Benjamin Strømsnes Wigum

Jeg har et brennende engasjement ovenfor mine kunder, og finner mye glede i å kunne imøtekomme deres ønsker og behov. Mitt hovedfokus som eiendomsmegler er å oppnå fornøyde kunder, for å stadig få sjansen til å se glede og tilfredshet som resultat av et vellykket boligsalg. Muligheten til å få lov å forvalte andre menneskers største verdier, fortjener verdifull rådgivning. Den tette oppfølgingen av hver enkelt oppdragsgiver, kombinert med faglige tyngde, gjør rådgivningen min til en investering.
Benjamin Strømsnes Wigum Eiendomsmegler 48 88 84 00

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Vi er veldig glad for at vi valgte Benjamin som megler da vi skulle selge sentrumsleiligheten vår i Daniel Hansens Gate. Vi har blitt involvert i hele salgsprosessen, og har aldri trengt å finne ut av noe som helst på egenhånd. Benjamin gjorde rett og slett hele prosessen så lett for oss som overhodet mulig.

  Jeg anbefaler Benjamin på det aller aller sterkeste. Utfordringer vi har møtt på underveis har han løst umiddelbart, og han har vært tilgjengelig på alle døgnets tider. Det var mye enklere å selge bolig enn jeg trodde - takket være Benjamin!

  Jostein Hogsnes (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Flink og ryddig. God oppfølging. God dialog.

  Sissel Kahrs (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Anbefales ++ Seriøs og passe pågående. Tilgjengelig, Meget hjelpsom for å få et best mulig salgsobjekt, med gode råd og innspill. Hører på tilbakemeldinger, og korrigerer om mulig. Meget fornøyd med salgsprosessen😊

  Ellen Valberg (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Vi inviterte tre meglere på besøk for å høre hva de har å si om boligen, og gi et tilbud på salget.
  Benjamin Strømsnes Wigum utpekte seg tidlig i fasen som meget engasjert og fulgte systematisk opp kontakten. Han la fram en god spesifikk plan på hvordan han hadde tenkt å legge opp salget og salgsprosessen. Dette skapte en trygghet for at han også ville følge dette opp på en god måte. Resultatet ble en glimrende gjennomføring i alle ledd: Forberedelse, tilbud, samtale med oss, prospekt, visning og budrunde.
  Benjamin er en ekstraordinær eiendomsmegler på grunn av sin tilstedeværelse og systematiske oppfølging av salgsprosessen. Han har et høyt tempo, uten å virke stresset og er alltid like hyggelig.

  Vi er svært fornøyd og kan varmt anbefale Benjamin til andre som vurderer å selge sin bolig.

  Med vennlig hilsen
  Jørgen Tviberg

  Jørgen Tviberg (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Vi følte oss virkelig ivaretatt og fik all den informasjon vi trengte for å føle vi gjorde et trygt kjøp til riktig pris. Abefaler gjerne denne megleren til andre

  Jan Solsvik (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Vi brukte Benjamin og Kaland&Partners til å selge leiligheten vår i Midtlia. Benjamin hadde god tilstedeværelse under hele prosessen og tilførte salget det lille ekstra. Fra første sekund skilte han seg ut med gode og gjennomtenkte strategier for å oppnå høyest mulig salgssum. Han leverte en flott presentasjon av både boligen og nærområdet og sørget for ny prisrekord i sameiet, 300.000 kroner over forrige rekord! Jeg vil på det sterkeste anbefale Benjamin som megler.

  Kristoffer Wasmuth (2018)
 • resten (1)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt