Benjamin Strømsnes Wigum

Eiendomsmegler 48 88 84 00
Som boligselger må du være trygg på at du velger den megleren som gir deg de beste rådene.   Hvert boligsalg er unikt, og hver bolig som selges er noens boligdrøm. Jeg jobber målrettet for at hver eneste bolig jeg megler skal finne veien til de riktige interessentene. Jeg skal tilføre salget den merverdien som oppstår når de rette kjøperne finner de rette selgerne.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Vi er kjempe fornøyd med vårt valg av megler, i forbindelse med salg av eneboligen til vår far. Vi har fått en fantastisk bra oppfølging, megler har gått grundige til verks og vi har blitt holdt godt informert. Megler var opptatt av at det ble tatt gode bilder og brukte en dyktig fotograf til dette. Megler Benjamin jobbet i team med sin kollega Marcell og sammen gjorde de veldig god jobb! Vi er kjempe fornøyde og kan på det varmeste anbefale de til andre som skal selge sin bolig.

  Anne Marit L.Hansen (2020)
 • Benjamin er en dyktig megler! Han var seriøs, hadde god kontroll og tok mine betraktninger på alvor. Vi samarbeidet svært godt. Jeg kunne ikke vært mer fornøgd!

  Marte Bystøl Klette (2020)
 • Benjamin har vært engasjert, tilgjengelig, hjelpsom og grundig fra start til slutt. Vi anbefaler Benjamin på det sterkeste 😊

  Anders & Sølvi (2020)
 • Jeg er veldig fornøyd med den jobben Benjamin har gjort. Ikke bare er han en svært dyktig megler, han er også enkel å samarbeide med, alltid like fokusert, alltid tilgjengelig, og ikke minst svært opptatt av at selger skal føle seg ivaretatt og fornøyd. Han har virkelig levert på alle punkter, og jeg vil anbefale Benjamin på det sterkeste!

  Regine Tunheim (2020)
 • Benjamin i vårt hjerte! Fantastisk innsats fra start til slutt. Han gjorde hele salgsprosessen til en knirkefri og spennende prosess. Benjamin hørte på våre ønsker i alle ledd. Vi er så utrolig fornøyd med han som megler. Vi anbefaler han på det sterkeste.

  Wim Hetland (2020)
 • Benjamin har gjort en fantastisk jobb ifbm salg av vår leilighet i Indre Arna. Dette har gått over all forventning, og vi er strålende fornøyde og vel så det!

  Planen var å innhente tilbud flere flere meglere, men etter befaring og presentasjon av salgsprosess, ble vi trygge på at han var den rette for oppdraget. Og Benjamin har virkelig vist seg å være tilliten verdig; han er profesjonell, tillitsvekkende, dedikert, nøyaktig, har høy integritet og viser lidenskap for jobben sin.

  Benjamin var spenstig i sin prisantydning, syntes vi, men med god research og kunnskap om markedet viste dette seg å være fornuftig. Til tross for en utfordrende corona-tid fikk vi solgt allerede etter første visning. Med 300’ over prisantydning og prisrekord pr. m2 i sameiet, overgikk dette alle våre forventninger.

  Bedre utført prosess kan man ikke ønske seg. Benjamin ivaretar deg på en forbilledlig måte, så vi vil gi han våre aller beste anbefalinger.

  Anne Helene Dahl (2020)
 • resten (10)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt