Benjamin Strømsnes Wigum

Eiendomsmegler / Salgsleder 48 88 84 00
Som boligselger må du være trygg på at du velger den megleren som gir deg de beste rådene.   Hvert boligsalg er unikt, og hver bolig som selges er noens boligdrøm. Jeg jobber målrettet for at hver eneste bolig jeg megler skal finne veien til de riktige interessentene. Jeg skal tilføre salget den merverdien som oppstår når de rette kjøperne finner de rette selgerne.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Vi er kjempe fornøyd med vårt valg av megler, i forbindelse med salg av eneboligen til vår far. Vi har fått en fantastisk bra oppfølging, megler har gått grundige til verks og vi har blitt holdt godt informert. Megler var opptatt av at det ble tatt gode bilder og brukte en dyktig fotograf til dette. Megler Benjamin jobbet i team med sin kollega Marcell og sammen gjorde de veldig god jobb! Vi er kjempe fornøyde og kan på det varmeste anbefale de til andre som skal selge sin bolig.

  Anne Marit L.Hansen (2020)
 • Benjamin har gjort en utmerket jobb som megler. Han har under hele prosessen vært tilgjengelig for spørsmål og tatt seg god tid. Profesjonell, effektiv og imøtekommende. Jeg vil på det sterkeste anbefale Benjamin Strømsnes Wigum

  Sonja Landro (2020)
 • Benjamin er en dyktig megler! Han var seriøs, hadde god kontroll og tok mine betraktninger på alvor. Vi samarbeidet svært godt. Jeg kunne ikke vært mer fornøgd!

  Marte Bystøl Klette (2020)
 • Benjamin har vært engasjert, tilgjengelig, hjelpsom og grundig fra start til slutt. Vi anbefaler Benjamin på det sterkeste 😊

  Anders & Sølvi (2020)
 • Jeg er veldig fornøyd med den jobben Benjamin har gjort. Ikke bare er han en svært dyktig megler, han er også enkel å samarbeide med, alltid like fokusert, alltid tilgjengelig, og ikke minst svært opptatt av at selger skal føle seg ivaretatt og fornøyd. Han har virkelig levert på alle punkter, og jeg vil anbefale Benjamin på det sterkeste!

  Regine Tunheim (2020)
 • Vi er svært fornøyd med jobben Benjamin har gjort med salg av Skjoldhøgda 76. Dette gjelder alt fra innledende samtaler, oppfølging, markedsføring og til slutt budrunde og salg av boligen.

  Cecilie Kahrs Dykesteen (2020)
 • resten (12)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt