Petter Krantz

Å ivareta kundens interesser er det viktigste for meg. Som født og oppvokst på Laksevåg (verdens navle!), selger jeg naturligvis mye boliger der. Men med over 1000 solgte boliger er det vel knapt et postnummer i Bergen og omegn hvor jeg ikke er kjent. Utenom jobb er familie og venner det aller viktigste for meg. I tillegg er jeg avhengig av å trene for å være best mulig rustet.
Petter Krantz Daglig leder/ Megler MNEF/ Partner 45 20 04 00

Referanser

Klikk her for å sende inn din vurdering av meg!
 • 5 av 5 stjerner

  Ryddig megler som virkelig går inn i salget med hele sitt hjerte og gjør det beste for selger,samtidig som han greier å bygge tillit til kjøper,gir gode meldinger, noe som føles godt for den som selger hjemmet sitt.Veldig fornøyd med megler Petter Krantz og kan absolutt anbefale han om du skal selge din bolig.

  Kristin Bratshaug (2305)
 • 5 av 5 stjerner

  Petter gjorde en strålende jobb. Godt humør og full kontroll som absolutt anbefales

  Arne Taule/Kari Elisabeth Anfindsen (2019)
 • 5 av 5 stjerner

  Petter er jo selvsagt Norges beste megler ,han e alltid på og svarer om det e klokken 06 på morgen eller langt på kveld .han holder alltid ord ,selger om det ikke e mange på vising 😉finnes ikke noen bedre .

  Jeanette (2018)
 • 5 av 5 stjerner

  Vi er svært godt fornøyde med at vi valgte Petter som megler da vi skulle selge boligen vår. Petter loset oss gjennom hele prosessen med stødig hånd, og var 110 prosent på fra det første møtet og helt til nøklene var overlevert til den nye eieren. Han lever opp til ryktet som den blideste megleren i Bergen, og det smitter over på både selger og kjøper. Skal du selge bolig, kan vi anbefale Petter Krantz på det varmeste.

  Ketil Moland Olsen (2018)
 • 5 av 5 stjerner

  Jeg har brukt Petter ved salg for andre gang. Han er ikke bare Norges gladeste megler, men også Norges Beste. Han er der alltid for deg, og klar for å bistå og hjelpe. Du får en følelse av at du er hans aller viktigste kunde. Og for en positiv energi, FANTASTISK! Ryddig, god informasjon og meget profesjonelt meglerfirma, fra før til etter salg. Jeg anbefaler alle Petter som megler, du vil ikke angre. Takker så mye for nok en fantastisk jobb Petter. Mvh Christian og Karina

  Christian Heinonen  (2017)
 • 5 av 5 stjerner

  Du kan neppe få en bedre og mer kvalifisert megler. Det virket som Petter la sin sjel i å få solgt leiligheten ved første visning og til en akseptabel pris. Han var smilende og bli og raskt ute med spørsmål og svar. Han bidro sterkt til at vi fikk en akseptabel pris.

  Per Ivar Dahlberg  (2017)
 • resten (199)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt