Benjamin Strømsnes Wigum2019-04-03T10:01:44+00:00

Benjamin Strømsnes Wigum

Jeg har et brennende engasjement ovenfor mine kunder, og finner mye glede i å kunne imøtekomme deres ønsker og behov. Mitt hovedfokus som eiendomsmegler er å oppnå fornøyde kunder, for å stadig få sjansen til å se glede og tilfredshet som resultat av et vellykket boligsalg. Muligheten til å få lov å forvalte andre menneskers største verdier, fortjener verdifull rådgivning. Den tette oppfølgingen av hver enkelt oppdragsgiver, kombinert med faglige tyngde, gjør rådgivningen min til en investering.
Benjamin Strømsnes Wigum Eiendomsmeglerfullmektig 48 88 84 00

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
  • 5 av 5 stjerner

    Vi brukte Benjamin og Kaland&Partners til å selge leiligheten vår i Midtlia. Benjamin hadde god tilstedeværelse under hele prosessen og tilførte salget det lille ekstra. Fra første sekund skilte han seg ut med gode og gjennomtenkte strategier for å oppnå høyest mulig salgssum. Han leverte en flott presentasjon av både boligen og nærområdet og sørget for ny prisrekord i sameiet, 300.000 kroner over forrige rekord! Jeg vil på det sterkeste anbefale Benjamin som megler.

    Kristoffer Wasmuth (2018)
  • 5 av 5 stjerner

    Jeg solgte leiligheten min i Mowinchelsvei 33, og er strålende fornøyd med salget. Han presenterte leiligheten min på en god måte, inkluderte meg i avgjørelser og sto på for å gjøre salget best mulig. Benjamin er veldig talefør og opptrådde alltid positivt og ryddig. Jeg anbefaler Benjamin på det varmeste!

    Synnøve Stein (2018)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt