Ole-André Strand

Eiendomsmegler 41 65 88 50
Det ville vært en glede for meg å bistå med ditt boligsalg! Jeg begynte som eiendomsmegler og boligfotograf i 2003, og har erfaring med boligtransaksjoner i alle prisklasser i Bergen, Os og omegn. Jeg legger stolthet i faget mitt, og er brennende engasjert i kundene mine og boligene jeg selger. Som min kunde kan du forvente tilgjengelighet, tilstedeværelse, gode råd og innspill, og ikke minst en eiendomsmegler med blikk for “det selgende bildet”.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Ole-Andre ble jeg anbefalt til å bruke til mitt salg og vil anbefale ham videre til mitt nettverk. Jeg opplever Ole som svært engasjert, ærlig og veldig profesjonell. Han er ikke bare en megler men en person man føler tar vare på sine kunder på alle positive måter. Bak kulissene jobber han hardt for å oppnå fornøyde kunder og kjøpere. Anbefales på det sterkeste.

  Bjørn Jøran Moen (2021)
 • Hyggelig og lett å samarbeide med, rask med å svare på evnt. spm uansett tid på døgnet. Kom med forslag og eksemplar som kan øke verdien. Salget gikk rask og smertefritt uten stress.
  ANBEFALES.

  Egil Johansen (2021)
 • Ole-andre strand solgte vår enebolig i oktober 2020. Han utpekte seg allerede på første befaring, hadde full kontroll fra A-Å, og ga alltid det lille ekstra. Vi satt igjen med et salg etter første visning, en salgsum over prisantydning, og en ryddig og trygg prosess. Anbefales!

  Anders Jansen (2020)
 • Ole-André solgte vår bolig, og er veldig dyktig i sitt fag. Han var imøtekommende, jordnær, profesjonell, blid og hjelpsom. Svarte alltid når vi lurte på noe. Gav oss gode råd hele veien.

  Levi Rogne og Emma Jönsson (2020)
 • Jeg kan anbefale Ole-André Strand på det varmeste! Han er en dyktig megler som har full kontroll på alle måter! Som kunde følte jeg meg godt ivaretatt! Han har definitivt det lille ekstra som skal til for at salget blir en suksess!

  Kjerstin Anthun (2020)
 • Ole-André er en super megler! Han solgte huset mitt for en stund siden og jeg opplevde han som profesjonell, ryddig, ærlig og som en meget dyktig selger. Han har både humor og karisma, men også tyngde. Han fulgte tett opp under hele prosessen, var tilgjengelig og gav gode råd og god veiledning. Jeg kunne slappe at og oppleve at hus-salget var i de beste hender. Jeg var også svært fornøyd med resultatet han oppnådde til slutt.

  Rebecca Kaldefoss Lilletvedt (2020)
 • resten (10)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt
 • Hesjaholtveien 40

  Bergen-Fyllingsdalen

  1 990 000

  90m²
 • Bjøllebotn/Totland

  Bergen-Fana

  1 900 000

 • Nye Sædalsveien 165A

  Bergen-Landås

  2 390 000

  57m²
 • Monsavegen 6A

  Bjørnafjorden - Os (Hordaland)

  4 290 000

  132m²
 • Drangsvegen, Tomt 2

  Bjørnafjorden - Os (Hordaland)

  600 000

 • Drangsvegen, Tomt 1

  Bjørnafjorden - Os (Hordaland)

  600 000