Kristoffer Mjøs

Daglig leder Vestland / Partner / Eiendomsmegler 48 88 84 06
Bolig er den største verdien folk flest har, så det er viktig at jobben jeg gjør alltid er 100%. Kompetanse, trygghet og tilgjengelighet er avgjørende. Jeg er født og oppvokst i Åsane, og bor fremdeles der, men salgsområdet mitt strekker seg over hele Bergen. Ellers er jeg glad i å stå på ski, og tar gjerne noen runder på golfbanen når solen skinner.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Kristoffer en megler som man raskt får tillit til. Profesjonell og grundig i alt han foretar seg. Vi var ikke i tvil om at han var den rette megleren for oss. Hele salgsprosessen har gått som en drøm og vi kunne ikke ha vært mer fornøyd. Vi kan trygt anbefale Kristoffer til alle som er på jakt etter en kunnskapsrik, effektiv og hyggelig megler.

  Marianne og Are Aga (2021)
 • Kristoffer er en megler som jeg kan anbefale på det sterkeste. Hans engasjement og oppfølging for salgsprosessen , er beundringsverdig , og jeg følte meg trygg på at salget av huset ville bli gjennomført på en profesjonell måte , noe som det også ble . Han er en megler som er lett å komunisere med , og har i vår prosess og ikke nølt med og stille opp ved behov . Gir han ti av ti mulige score.

  Kjell Vetås (2020)
 • Vi benyttet Kristoffer Mjøs ved vårt hussalg i Storåsen og er meget godt fornøyd med hele salgsprosessen fra vi traff ham, til gjennomføring av salget og ikke minst oppnådd salgssum hvor han var tett på.
  Vi anbefaler virkelig Kristoffer for et vellykket salg.

  Anne Cath. L.Sørensen og Kjell Røen (2020)
 • En mer engasjert megler skal du lete lenge etter! Vi er strålende fornøyd med å bruke Kristoffer som vår megler.

  Elisabeth og Thomas (2020)
 • Veldig fornøyd med jobben Kristoffer gjorde med salget av leiligheten min.
  Kristoffer er en positiv, engasjert og dyktig selger, anbefaler han på det sterkeste.

  Janneke Wollertsen (2020)
 • Vi er veldig fornøyd med å bruke Kristoffer som vår megler. Kristoffer er en positiv, engasjert og dyktig selger. Vi anbefaler Kristoffer på det sterkeste.

  Nerijus Vaitkus (2020)
 • resten (104)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt