at vi fikk en kanonpris i ett marked som vi opplevde som tregt. Vi intervjuet flere meglere men var aldri i tvil. Dette har vi ikke angret på ett sekund. Anbefales på det sterkeste!

  Christian Hagevik  (2015)
 • Etter å ha vore i kontakt med fleire meglarar falt valet på Yvonne, noko eg har vore svært glad for i ettertid. Frå fyrste møte framsto ho som tillitsvekkande og profesjonell. Eg var nok ein litt "vanskeleg" klient å ha, sidan eg måtte reise bort ein del i løpet av salsprosessen. Yvonne har teke alle utfordringar på strak arm, og har verkeleg stilt opp meir enn kva som kan forventast. Ho er svært fleksibel, og la alt til rette for at eg kunne kjenne meg trygg på salsprosessen. Eg kan gi Yvonne dei beste anbefalingar!

  Ingeborg V. Berge  (2014)
 • Brukte Yvonne Halvorsen som megler i forbindelse med salg av en leilighet i Bergen sentrum, 2014. Hun var knalleffektiv og fikk jobben gjort raskt. Jeg ga nøkler til henne og hun ordnet alt fra styling til takstmann. Null stress og boligsalget gikk på skinner fra begynnelse til slutt. En meget profesjonell megler som jeg kan anbefale.

  Fornøyd kunde (2014)
 • Jeg er meget fornøyd med arbeidet Yvonne utførte i forbindelse med salget av vår bolig. Yvonne er profesjonell og hun hadde stålkontroll gjennom hele salgsprosessen. Jeg anbefaler henne på det sterkeste som megler.

  Kristine Lango  (2014)
 • Yvonne hjalp oss med salget av leiligheten nå nylig. Hun hadde stålkontroll på hele prosessen, og var meget ryddig og effektiv. Vi fikkmasse gode råd på veien, og hun ordnet alt, noe som hjalp oss til å slappe av i prosessen og til at vi ikke trengte å tenke på så mye annet enn hvilket bud vi ville akseptere. I forkant var vi i kontakt med flere meglere, men vi er veldig fornøyd med valget. I tillegg oppnådde vi en mye høyere salgssum en det vi forventet og hadde blitt forespeilet av andre meglere. Jeg vil absolutt anbefale andre å bruke Yvonne som megler, da hun er profesjonell, ryddig, og bevisst på at salgsprosessen gå så knirkefritt som mulig, med et veldig bra sluttresultat for både kjøper og selger. Full score i alle ledd i prosessen!

  Sverre Lønning  (2013)
 • resten (9)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt