Vi er Kaland & Partners

Vi er Kaland & Partners

Vi er en sterk og lokal eiendomsmeglerkjede. Våre kontorer er plassert i Bergen sentrum og på Vestkanten, og vi har noen av de mest erfarne meglerne i Bergen.

Lang og bred erfaring sammen med de flotteste presentasjoner sørger for at du som kunde ikke bare sitter igjen med en god pris for din bolig, men også med følelsen av å bli ivaretatt og respektert.

Vår høye standard sikrer en trygg og god handel.

Svart og hvitt foto av Tommy Kaland med vennlig hilsen Tommy Kaland skrevet i grønn kursiv løkkeskrift og svart vanlig skrift til venstre
Bilde av to meglere i et kontorlandskap som samarbeider med noe på en datamaskin

Hvorfor velge oss?

Vi er stolte av å være meglere i Kaland & Partners. Hovedgrunnen til det er at vi ser at vi kan utgjøre en viktig forskjell i meglerbransjen. Vi er genuint opptatt av å inneha mest mulig kunnskap om hver bolig vi selger. Hva er vel bedre enn en megler som kjenner boligen nesten like godt som deg selv?

Vi har satt forberedelse til visning i system, hvor din kunnskap overføres til oss på en enkel og smidig måte. Videre er vi opptatt av kvalitet i alle ledd av salgsprosessen. Kaland & Partners er i skrivende stund eneste meglerselskap som konsekvent benytter boligsalgsrapporter ved alle våre boligsalg.

Vårt trygghetskonsept

Sett at du vurderer to helt like biler. Den ene selges uten annet enn selgers anbefaling. Den andre bilen selges med NAF-test og 5 års oppgjørsgaranti mot skjulte feil og mangler. De aller fleste av oss vil nok velge bil nummer to selv om denne bilen kan koste noen kroner mer. Det er dette vi nå har satt på agendaen i eiendomsmeglerbransjen.

I Norge selges det hvert år rundt 74.000 private boliger gjennom megler. Hele 20% av kjøperne reklamerer på feil og mangler. Vi vet at trygghet er avgjørende for om – og hvor mye – potensielle kjøpere er villige til å by. Som første eiendomsmegler her til lands innførte vi derfor obligatorisk boligsalgsrapport på alle våre oppdrag fra 1.januar 2013.

Siden ingen boligsalgsrapport fullt ut kan garantere for skjulte feil og mangler, ønsker vi å trekke konseptet enda et skritt videre. Vi mener det er viktig at samtlige boliger har eierskifteforsikring. Dette sikrer kjøpers interesser også i de tilfeller der selger ikke har midler til å dekke rettmessige krav.

Trygghet er avgjørende for om – og hvor mye – potensielle boligkjøpere er villige til å by for en bolig. Er de usikre på boligens tilstand, vil de naturlig nok holde litt igjen. Men med god dokumentasjon kombinert med forsikring er det større sjanse for at de vil strekke seg lengre i en budrunde.

Derfor setter vi nå obligatorisk eierskifteforsikring på agendaen i
eiendomsmeglerbransjen.

Administrasjon – Kontaktpersoner

gh_adm

Grete Mohn
Regnskapssjef

40 40 75 31
gm@kapa.no

ll_adm

Laila Lygre
Medhjelper

48 88 84 08
ll@kapa.no

lin_e_k

Lin Elisabeth Krantz
Medhjelper

48 88 84 77
lek@kapa.no

Her finner du oss:

Kontakt oss:

Navn*:

E-post*:

Telefon:

Formål:

Melding:

Anti-spam:

captcha

AVDELING SENTRUM og
NÆRINGS- OG PROSJEKTMEGLING

Besøksadresse:
Marken 19, 5017 Bergen

Postadresse:
P.b. 433 – Marken, 5828 Bergen

E-post: post@kapa.no

Åpningstider:
Man-fred: 08.30 – 16.00.

AVDELING VESTKANTEN

Besøksadresse:
Lyderhornsveien 351, 5171 Loddefjord

Postadresse:
P.b. 5 – Loddefjord, 5881 Bergen

E-post: vestkanten@kapa.no

Åpningstider:
Man-fre: 08.30 – 16.30.