Benjamin Strømsnes Wigum

Eiendomsmegler 48 88 84 00
Som boligselger må du være trygg på at du velger den megleren som gir deg de beste rådene.   Hvert boligsalg er unikt, og hver bolig som selges er noens boligdrøm. Jeg jobber målrettet for at hver eneste bolig jeg megler skal finne veien til de riktige interessentene. Jeg skal tilføre salget den merverdien som oppstår når de rette kjøperne finner de rette selgerne.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Benjamin er en dyktig megler! Han var seriøs, hadde god kontroll og tok mine betraktninger på alvor. Vi samarbeidet svært godt. Jeg kunne ikke vært mer fornøgd!

  Marte Bystøl Klette (2020)
 • Benjamin i vårt hjerte! Fantastisk innsats fra start til slutt. Han gjorde hele salgsprosessen til en knirkefri og spennende prosess. Benjamin hørte på våre ønsker i alle ledd. Vi er så utrolig fornøyd med han som megler. Vi anbefaler han på det sterkeste.

  Wim Hetland (2020)
 • Jeg er sikker på at jeg fikk den beste prisen jeg kunne fått for min leilighet og det er definitivt Benjamins fortjeneste. Med Benjamin får du en engasjert og aktiv megler. Han ydmyk og åpen for innspill og samtidig ikke redd for å si sin mening. Han er observant og opptatt av detaljer gjennom hele prosessen fra befaring til budrunde. Jeg gir han mine sterkeste anbefalinger.

  Sondre Haga (2020)
 • Salget av vår bolig ble utført på en glimrende måte, med veldig god oppfølging fra første møte og frem til eiendommen ble solgt etter første visning. Megler var alltid tilgjengelig, lyttet til oss og ga gode råd gjennom hele prosessen. Benjamin får våre beste anbefalinger.

  Lars Gustav Lode (2020)
 • Jeg har stor sans for en megler som lar sin kunde få ta del/er aktiv med i prosessen dersom det er ønskelig, at megler er lydhør og tilpasser seg sin kunde, at er samspill og samarbeid kan bli en suksess. Det er mange faglige kunnskaper en megler så klart besitter, men sammen med dumme spørsmål fra meg som deres kunde/selger, innspill, kommentarer så kan det til sammen være fruktbart for begge parter, som igjen fører til et godt resultat, som begge kan være tilfreds med. Dette la Benjamin forholdene tilrette for, mye i verden blir bra i de tilfeller man lærer hverandre å kjenne bittelitt og for en grei kjemi!. Takk for godt samarbeid!

  John-Henry Stjernberg (2019)
 • Vi er veldig glad for at vi valgte Benjamin som megler da vi skulle selge sentrumsleiligheten vår i Daniel Hansens Gate. Vi har blitt involvert i hele salgsprosessen, og har aldri trengt å finne ut av noe som helst på egenhånd. Benjamin gjorde rett og slett hele prosessen så lett for oss som overhodet mulig.

  Jeg anbefaler Benjamin på det aller aller sterkeste. Utfordringer vi har møtt på underveis har han løst umiddelbart, og han har vært tilgjengelig på alle døgnets tider. Det var mye enklere å selge bolig enn jeg trodde - takket være Benjamin!

  Jostein Hogsnes (2019)
 • resten (6)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt
 • Professor Keysers gate 2A

  Bergen-Sentrum

  2 750 000

  38m²
 • C. Sundts gate 57

  Bergen-Sentrum

  SOLGT

  151m²
 • Frydenbølien 24

  Bergen-Sentrum

  3 350 000

  99m²
 • Vågevegen 12

  Øygarden - Fjell

  9 400 000

  238m²