Interiørbilde av hytte

Prosjektmegling og nybygg

Vår avdeling har erfarne medarbeidere med høy eiendomsfaglig kompetanse, god kjennskap til markedet og en stor database med potensielle kjøpere. Vi gir utbyggere det beste produktet på markedet når det gjelder salg av prosjekterte nybygg.

Her finner du aktuelle nybygg av hus, leiligheter og fritidseiendommer!

Helgatunlia – Myrkdalen

Sandslimarka 264

Vi skal bli best i Bergen på prosjektsalg!

Dette skal vi klare ved å gjøre det enklere å finne og kjøpe nybygg. Med til sammen 30 års fartstid i bransjen har våre meglere verdifull kunnskap om hvordan kjøpere ønsker å få et prosjekt presentert. Nøkkelen er at det må være lett å orientere seg på prosjektets nettside og i prospekt.

I tett dialog med våre samarbeidspartnere har vi har vi utviklet et verktøy som gjør nettopp dette. Resultatet er at det blir enklere og gøyere å kjøpe nytt hjem!

Vi har avtale med en av Norges største utbyggere om salg av 300 boenheter i Bergen, og har tidligere samarbeidet med Myrkdalen Fjellandsby om salg av nye og spennede fritidseiendomsprosjekt – både hytter og leiligheter. For tiden er vi en sentral aktør i Myrkdalen, hvor vi bl.a. har ansvaret for salg av 74 nye fritidsleiligheter for Helgatun. Disse store aktørene har valgt oss på bakgrunn av vårt unike konsept, som er med på å sette standarden for fremtidens salg av prosjekterte nybygg.

Kontakt oss

Navn*:

E-post*:

Telefon:

Formål:

Melding:

Anti-spam:

captcha

Vidar Nøttveit

Eiendomsmegler
48 88 84 02
vn@kapa.no

Yvonne Halvorsen

Eiendomsmegler
91 84 29 72
yh@kapa.no

Bjørnar Berg

Eiendomsmegler
48 88 84 68
bb@kapa.no