Andre reklamerer med salgsgaranti –
vi er eneste eiendomsmegler som gir fornøydgaranti!

Boligsalg er en kompleks affære, og i enkelte tilfeller blir det ingen umiddelbar handel. For oss er det viktig at du som kunde uansett skal sitte igjen med en god opplevelse av hele prosessen. Derfor gir vi fornøydgaranti til deg som skal selge bolig gjennom oss. Med dette ønsker vi å oppnå at du uansett skal være fornøyd med oppdraget som er gitt oss, selv om vi mot formodning skulle ende opp med at det ikke blir noen handel. Og blir det ingen handel, skal man heller ikke betale for det arbeidet vi som eiendomsmegler har utført.

Og vi har ingen bindingstid! I tillegg etablerer vi kostnadsfritt, for kunder som eventuelt ønsker å flytte oppdraget til ny eiendomsmegler eller vil prøve å selge selv, en personlig digital postkasse som vil være tilgjengelig for kunden i 3 måneder etter at oppdraget er avsluttet. I denne postkassen legges all dokumentasjon og markedsmateriell tilknyttet oppdraget:

– All innhentet og offentlig informasjon/dokumenter
– Takst/Boligsalgsrapport
– Bildemateriell/video, eventuelt dokumentasjon med lenker til eksterne kilder for sådan
– Digitale annonser og trykkefiler for avisannonsering
– Eventuelle domenerettigheter og nettside der dette er blitt etablert.

Vi yter alltid vårt ytterste for å fullføre kundens oppdrag – men noen ganger går det ikke slik vi ønsker. Da skal kunden være trygg på at dokumenter og materiell som kan gjenbrukes og forenkle en eventuell videre salgsprosess, skal være tilgjengelig ved et enkelt tastetrykk. Sammen med lovnaden om at «blir det ingen handel – skal du heller ikke betale», er dette vår fornøydgaranti. Enkelt og greit!

KONTAKT OSS FOR EN UFORPLIKTENDE SAMTALE

Mer enn 6000 boligsalg er klar tale!

Gjennom en årrekke har vårt meget erfarne eiendomsmeglerteam omsatt tusenvis av boliger og sørget for enda flere fornøyde boligselgere – og kjøpere! Under finner du et utvalg i tusenvis av referansene fra fornøyde kunder som har brukt våre meglere for å selge sin bolig.

Ønsker du å lese flere, er det bare å trykke seg inn på hver enkelt megler.

«Vi er veldig fornøyd med Trude som megler. Hun var tilgjengelig 24/7 fra vi startet utvelgelse av megler til vi gjennomførte kontraktsmøte med kjøper. Kjøper var også fornøyd og valgte henne til megler for sitt salg. Underveis i prosessen fikk vi gode råd og tips til styling og møblering både innendørs og utendørs.»

― Christian Sundland

«Petter gjorde en fantastisk god jobb i forbindelse med salget mitt av en leilighet i Sandviken. Han er en knakende god kar og enkel å kommunisere med.  Jeg er ikke i tvil om at jobben Petter la ned i forbindelse med salget mitt hadde en stor påvirkning på sluttprisen. Jeg vil anbefale alle å bruke Petter!»

― Sigurd Syvertsen

«Tommy Kaland solgte vårt hus i Rieber-Mohnsvei 23a på Paradis i Bergen, og vi er strålende fronøyd. Han opptredde ryddig og effektivt, han var engasjert og kom godt forberedt til alle møter. Tommy kom med gode tips til hva som kunne gjøres for fremstille huset vårt best mulig.»

― Eirik Rostrup

«Dino Urukalo har vært en meget aktiv og hjelpsom eiendomsmegler. Han har stått på under hele prosessen med salg av vår eiendom, og gitt gode råd underveis. Uansett når på døgnet, eller om det har vært helg, så har han hele tiden vært profesjonell og hjelpsom, med alltid det samme gode humøret.»

― Bjørn Atle Reistad

«Bjørnar Berg var ansvarlig for salg av min leilighet. Det ble gitt god informasjon av prosessen og kostnader tidlig i salgets fase. Avtalt pris og gjennomføring ble utført som avtalt, med god oppfølging fra start til slutt. Bjørnar framstod som seriøs, positiv og var imøtekommende til innspill og kommentarer.»

― Atle Bjordal

«Anniken er fantastisk dyktig, engasjert og flink i sitt arbeid! Ho gjorde salgsprosessen til ei kjekk oppleving, var alltid tilgjengelig for oss, og ivaretok alle partar på ein god måte. Ho bidrog og mellom anna med styling av leiligheiten utover alle øvrige meglaroppgåver. Anbefalar denne dama på det sterkaste!»

― Gro Serine Baarøy

«Vi vil gi Anine topp karakter i forbindelse av salget av Solheimsgaten 60. Hun var hele tiden tilgjengelig i forbindelse med spørsmål. En mer smilende og blid jente skal du lete lenge etter. Tillitsvekkende og faglig dyktig. Kan anbefale henne på det varmeste til andre som skal selge.»

― Toril Birkeland Ottesen

«For en fest! Anbefales på det sterkeste å sette Stian på saken om du skal selge – for en jobb, for et samarbeid og for en oppfølging! Tusen takk.»

― Lill Charlott Skulstad

«Kristoffer har vært helt fabelaktig å ha med å gjøre, han er løsningsorientert, ryddig, effektiv og strekker seg langt for at alle parter skal bli fornøyd. Den optimistiske holdning gjør at det er en fryd å ha med han å gjøre. Du får alltid et hyggelig og kjapt svar uansett hva det måtte være. Anbefales på det sterkeste!»

― Andreas Lavik

«Sara Sofie solgte vår leilighet etter 1. visning. Hun gjorde at vi følte oss trygg under hele salgsprosessen, fra begynnelse til slutt, kom med gode råd og veiledning og var alltid rask med tilbakemeldinger og svar. Sara Sofie er svært dyktig og profesjonell med godt humør og engasjement. Vi er super fornøyd og kan anbefale Sara Sofie på det sterkeste.»

― Beathe og Kenneth Nyheim

«Thea ga oss en prisgaranti for leiligheten som betydde mye for at vi valgte Kaland & Partners. Under hele prosessen har hun holdt oss oppdatert. Salget er blitt gjennomført med et resultat vi er godt fornøyd med. Thea har de personlige egenskapene som gjør at du føler deg godt ivaretatt og jeg kan trygt anbefale Kaland & Partners»

― Torbjørn Haugland

«Vi var veldig usikker på hvilke selskap vi skulle velge når vi skulle selge leiligheten vår, fikk derfor flere meglere på befaring og etter Morten var på besøk var det ikke tvil på hvem vi ville bruke. Han er effektiv, tydelig og veldig hyggelig! Han ordnet med fotograf og takstmann og passet på at det alltid passet for oss når de skulle komme.»

― Ole-Tørres Nordstrand

«Jeg hadde en veldig god opplevelse av Silje joramo som megler for min bolig. Hun var blid og veldig pliktoppfyllende , det var også veldig lett å kommunisere med hun. Hun viste også stort engasjement for å få solgt boligen. Hun var også lett å få tak i om det var noe jeg lurte på. Alt i alt veldig fornøyd med hun som megleren min. «

― Marius Grung

«Vi var veldig fornøyd med den jobben Andras Tveit gjorde angående salget av vår leilighet. Han fremstod profesjonell fra første møte. Tillitsfull, rolig og troverdig.. Veldig flink til å gi tilbakemelding under hele prosessen. Jeg kommer til å anbefale han til andre potensielle aktører som ønsker å selge sin bolig.»

― Per Ellingsen

«Veldig fornøyd med Ole ved salg av min leilighet på Laksevåg! Fikk rask tilbakemelding og oversikt over tilbud av hans meglertenester i forkant av befaring, og kunne raskt gjøre ein vurdering utifrå det. Gjorde eit veldig godt inntrykk på befaring. Budrunden gjekk over all forventning, og alt i alt har prosessen gått meget «smertefritt» og fort!»

«Yvonne har vært en fantastisk megler fra befaring til boligen ble solgt. Hun har vært tilgjengelig og kommet med gode forslag under hele salget. Dette gjorde at vi fikk en kanonpris i ett marked som vi opplevde som tregt. Vi intervjuet flere meglere men var aldri i tvil. Dette har vi ikke angret på ett sekund. Anbefales på det sterkeste!»

― Christian Hagevik

Markedspakke KAPA Pluss – kun kr. 19 900,-!

Til deg som skal skal selge bolig kan vi sammen med Schibsted, Google, Facebook og Instagram tilby markedets beste, rimeligste og mest slagkraftige annonsering både på trykk og digitalt. For at du som selger skal føle deg trygg på at ditt hjem når ut til flest mulig potensielle boligkjøpere, har vi utviklet en markedspakke som sikrer deg optimal synlighet – både på trykk i avis og ikke minst gjennom markedets fremste digitalannonsører.

Velkommen til KAPA Pluss!

Skal du selge?

1
Velg en megler du stoler på

Kommunikasjon og tillit er viktig når man skal selge bolig. Legg derfor vekt på å finne en megler du finner tonen med og som kan følge deg opp hele veien. I vår meglervelger vil du bli kjent med hver enkelt megler og finne den du vil samarbeide med.

2
Forberede salg

En god eiendomsmegler vil gi deg råd om hvordan du kan gjøre boligen din til et mer attraktivt salgsobjekt. Forutsetningen må alltid være at verdiøkningen er høyere enn kostnaden ved å pusse opp. Våre meglere kjenner markedet og vet hva som lønner seg.

3
Boligstyling og fotografering

Boligstyling betyr å iscenesette slik at fotografen kan ta flotte og salgsfremmende bilder. Dette gjør det lettere for potensielle kjøpere å visualisere sitt eget drømmehjem. Aller best resultat får man hvis fotograferingen finner sted i sol og pent vær.

4
Taksering

Når takstmannen kommer på besøk, er det viktig at du er tilgjengelig for spørsmål. Våre takstmenn utarbeider alltid en tilstandsrapport som er en grundigere rapport enn en vanlig verdi- og lånetakst.

5
Utarbeidelse av salgsmateriell

Når takst og bilder er på plass, kan arbeidet med salgsmaterialet utarbeides. Megler utarbeider alt salgsmateriell, som skal godkjennes av deg som selger før publisering. Du kjenner boligen din best, og har garantert en mening om hvilke kvaliteter som bør fremheves. I samråd med din megler finner man en måte å få presentert dette på best mulig måte.

6
Klargjøring for visning

Sørg for at boligen er ryddet og innbydende. Utgangspunktet er at boligen skal være slik den var ved fotografering minus eventuelle møbler man har flyttet på under fotograferingen. Det er viktig å gi et best mulig førsteinntrykk. Rådfør deg gjerne med megler i forkant. Under og etter visning er det viktig at du er tilgjengelig per telefon, slik at megler enkelt kan svare på spørsmål fra interessenter.

7
Budrunde

Når visningen er over følger megler opp interessenter – både de som har satt seg på liste og eventuelt andre som har fått tilsendt salgsoppgaven. Hvis det kommer inn bud, leder denne fasen direkte til budrunde. Alle bud skal formidles skriftlig til både budgivere og deg som selger. Det er derfor viktig at du er tilgjengelig på telefonen og klar for å sende SMS til megler når tiden er inne for å akseptere eller avslå et bud. 

8
Forkjøpsrett?

Forkjøpsrett innebærer at medlemmer i samme borettslag eller boligbyggelag har rett til å kjøpe boligen til samme pris som høyeste budgiver. Dette har ikke andre følger for deg som selger enn at det kan forsinke prosessen – med opp til 30 dager. Megler undersøker for deg hvilke regler som gjelder rundt forkjøpsrett i ditt borettslag.

9
Kontraktsmøte

Kjøper og selger skal så snart som mulig signere kjøpekontrakt, enten ved at man møter personlig på et kontraktsmøte på meglers kontor eller elektronisk med BankID hvis dette er enklest for alle parter. Kontrakten bygger på salgsoppgaven og andre vilkår som ble avtalt under budrunden. Megler sender akseptbrev med kontraktsutkast på e-post like etter akseptert bud, senest innen 1 dag.

10
Overdragelse og oppgjør

Overdragelse kan kun finne sted når hele salgssummen er overført til meglers konto. Forhør deg alltid med megler om dette er gjort. Boligen skal overleveres i den stand som er oppgitt i kjøpekontrakten. Etter at kjøper har inspisert boligen, skal alle nøkler overleveres og strømmåler leses av. Deretter signeres overtagelsesprotokoll elektronisk via SMS mottatt av megler samme dag. Elektronisk overtagelsesprotokoll sendes per sms samme dag som overtakelse kl. 08:00. Dersom kjøper mener at boligen har mangler skal disse føres opp i overtagelsesprotokoll. Når tinglysningen av eiendommen er gjennomført, vil man motta oppgjøret. Dersom man har boliglån, vil deler av salgssummen overføres direkte til din bank for å innfri dette. Overskytende vil bli overført til din konto.

Skal du kjøpe?

1
Hva vil du ha, og hvor vil du bo?

Hvilke bydeler er aktuelle? Hvor stor plass trenger du? Det er viktig å sette seg godt inn i lokalmiljøet, slik at du er forberedt før en eventuell budrunde. Er det viktig for deg med nærhet til skole, butikk og kollektivtransport, bør du sette deg godt inn hvor dette ligger i det aktuelle området.

2
Finansiering

Før du begynner jakten på din nye bolig kan det være lurt å skaffe seg et finansieringsbevis. Dette fungerer som en bekreftelse fra banken på hvor mye lån du kan ta opp. Med et finansieringsbevis er du klar for budrunde, og du får en oversikt over hvor langt du har råd til å strekke deg. Ta kontakt med en av våre meglere og du vil bli satt i kontakt med en rådgiver fra handelsbanken som raskt vil gi deg svar på hvor mye du kan få i finansiering.

3
Visninger

Gå på visninger og gjør deg kjent med boligmarkedet i ditt geografiske område. Registrer deg som interessent slik at du kan følge utviklingen i budrunden, og les salgsoppgaven nøye. Bestill eller last ned salgsoppgave på forhånd slik at du har gjort deg kjent med boligen før du kommer på visning. Vær oppmerksom på at du som kjøper har undersøkelsesplikt. Ta deg derfor god tid på visning.

4
Budrunde

I en budrunde kan du møte på mange ulike typer kjøpere, og det kan være en nervepirrende prosess. Det er viktig at du setter deg inn i formalitetene som skal følges i en budrunde før du skal legge inn ditt første bud, slik at du slipper å gå glipp av drømmeboligen på grunn av manglende legitimering eller lignende formalia. Vær alltid tilgjengelig i tiden etter visning slik at megler kan kontakte deg.

5
Gratulerer — du vant budrunden!

Dersom budet ditt blir akseptert av selger har dere nå inngått en bindende avtale om kjøp. Kontrakten signeres enten ved personlig oppmøte på et kontraktsmøte eller om det er mest praktisk for alle parter; elektronisk ved bruk av BankID

6
Selge din nåværende bolig?

Kontakt en av våre meglere, så hjelper vi deg gjerne med salgsprosessen.

VÅRE PRISER

Meglerprovisjon:                                                           3,6% *
*Min. kr.  59 900,-

Fornøydgaranti:                                                            kr. 0,- *
*Denne garantien er inkludert kostnadsfritt i alle våre oppdrag.

Tilrettelegging:                                                   kr.  19.900,-

Markedspakke:                                                   kr.  19.900,-

Sikringsobligasjon:                                             kr.        525,-

Oppgjørshonorar:                                               kr.     4.450,-

Visninger pr. stk.:                                                  kr.     2.500,-

Timepris:                                                                 kr.     2.500,-

Trykt prospekt (15 eks.)                                     kr.     1.900,-

1,060 total views, 5 views today