Petter Krantz2019-05-19T22:57:05+02:00

Petter Krantz

Å ivareta kundens interesser er det viktigste for meg. Som født og oppvokst på Laksevåg (verdens navle!), selger jeg naturligvis mye boliger der. Men med over 1000 solgte boliger er det vel knapt et postnummer i Bergen og omegn hvor jeg ikke er kjent. Utenom jobb er familie og venner det aller viktigste for meg. I tillegg er jeg avhengig av å trene for å være best mulig rustet.
Petter Krantz Daglig leder/ Megler MNEF/ Partner 45 20 04 00

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Vi er svært godt fornøyde med at vi valgte Petter som megler da vi skulle selge boligen vår. Petter loset oss gjennom hele prosessen med stødig hånd, og var 110 prosent på fra det første møtet og helt til nøklene var overlevert til den nye eieren. Han lever opp til ryktet som den blideste megleren i Bergen, og det smitter over på både selger og kjøper. Skal du selge bolig, kan vi anbefale Petter Krantz på det varmeste.

  Ketil Moland Olsen (2018)
 • 5 av 5 stjerner

  Jeg har brukt Petter ved salg for andre gang. Han er ikke bare Norges gladeste megler, men også Norges Beste. Han er der alltid for deg, og klar for å bistå og hjelpe. Du får en følelse av at du er hans aller viktigste kunde. Og for en positiv energi, FANTASTISK! Ryddig, god informasjon og meget profesjonelt meglerfirma, fra før til etter salg. Jeg anbefaler alle Petter som megler, du vil ikke angre. Takker så mye for nok en fantastisk jobb Petter. Mvh Christian og Karina

  Christian Heinonen  (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Du kan neppe få en bedre og mer kvalifisert megler. Det virket som Petter la sin sjel i å få solgt leiligheten ved første visning og til en akseptabel pris. Han var smilende og bli og raskt ute med spørsmål og svar. Han bidro sterkt til at vi fikk en akseptabel pris.

  Per Ivar Dahlberg  (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Har både kjøpt og solgt leilighet gjennom Petter og vi valgte han til å selge leiligheten vår på grunn av hans ildsjel-engasjement til oppfølging av hele prosessen ved salget og samtidig som vi visste at de som kom på visning hos oss også ble tatt godt imot. Det har mye å si hvor mye en megler bryr seg om detaljene i jobben sin og oppfølging av sine klienter, derfor anbefaler vi varmt både å kjøpe og selge bolig med Petter.

  Patrick Thomassen  (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Vi har både kjøpt og solgt via Petter og vi opplevde begge prosessene som veldig positiv. Vi kontaktet Petter grunnet mange anbefalinger fra venner og kjente og valget av megler deretter var ikke vanskelig. Petter er ekstremt engasjert og gir tilbakemeldinger seint og tidlig. Arbeidet ble utført nøyaktig og profesjonelt og når han i tillegg leverer et salg som gikk raskt og til prisen vi forventet pluss litt til kan vi bare gi Petter våre beste anbefalinger som megler.

  Torben Valding  (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  I løpet av dei siste åra har eg brukt Petter som meglar tre gonger. Det er fleire årsaker til det: 1) Det er lett å få tillit til Petter 2) Han er skikkelig god til å vera "på" og er veldig tilgjengeleg 3) Han er alltid positiv - og har eit smil på lur. 5) Han er ryddig og ærlig 4) Han gjer det han seier han skal gjera, og har ved alle tre salg fulgt opp på ein upåklageleg måte 5) Han er svært dyktig i budrundearbeidet!! Eg føler meg svært trygg undervegs i salgsprosessen når eg brukar Petter som meklar. Ingen tvil om at Petter er mitt førstevalg om eg skal selge ein gong til!

  Ranveig Marie Boge  (2017)
 • resten (196)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt