Anine Bertelsen Tuft2019-06-20T14:45:14+02:00

Anine Bertelsen Tuft

Jeg er en engasjert og sprudlende eiendomsmegler med mange års erfaring. Kundene mine skal alltid føle seg prioritert, og jeg gjør hva jeg kan for at de skal få den beste oppfølgingen gjennom hele salgsprosessen. Mitt mål er å gjøre den beste jobben slik at kundene anbefaler meg videre til venner og bekjente. På fritiden liker jeg å gå i fjellet, trene og være sammen med venner og familie.
Anine Bertelsen Tuft Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner 45 86 60 23

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Superfornøyd med Anine som megler!! Tilgjengelig, behagelig, positiv og DYKTIG! Hun ga gode råd og vi følte oss ivaretatt hele veien! Og ikke minst fikk vi et knall salg på slutten (til en fair pris)!!

  Renathe Mari Gausdal  (2017)
 • 4 av 5 stjerner

  Megler er meget tilgjengelig for selger og responderer svært raskt på både telefon og epost. Dette har betydd mye. Megler oppleves som effektiv og jobber målrettet for å få til et godt salg. Megler har samarbeidet godt med selger.

  Fornøyd kunde (2016)
 • 5 av 5 stjerner

  Anine Bertelsen Tuft oppfattet jeg som engasjert og dyktig i jobben som eiendoms megler. Hun ga det som skulle til for å få en god pris for leiligheten. :-)

  Eivind Hjelmaas  (2016)
 • 5 av 5 stjerner

  Anine gjorde en fantastisk jobb med salg av min leilighet. Hun var alltid tilgjengelig for spørsmål, og kom raskt med tilbakemelding. Hun var grundig med informasjon, og selv om hun tok seg av alt av arbeid, holdt hun meg alltid oppdatert om hva hun holdt på meg. Jeg følte jeg var i trygge hender, og at hun tok jobben seriøst. Jeg vil anbefale Anine til alle som skal selge bolig.

  charlotte nilsen  (2016)
 • 5 av 5 stjerner

  Veldig fornøyd med jobben Anine gjorde med salget av min bolig på Laksevåg. hun er alltid positiv og svarer raskt på alle spørsmål jeg måtte ha, til og med når hun var på ferie!, Svært fornøyd :)

  Fornøyd kunde (2016)
 • 5 av 5 stjerner

  Megler fremstod som kompetent, energisk og trygg i sin rolle. En særdeles vinnende og sjarmerende væremåte opplevde jeg svært positivt med tanke på å nå frem til potensielle kjøpere. Jeg antar dette også gjorde utfallet med bud 200 000 over takst i en litt usikker markedssituasjon. Hun gjorde det lekende lett for selger med tanke på praktiske forberedelser i forkant av salget. Megleren kan anbefales på det varmeste

  Inger Mari Jørgensen  (2016)
 • resten (23)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt
 • Christinegård 20

  Bergen-Sentrum

  2 800 000

  52m²
 • Bjørndalsbrotet 233

  Bergen-Vest

  2 800 000

  140m²
 • Kråvasslia 26A

  Bergen-Åsane

  1 690 000

  70m²