Charlotte Kleven

Eiendomsmeglerfullmektig 94 21 32 26
Målet mitt er alltid å oppnå den høyeste prisen for din bolig! Gjennom et trygt samarbeid kan vi gjennom riktig presentasjon av boligen og god kunnskap om markedet, fremme boligens kvaliteter og ytterste potensiale som er avgjørende for å oppnå høye priser. Jeg har stor interesse for interiør, og hjelper gjerne med tips til hvordan vi kan få den beste presentasjonen. Vil du ha en megler som er tilgjengelig og tillitsfull, og samtidig vant til å tåle litt juling på håndballbanen er det meg du skal ringe!

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Svært god oppfølgning!
  Engasjert og dyktig megler.

  Henry Myrdal (2020)
 • Charlotte er en fantastisk eiendomsmegler som bidro slik at vi fikk kjøpt en nydelig leilighet! Jeg vil faktisk påstå at uten Charlottes hjelp hadde ikke denne drømmen gått i oppfyllelse og fortsettelsen på boligdrømmen ville fortsatt pågått. Ti stjerner til henne!!

  Martin Aleksandersen og Ulrikke jacobsen (2020)
 • Vi er kjempe fornøyd med servicen Charlotte har gitt oss både i samband med kjøp og salg av bolig. Vi kunde ikke ha funnet en bedre megler en henne. Anbefales sterk!

  Emma & Tuyen Le (2020)
 • Jeg ble anbefalt Kaland @ Partners av nær familie og var så heldig å få Charlotte Kleven som min megler.
  Jeg var i kontakt med et annet meglerfirma og kjente fort på de små forskjeller som gjorde at jeg valgte Kaland & Partners. Charlotte var hele tiden i forkant, hun fulgte opp, tilbudet jeg fikk var oversiktlig, jeg fikk rask respons og
  tilbakemelding som ga meg en følelse at hun var der for meg i hele prosessen.
  Charlotte Kleven er en behagelig dame som er lett å like, en megler som en får tillit til, jeg kan derfor anbefale Charlotte Kleven og gir henne de beste anbefalinger.

  Marith Lisbeth Dahle (2020)
 • Charlotte gjorde en svært god jobb da hun solgte vår fritidseiendom. Hun var tilgjengelig og svarte raskt på henvendelser. Hun var positiv og så muligheter. Vi anbefaler henne på det varmeste.
  Per og Monica Rønhovde

  Per og Monica Rønhovde (2020)
 • Er veldig fornøyd med innsats og oppfølging. Anbefales med det varmeste.

  Gaute Markeset (2020)
 • resten (6)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt