Benjamin Strømsnes Wigum

Eiendomsmegler / Salgsleder 48 88 84 00
Som boligselger må du være trygg på at du velger den megleren som gir deg de beste rådene. Hvert boligsalg er unikt, og hver bolig som selges er noens boligdrøm. Jeg jobber målrettet for at hver eneste bolig jeg megler skal finne veien til de riktige interessentene. Jeg skal tilføre salget den merverdien som oppstår når de rette kjøperne finner de rette selgerne.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Etter jeg møtte Benjamin tilfeldig på en visning, var jeg ikke i tvil om hvem som skulle selge min bolig. Han utmerket seg fort, og jeg mener han er en megler som tar like godt vare på begge parter i en kjøp- og salgsprosess.

  Benjamin kommer med gode råd og uvurdelig veiledning gjennom hele prosessen. Han er lett å kommunisere med, og er alltid tilgjengelig. Jeg kommer definitivt til å bruke Benjamin neste gang jeg skal selge, og det anbefaler jeg alle andre til å gjøre også.

  Andrea Haugervåg (2021)
 • Vi er veldig godt fornøyd med Benjamin som megler. Hardt arbeidende, svært engasjert, god på kommunikasjon. Generelt så føler man seg svært godt ivaretatt med Benjamin som megler. Han tar seg alltid tid til å svare på alle spørsmål man måtte ha og er svært behjelpelig. Vi hadde valgt Benjamin igjen som vår megler.

  Truls Rise og Ingvild Utne Gustad (2021)
 • Benjamin har gjort en utmerket jobb som megler. Imøtekommende holdning, stort engasjement og god kommunikasjon gjør at jeg sitter igjen med et svært positivt inntrykk. Kan absolutt anbefale han for andre!

  Kristin Djuve (2021)
 • Benjamin og Marcel får mine aller beste anbefalinger. Jeg valgte dem som meglere etter tilbud fra flere. Deres håndtering av salget overgikk likevel mine forventninger. Med disse på laget får en ærlige, reflekterte og strategisk gode vurderinger hele veien, som tilpasses og skreddersys til omstendighetene. Samspillet mellom oss har dessuten vært veldig bra. Fokuser på boligens presentasjon og valg av riktig fotograf ga fantastiske bilder og svært gode visningstall på Finn. Selv om det måtte holdes mange privatvisninger og ble mye ekstraarbeid for de to meglerne grunnet pandemien, stilte de alltid smilende opp på flekken og gjorde det lille ekstra. Oppfølgingen og serviceinnstillingen både overfor meg og interessentene har vært upåklagelig. Jeg har også vært i budrunde med Benjamin og Marcel som potensiell kjøper, og vet derfor at de håndterer interessentene på en hyggelig, redelig, og profesjonell måte - noe som også var viktig for meg. Benjamin og Marcel er trygge meglere med stå på vilje og faglig tyngde, som virkelig anbefales videre.

  Nina O (2021)
 • Vi har benyttet Benjamin til salg av vår leilighet, og er strålende fornøyd med hans innsats. Benjamin er nøyaktig, engasjert og gjør sitt ytterste for å gi en god opplevelse for kjøper og selger. Vi fikk en god pris, over prisantydning. Anbefales!

  Christoffer Haukås og Helga Nødland Gjerde (2021)
 • Benjamin er en megler med god faglig kompetanse, alltid tilgjengelig og engasjert. Gjorde prosessen før boligsalget betydelig lettere med god rådføring, og gjorde meg som selger trygg på at boligen ble framstilt best mulig. Alt resulterende i ett svært tilfredsstillende bolighandel. Anbefaler han på det sterkeste videre!

  Malin Amundsen (2021)
 • resten (22)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt