Bjørnar Berg

Eiendomsmegler / Partner 48 88 84 68
Jeg etterstreber alltid å gjøre det lille ekstra slik at jeg ikke bare møter, men overgår kundens forventninger. I Kaland & Partners jobber jeg både med nye prosjekter og bruktobjekter i hele Bergensområdet. Jeg er påskrudd og tilstede gjennom hele prosessen og du skal være strålende fornøyd med jobben jeg har utført

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • En megler som holdt hva han lovet, var engasjert og informerte godt. Fikk tillit

  Ronny Paulsen (2020)
 • Veldig fornøyd med megler. Meget god service og oppfølging.

  Vidar Raugstad (2020)
 • Da vi skulle selge huset vårt, ble "hele" Norge stengt ned på grunn av Korona-pandemien. Vi ble selvfølgelig bekymret for hvordan salget skulle gå.

  Prosessen fram mot visning hadde gått knirkefritt. Bjørnar er rolig og behagelig å samarbeide med. Han er alltid tilgjengelig, og svarte raskt på alle spørsmålene vi hadde.

  Til tross for den krevende situasjonen fikk han gjennomført visningen på en god og betryggende måte, og huset ble solgt etter første visning.

  Bjørnar er dyktig og tillitvekkende, og vi vil anbefale ham på det sterkeste!

  Terje Endresen og Gro Elin Lohne (2020)
 • Bjørnar er en profesjonell, ærlig og dyktig megler, og gjorde en fantastisk jobb i forbindelse med salg av boligen min. Gjennom hele salgsprosessen var Bjørnar serviceinnstilt og tillitsvekkende, og med sin kompetanse sørget han for at salget ble gjenomført på en effektiv, ryddig og profesjonell måte. Huset ble solgt etter første visning, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med Bjørnar som megler!

  Tora Holm (2020)
 • Bjørnar var profesjonell, tilgjengelig og hjelpsom gjennom hele prosessen i forbindelse med vårt kjøp av leilighet. Kan absolutt anbefales!

  Trine-Lill Rasmussen (2020)
 • Hyggelig og effektivt kjøp, megler var profesjonell, tilgjengelig og behjelpelig gjennom hele kjøpsperioden

  Håkon Opedal (2020)
 • resten (47)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt