Benjamin Strømsnes Wigum

Eiendomsmegler 48 88 84 00
Jeg har et brennende engasjement ovenfor mine kunder, og finner mye glede i å kunne imøtekomme deres ønsker og behov. Mitt hovedfokus som eiendomsmegler er å oppnå fornøyde kunder, for å stadig få sjansen til å se glede og tilfredshet som resultat av et vellykket boligsalg. Muligheten til å få lov å forvalte andre menneskers største verdier, fortjener verdifull rådgivning. Den tette oppfølgingen av hver enkelt oppdragsgiver, kombinert med faglige tyngde, gjør rådgivningen min til en investering.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Jeg har stor sans for en megler som lar sin kunde få ta del/er aktiv med i prosessen dersom det er ønskelig, at megler er lydhør og tilpasser seg sin kunde, at er samspill og samarbeid kan bli en suksess. Det er mange faglige kunnskaper en megler så klart besitter, men sammen med dumme spørsmål fra meg som deres kunde/selger, innspill, kommentarer så kan det til sammen være fruktbart for begge parter, som igjen fører til et godt resultat, som begge kan være tilfreds med. Dette la Benjamin forholdene tilrette for, mye i verden blir bra i de tilfeller man lærer hverandre å kjenne bittelitt og for en grei kjemi!. Takk for godt samarbeid!

  John-Henry Stjernberg (2019)
 • Vi er veldig glad for at vi valgte Benjamin som megler da vi skulle selge sentrumsleiligheten vår i Daniel Hansens Gate. Vi har blitt involvert i hele salgsprosessen, og har aldri trengt å finne ut av noe som helst på egenhånd. Benjamin gjorde rett og slett hele prosessen så lett for oss som overhodet mulig.

  Jeg anbefaler Benjamin på det aller aller sterkeste. Utfordringer vi har møtt på underveis har han løst umiddelbart, og han har vært tilgjengelig på alle døgnets tider. Det var mye enklere å selge bolig enn jeg trodde - takket være Benjamin!

  Jostein Hogsnes (2019)
 • Flink og ryddig. God oppfølging. God dialog.

  Sissel Kahrs (2019)
 • Anbefales ++ Seriøs og passe pågående. Tilgjengelig, Meget hjelpsom for å få et best mulig salgsobjekt, med gode råd og innspill. Hører på tilbakemeldinger, og korrigerer om mulig. Meget fornøyd med salgsprosessen😊

  Ellen Valberg (2019)
 • Vi inviterte tre meglere på besøk for å høre hva de har å si om boligen, og gi et tilbud på salget.
  Benjamin Strømsnes Wigum utpekte seg tidlig i fasen som meget engasjert og fulgte systematisk opp kontakten. Han la fram en god spesifikk plan på hvordan han hadde tenkt å legge opp salget og salgsprosessen. Dette skapte en trygghet for at han også ville følge dette opp på en god måte. Resultatet ble en glimrende gjennomføring i alle ledd: Forberedelse, tilbud, samtale med oss, prospekt, visning og budrunde.
  Benjamin er en ekstraordinær eiendomsmegler på grunn av sin tilstedeværelse og systematiske oppfølging av salgsprosessen. Han har et høyt tempo, uten å virke stresset og er alltid like hyggelig.

  Vi er svært fornøyd og kan varmt anbefale Benjamin til andre som vurderer å selge sin bolig.

  Med vennlig hilsen
  Jørgen Tviberg

  Jørgen Tviberg (2019)
 • Vi følte oss virkelig ivaretatt og fik all den informasjon vi trengte for å føle vi gjorde et trygt kjøp til riktig pris. Abefaler gjerne denne megleren til andre

  Jan Solsvik (2019)
 • resten (2)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt
 • Medhaugen 36

  Bergen-Vest

  5 500 000

  184m²
 • Skoglien 9

  Bergen-Sentrum

  SOLGT

  50m²
 • Troldhaugvegen 56

  Bergen-Fana

  8 950 000

  126m²
 • Landåssvingen 20

  Bergen-Landås

  SOLGT

  78m²
 • Møllendalsveien 4

  Bergen-Sentrum

  1 690 000

  44m²
 • Øvre Kvernaskogen 31

  Kvam

  2 980 000

  95m²
 • Tomt Nesttun

  Bergen-Fana

  1 900 000