Kristoffer Mjøs

Daglig leder Åsane / Partner / Fagansvarlig / Eiendomsmegler 48 88 84 06
Bolig er den største verdien folk flest har, så det er viktig at jobben jeg gjør alltid er 100%. Kompetanse, trygghet og tilgjengelighet er avgjørende. Jeg er født og oppvokst i Åsane, og bor fremdeles der, men salgsområdet mitt strekker seg over hele Bergen. Ellers er jeg glad i å stå på ski, og tar gjerne noen runder på golfbanen når solen skinner.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Vi benyttet Kristoffer Mjøs ved vårt hussalg i Storåsen og er meget godt fornøyd med hele salgsprosessen fra vi traff ham, til gjennomføring av salget og ikke minst oppnådd salgssum hvor han var tett på.
  Vi anbefaler virkelig Kristoffer for et vellykket salg.

  Anne Cath. L.Sørensen og Kjell Røen (2020)
 • En mer engasjert megler skal du lete lenge etter! Vi er strålende fornøyd med å bruke Kristoffer som vår megler.

  Elisabeth og Thomas (2020)
 • Kristoffer får toppkarakter av meg! Behagelig, lett å snakke med og trygg- han kan sine saker🙂
  Vennlig hilsen Hilde

  Hilde Larsen (2020)
 • Nå har vi både kjøpt og solgt leilighet med Kristoffer som megler, og vi er kjempe fornøyd. Både som kjøper og selger ble vi fulgt tett opp gjennom hele prosessen med gode innspill, positivitet og engasjement. Gir han våre beste anbefalinger, han er en kunnskapsrik og svært hyggelig mann:)

  Kari og Helge (2020)
 • Kristoffer er utrolig hyggelig og kunnskapsrik megler, men ikke minst er han en svært god selger. Hele salgsprosessen ble håndtert på en effektiv og profesjonell måte, hvor vi ble fulgt opp godt underveis.

  Elvira Lakic & Staffan Anderberg (2020)
 • Vi er veldig fornøyd med Kristoffer Mjøs som megler. Han er serviceinnstilt og yter 100 % for sine kunder. Så tusen takk 😊

  Turid Blindheim (2020)
 • resten (98)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt