Ole-André Strand

Eiendomsmegler 41 65 88 50
Det ville vært en glede for meg å bistå med ditt boligsalg! Jeg begynte som eiendomsmegler og boligfotograf i 2003, og har erfaring med boligtransaksjoner i alle prisklasser i Bergen, Os og omegn. Jeg legger stolthet i faget mitt, og er brennende engasjert i kundene mine og boligene jeg selger. Som min kunde kan du forvente tilgjengelighet, tilstedeværelse, gode råd og innspill, og ikke minst en eiendomsmegler med blikk for “det selgende bildet”.

Referanser

Send inn din vurdering av meg!
 • Ole-André solgte vår bolig, og er veldig dyktig i sitt fag. Han var imøtekommende, jordnær, profesjonell, blid og hjelpsom. Svarte alltid når vi lurte på noe. Gav oss gode råd hele veien.

  Levi Rogne og Emma Jönsson (2020)
 • Jeg kan anbefale Ole-André Strand på det varmeste! Han er en dyktig megler som har full kontroll på alle måter! Som kunde følte jeg meg godt ivaretatt! Han har definitivt det lille ekstra som skal til for at salget blir en suksess!

  Kjerstin Anthun (2020)
 • Ole-André er en super megler! Han solgte huset mitt for en stund siden og jeg opplevde han som profesjonell, ryddig, ærlig og som en meget dyktig selger. Han har både humor og karisma, men også tyngde. Han fulgte tett opp under hele prosessen, var tilgjengelig og gav gode råd og god veiledning. Jeg kunne slappe at og oppleve at hus-salget var i de beste hender. Jeg var også svært fornøyd med resultatet han oppnådde til slutt.

  Rebecca Kaldefoss Lilletvedt (2020)
 • Ole-André er en glimrende, engasjert og hjelpsom megler. Han stiller opp og tenker på kundes beste, alltid klar til og svare på spørsmål. Kan anbefales på det sterkeste.

  Ole Nedrebø (2020)
 • Ole-André er en megler som strekker seg det lille ekstra. Han fungerte også som fotograf, og tok stemningsfulle og gode bilder. Jeg opplever Ole-André som realistisk og ærlig. Han er lydhør ovenfor potensielle kjøpere og selger, og har en oppriktighet med seg som er en trygghet i god bolighandel. Jeg anbefaler Ole-André som din megler.

  Mariann Haugsbø Holmefjord (2020)
 • Jeg hadde Ole-André som megler da jeg skulle selge min andre bolig fordi jeg fikk han sterkt anbefalt på forhånd. Ole-André var menneskelig og faglig i ypperste klasse. Gjennom hele prosessen gav han meg førsteklasses assistanse, veiledning og rådgivning, og tok hånd om alt på et utpreget profesjonelt vis , slik at hele prosessen gikk galant og positivt på alle måter. Ole-André kan anbefales på det varmeste.

  Kristin B. Breck (2020)
 • resten (3)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt
 • Sperrevikvegen 57

  Bjørnafjorden - Os (Hordaland)

  6 990 000

  279m²